|
Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz. (4. sayfa)
-
-
Bu büyük şirketler için bir gram ince düşünmem. -
Umrumda olan bir olay değil ,kendi hayatını dusun -
Her ülke insanına layık olduğu şekilde hizmet götürülür. Siz kendinizi neye layık görüyorsanız, öyle davranmaya gayret edin. Sonucunda ya insan gibi hizmet alırsınız ya da köpek gibi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: penguinHer ülke insanına layık olduğu şekilde hizmet götürülür. Siz kendinizi neye layık görüyorsanız, öyle davranmaya gayret edin. Sonucunda ya insan gibi hizmet alırsınız ya da köpek gibi...
Böyle giderse köpek gibi hizmet alacağız bu yüzden açtım bu konuyu. Hala koskoca Microsoft muhabbeti yapıyorlar altta şaka gibi ya! Bizim insanımız akıllanmaz bölgesel fiyatlandırmayı haketmiyorlar haketmiyorlar! beLeR 3 seNeLik gamePasss P2 100 TL enpara enpara aç yolu abicim aç ölücü bir engelli geliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyDeR -- 31 Ekim 2020; 13:7:58 > -
Hocam haklısın emek var karşılığını almaları gerekiyor fakat ülkemizde çok daha ciddi sıkıntılar var o yüzden kafana takma böyle şeyleri -
quote:
Orijinalden alıntı: tabu68
Hocam haklısın emek var karşılığını almaları gerekiyor fakat ülkemizde çok daha ciddi sıkıntılar var o yüzden kafana takma böyle şeyleriYok hocam ne kafaya takacağım derdim mi yok sanki Sağolasın.
-
ulan bende crackli windows office vb uygulama kullanıyoruz diye bişey bekliyordum adamın derdine bak derdini
-
ben kullanmıyorum hatta daha yeni virüs programı için lisans satın aldım emeğe saygı göstermek zorundayız yada kıçımızı sıkarak bizde ülke olarak bişeyler üretmek zorundayız
-
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeRKardeşim yallah Sony forumuna. Yıl olmuş 2020 öğrenin şu dili artık. Ps storeye gir 600 liraya oyun beğen kendine.
Alıntıları GösterEveeet. Tartışın hadi.
-
Dünya'da microsoftun en ucuza Gamepass sattığı ülke Türkiye
-
Kendi dilimde oynamak istiyorum. Ne olmuş? İsteyemez miyim? Kendinizi çok havalı sanmayın.
-
hocam biraz araştırdım da sanırım yıllık abonelikler sona ermiş. n11'de xbox live gold paketi buldum ama sanırım bunlar pc için değil xbox one/s için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ImMaster
Hocam ben 2.el al-sat yapan bi insanım. Öğrenciyim bu işten harçlık çıkarıyorum. Önceden de saatcide çalışıyordum.
Neyse Ipad Pro Son nesil 128GB 11" Wi-Fi + Airpods Pro + Apple Pencıl 2 ilanı açtım buraya. Normalde sahibindene acar bırakırım buralara hiç açmazdım, acsamda bakmazdım yazana edene.
Ürünler sıfır kargo kutusu bile açılmamış bak. Kendisi alsa 1 ay bekleyecek gelmesini. Buna rağmen;
Sahibindende 9.700 veren adama ölücü diyordum burda 7000-7500 diyorlar. Bu ölücülük değil. Hadsizlik, terbiyesizlik, arsızlık. Ölücülük yapma diyince de şu kadara bu kadara aldın, kullandın fırsatçı falan diyorlar.
Donanimhaberde gördüğüm ölücü, ürün almak icin yazdığı ilanı okumaya bile ihtiyaç duymadan direk sallayan, hakaret eden, piyasadan bihaber, 1 hafta önce alınan ürünün 2 ay önce alınmış ürünle aynı fiyatta sanan bu kadar 10 iq insanı başka yerde görmedim.Bu forumun büyük kısmı ölücü ve al-satçı dolandırıcılarla dolu. Burada mümkün olduğunca bir şey satmamaya çalışın. İnsanın sinirlerini yıpratıp sabrını sınıyorlar.
-
-
önce oyun sıkıntısını çözsün microsoft sony gibi vazgeçilmez olsun senin yıllar önce emdiğin sütü bile alır
-
Sony 600 TL ye oyun satiyorsa Xbox daha mi uyguna satıyor onu geçtim PS oyunların fiyatları düşerken Xbox oyunlarına doğru dürüst kutulu indirimi geliyormu gelmiyor aksesuar fiyatlarida aynı şekilde karsilastiramazsin Microsoft'un her zaman daha pahalı oluyor! Adamlar Türkçe dil desteğide vermiyor Sony en azından Türkçe dublaja extra yatırım yapıyor.. Oyun çıkar çıkmaz alamasada insanlar 3-6 ay sonra alıyor exclusive fiyatları her zaman uyguna düşüyor zaten -
başlığa çok güldüm..
"Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz."
dedi ve intihar etti bir bağcılar kertenkelesi hikayesi diye bitse daha da komik olurdu heralde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNGbaşlığa çok güldüm..
"Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz."
dedi ve intihar etti bir bağcılar kertenkelesi hikayesi diye bitse daha da komik olurdu heralde.
Başlık ezel izledikten kısa bir süre sonra onun etkisiyle atılmıştır , takılmayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505EKendi dilimde oynamak istiyorum. Ne olmuş? İsteyemez miyim? Kendinizi çok havalı sanmayın.
2020 yılında bildiğim İngilizceyle hava atacağımı cidden düşünmüş olamazsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X