Bildirim
BEN YENi WOW A BASLICAM Bi BAKARMISINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu günün eğlencesi sen misin -
ya bi..........git ya -
quote:
Orjinalden alıntı: Private
bu günün eğlencesi sen misin
zuhauhauha -
abi komedi ya
-
adamla dalga geçmeyin ..
bak arkadaşım açıkça yazıyorum sen böle 2 tane caps lock açık bir şekilde başlık yazarsan haklı olarak kimse cvp yazmaz ...
arama diye bişey var forumda oraya anahtar kelimeler yazarak sorduğun soru hakkında bir çok konu bulabilirsin ...
ama genede yaziyim yeni başlayıp orjinal oynıycaksan gidip bir mağazadan [d&r gibi] WoW alman lazım normal bildiğimiz wow
60 olcan 60'tan sonra 70 olmaz için Burning Crusade adlı[ek paket] alman lazım .. onu şimdi alman mantıksız olur sen 60 olcanda falan .
Burning Crusade yüklemek için normal WoW'a ihtiyacın var .. orjinal oyunu alınca içinden çıkan CD key ile kendine bir account [hesap yaratacaksın]
bu hesapla oynamak için her ay 12,99 € [yanlış hatırlamıyorumdur umarım] yani yaklaşık 25 ytl verceksin her ay ..
bu parayı ödemek için bir kredi kartı no'su verceksin ve ordan bu 25 ytl'yi çekecekler ...
oyuna girersin bu hesap alımı sonrası .. account adını ve şifreni yazarsın önüne server listesi gelir .. seçersin bir server'ı Alliance ya da Horde açıp başlarsın lvl kasmaya --> ally horde lvl nedir için Bkz: WoW REHBER !!
WoW bölümünde üst Konudur ...
yeterince açık sanırım başka başlık falan açma .. hatta buraya bunu yazmış olmam bile senin için bir iyilik ..
-
Buranın forum olduğunu unutmayanlarda varmış -
aferin lan femre ben dahil bir sürü psikopat içinde düzgün adam sın -
lan femre ? nerden geliyo bu samimiyet .. piskopat tarafım var ama geceleri uyuyor o
bilen bilir biçok kişiye çok ağır çıkışmışımdır :P ama olsun acısıyla tatlısıyla demişler -
femre ben herkezle samimiyimdir senle samimi olmamam için bi neden söyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightnesS -- 10 Şubat 2007; 2:00:25 > -
ağır abi öp len elimi :P -
yaşın büyükse öperiz yaşın kaç -
siz ananızın karnından WOW oynayarak mı çıktınız ,adamla niye dalga geçiyonuz denyolar. -
deniz biraz ağır konuşmuşsun ama ana fikri doğru mesajının bilmeyeni ezmek niye?Arkadaşlar egolarını böle tatmin ediyo sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: deniz350
siz ananızın karnından WOW oynayarak mı çıktınız ,adamla niye dalga geçiyonuz denyolar.
ben anamın karnından wow oynayarak çıkmadım ama böyle başlıklı topiclerde açmadım arama diye birşey var internette bir sürü site var wow ile ilgili girsin baksın ben ilk oynadığım zaamanlarda 2 saat araştırma yaptım ve gerekli herşeyi öğrendim sence ben aptalmıyım niçin burda gelip topic açmadım açmak daha kolaydı ama gittim araştırdım ve üzerine ekstradan bilgilerde öğrendim
ayrıca yazdığı yazıdan bişi anlaşılmıyor ne yazdığı belli değil bide capslock açmış sanki normal yazsa görmüyoruz
-
quote:
Orjinalden alıntı: Private
quote:
Orjinalden alıntı: deniz350
siz ananızın karnından WOW oynayarak mı çıktınız ,adamla niye dalga geçiyonuz denyolar.
ben anamın karnından wow oynayarak çıkmadım ama böyle başlıklı topiclerde açmadım arama diye birşey var internette bir sürü site var wow ile ilgili girsin baksın ben ilk oynadığım zaamanlarda 2 saat araştırma yaptım ve gerekli herşeyi öğrendim sence ben aptalmıyım niçin burda gelip topic açmadım açmak daha kolaydı ama gittim araştırdım ve üzerine ekstradan bilgilerde öğrendim
ayrıca yazdığı yazıdan bişi anlaşılmıyor ne yazdığı belli değil bide capslock açmış sanki normal yazsa görmüyoruz
Ya bu yapılan nedir buda bi araştırma ne var adam size sormuşsa.Madem böle düşünüyosun hiç girme topiğe yardımcı olmak isteyenler girip cevaplar.Senin gibi komplexli arkadaşların girmesine gerek yok vardır bir iki yardım sever arkadaş.Onlar cevaplar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X