gamepass efsane bence avengersi deneyim dedim gereksiz pahalıymış |
Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz. (2. sayfa)
-
-
Keşke böyle saçma sapan dertlerim olsaydı. Adamın kafaya taktığı şeye bak. -
Millet kullanıyor xbox ama geçici ama sürekli. Kullanılmadığına nereden vardınız. Ben sadece oyun oynayacağım yada ilgimi çeken yakın geçmişte çıkmış oyunun gamepass kütüphanesine geldiği zaman aylık üye oluyorum. Senede 2 3 ay felan. Sea of Thieves oyunu 270 küsür lira iken ben gamepass le oynamıştım. Sonra bıraktım tekrar başladım gamepass ile 1 ay takıldım bıraktım. Steame geldi 61 tl ye satın aldım. Bunun haricinde senelik 6 aylık alımları doğru bulmuyorum.
-
Microsoft kullanıcı dostu Sony ile o konuda kıyaslanamaz. XBOX kullandığım dönemlerde Kütüphaneme çıkmadan Divison 2, DMC 5 gibi oyunları tanımlamışlardı ücretsiz şekilde hemde. Biz millet olarak PS'e alıştığımız için tabuyu yıkamıyoruz temel sebep o.
-
gamepass pc de var ne gerek var konsola niye xbox alayım ?
-
Farklı bir bakış açısı fakat bana soracak olursanız bence tam tersi.
NEDEN mi? Çünkü playstation ile yetişmiş bir nesil gitti sırf gamepass var diye veya herhangi bir nedenden dolayı xbox konsolunu satın aldı.
Çünkü playstation ortada iken xbox markası piyasada yoktu bile.
Hem hocam madem microsofta ihanet ediyoruz neden beyefendiler 1 tane oyununu türkçe olarak piyasaya sürme zahmetinde bulunmadılar?
Sony bunu taaaa ps3 neslinde yapmıştı hatırlatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 30 Ekim 2020; 10:45:39 > -
1-Gears 5, hellblade ve forza horizon 4 gibi oyunlar türkçe, adamlar türkçe oyunlar yapıyor yani.
2- ABD’de 15$ Olan gamepass ultimate sistemini tr de 45₺ den satıyorlar. Bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar. Bu sadece gamepass’de değil oyunlar da xbox tarafında daha hesaplı.
3- insanlar markaya değil alacakları hizmet ve onun kalitesine bakmaları gayet doğal. Senelerdir psn kredi kartını kabul etmiyor. 2 jenerasyon geçti hala düzeltmediler. Xbox’da böyle sorunlar yok.
-
Xbox üzerinden kullandım çok güzel bir özellik. Fakat bende düzgün çalışmadı. Xbox yüzünden olabilir. Windows üzerinden ne kadar uğraştıysam o kadar uğraştırdı. Yüklenmesi dert, girerken loading ekranı dert, oyuna girerken beklemek dert, dert.. SSD ile denemedim ama deneseydim kesinlikle farklı olurdu..
-
Bize müstehak olan korsan lan. Ne Sony'si. Ömrümde oyuna bir kere para verdim. O da 25TL. C&C Generals serisi klasik oyun. Hoşuma gitti aldım.
Türküz lan biz oyuna para mı verilir allasen?
Online'cılar düşünsün.
-----------------------
Şaka bir yana, bölgesel fiyatlama çok doğru yöntem. Microsoft gibi yaklaşımlar olmadığı sürece, korsan bitmez. Kafayı mı yedim yani, bir oyuna 550 lira vereyim? Deli olmam lazım. Çakarım korsan geçerim. fiyat makul olunca tabii ki alırım. Bu bağlamda, türkiye'de korsancılığı bitirmek isteyenin satın alım gücüne uygun fiyatlandırma yapması şart.
Bu filmde de böyle, müzikte de, oyunda da... İstedikleri kadar kassınlar. Fiyatlamayı bu gibi yöntemlerle makul tutmazlar ise korsan bitmez.
Fusion 360'ın yıllığı 4304TL. Bilmemkaç dolares. Yaptığım 3d printera parça dizaynı. Oldu canım. Tabii ki korsan. Gelsin ceza kessin becerebiliyorsa. Yıllığı 300 lira yapsın alayım. Mimarlık ofisi değilim dizayncı değilim. Kafayı yemişler.
-
Zamanım daha değerli bir ton heyecan duymadığım oyuna sürekli para vermek yerine bir tane heyecan duyduğum demon souls a 600 lira veririm oyar bitirir satarım, orta seviye ya da eskimiş oyunlara zaman harcamak istemiyorum, cyberpunk çıkacak ne yapıcam 3 sene gamepass e gelmesinimi beklemem cyberpunk çıkmış ben gamepass in bana dayattığı oyunları oynucam öylemi, eger 95 yılında olsaydık o zaman olurdu dünyadan haberim olmaz ne verirlerse onu oynardım ama 2020 de mümkün değil zaten az iyi oyun çıkıyor onuda 2 3 sene bekleyemem, ps tarafındaki özel oyunları saymıyorum bile
-
quote:
Orijinalden alıntı: rambocukZamanım daha değerli bir ton heyecan duymadığım oyuna sürekli para vermek yerine bir tane heyecan duyduğum demon souls a 600 lira veririm oyar bitirir satarım, orta seviye ya da eskimiş oyunlara zaman harcamak istemiyorum, cyberpunk çıkacak ne yapıcam 3 sene gamepass e gelmesinimi beklemem cyberpunk çıkmış ben gamepass in bana dayattığı oyunları oynucam öylemi, eger 95 yılında olsaydık o zaman olurdu dünyadan haberim olmaz ne verirlerse onu oynardım ama 2020 de mümkün değil zaten az iyi oyun çıkıyor onuda 2 3 sene bekleyemem, ps tarafındaki özel oyunları saymıyorum bile
Konu ile yazdıkların arasında bir bağ kuramadım sevgili nuri. Cyberpunk Microsoft oyunu değil tabi ki hemen gamepasse gelmez.
-
Psn kredi kartını kabul etmiyor derken?
-
Evet hocam,kredi kartı nasıl kabul etmiyor?
-
https://eksisozluk.com/playstation-store-turkiye-kredi-karti-sorunu--5352713?p=3
bahsettiğim sorun bu ve senelerdir devam ediyor.
-
Haklısın.
Adamın en ünlü yazılımını yıllardır bir sürü kişi korsan kullanıyor, adamlar istese engeller fakat sadece windows orijinal değil yazısı koymakla yetiniyor.
Orijinalden kazandığı parayı da zaten afrikadaki açlık/susuzluk/hastalık ile savaşa harcadı. Adam resmen çağımızın yasal robin hood'u.
Biz napıyoruz, yok bill gates bize çip takacak vs saçmalıklar
-
adam hakli beyler
ülke sinirlarinin önüne pil spencerin heykeli dikilmeli bence
-
Fakiriz napalım ne istiyorsun -
knk öyle bi beklentin varsa girme çer çöp halo var forza gears of war var bide bağımsız oyunlar bide microsoft bethesdayı satın aldı skyrim ve fallout gelebilir belki onun dışında seni tatmin etmez ama strateji seversen hoi4 var bide metro aslında baya oyun var lan ama shooter temalı oyun arıyorsan az sanırım -
Netflix e de ihanet ediyoruz, 4 kişi aile hesabına giriyoruz. Ancak ms de netflix de sonuç olarak alabildiğinin en fazlasını almaya calısıyor. Alım gücümüz bu kadar hızlı düşerken torrente dadanmayıp para verebilenlerin olmasına sükrediyor olabilir.
-
Müşteri hizmetleri yabancı mı Türk mü acaba, iletişim açısından soruyorum..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X