Şimdi Ara

Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
15.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft önce oyunlara Türkçe yama yapsın, Sea Of Thieves gibi bir oyunun Türkçe olmaması oldukça can sıkıcı.Böyle popüler oyunlara Türkçe dil desteği vermiyorlar canım en çok ona sıkılıyor.Rezillik ve ayıp, oyunu severek oynuyorum ama şu dilleri görüp Türkçeyi görmemek beni oldukça geriyor.

Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi kendince bir şeyler düşünmüş, onlarıda gerçek gibi paylaşmış işin en ilgincide buna ciddi ciddi hak verenler olmuş. Şu konunun yaş ortalaması, 15 üzeri değil. Microsoft ülkemizde 1 adet Gamepass satmasa bile, microsoftun umrunda olacağını mı zannediyorsunuz. Microsoft'un asıl paraları nereden kazandıklarını araştırın, sonra gamepass 44tl çok ucuz deyin. Ülkemizde 30 milyon insan gamepass sahibi olsa, microsoftun ülkemizden kazandığı paranın yanında çerez parası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

Konu ile yazdıkların arasında bir bağ kuramadım sevgili nuri. Cyberpunk Microsoft oyunu değil tabi ki hemen gamepasse gelmez.

Alıntıları Göster

Çok açık gamepass oyunları zaman ayırmalıyım dediğim oyunlar değil, gösterilen şeylerde zaman ayırmalıyım diye heyecan duyduğum şeyler değil, bak güncel örnek veriyorum cyberpunk demon souls belki birazda Ratchet & Clank: Rift Apart bunlardan 2 si ps5 oyunu 1 tanesi mutliplatfrom hiç birisi gamepass de yok ben neden para ödiyim diyorum

ek olarak biraz popüler olduğu 360 döneminde online oyuna para istemeyi icat edende microsoft biraz zirveye otursun inan o gamepass 300 lira olacak ve oyun felan çıkarmayacak direk çıkışında öyle bir durum olursa göreceksin, ama şu an ps5 satışları %90 daha fazla diyor araştırma şirketleri ps5 sayesinde hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 30 Ekim 2020; 20:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Çok açık gamepass oyunları zaman ayırmalıyım dediğim oyunlar değil, gösterilen şeylerde zaman ayırmalıyım diye heyecan duyduğum şeyler değil, bak güncel örnek veriyorum cyberpunk demon souls belki birazda Ratchet & Clank: Rift Apart bunlardan 2 si ps5 oyunu 1 tanesi mutliplatfrom hiç birisi gamepass de yok ben neden para ödiyim diyorum

ek olarak biraz popüler olduğu 360 döneminde online oyuna para istemeyi icat edende microsoft biraz zirveye otursun inan o gamepass 300 lira olacak ve oyun felan çıkarmayacak direk çıkışında öyle bir durum olursa göreceksin, ama şu an ps5 satışları %90 daha fazla diyor araştırma şirketleri ps5 sayesinde hepsi

Alıntıları Göster

Bu tamamen kişisel bir olay işte abim. RDR2 sana heyecan veriyor mu mesela? 2 ay gamepasste bedavaydı. +200 oyun var ki aralarında kült oyunlar yok değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA062CAAA

Müşteri hizmetleri yabancı mı Türk mü acaba, iletişim açısından soruyorum..

Türkçe hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Microsoft önce oyunlara Türkçe yama yapsın, Sea Of Thieves gibi bir oyunun Türkçe olmaması oldukça can sıkıcı.Böyle popüler oyunlara Türkçe dil desteği vermiyorlar canım en çok ona sıkılıyor.Rezillik ve ayıp, oyunu severek oynuyorum ama şu dilleri görüp Türkçeyi görmemek beni oldukça geriyor.

Kardeşim yallah Sony forumuna. Yıl olmuş 2020 öğrenin şu dili artık. Ps storeye gir 600 liraya oyun beğen kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Konu sahibi kendince bir şeyler düşünmüş, onlarıda gerçek gibi paylaşmış işin en ilgincide buna ciddi ciddi hak verenler olmuş. Şu konunun yaş ortalaması, 15 üzeri değil. Microsoft ülkemizde 1 adet Gamepass satmasa bile, microsoftun umrunda olacağını mı zannediyorsunuz. Microsoft'un asıl paraları nereden kazandıklarını araştırın, sonra gamepass 44tl çok ucuz deyin. Ülkemizde 30 milyon insan gamepass sahibi olsa, microsoftun ülkemizden kazandığı paranın yanında çerez parası olur.

Konu Microsoftun umurunda olup olmaması mı sence? Biz 15 altı olalım kabul ama sen okuduğunu idrak edebilme yaşına tez zamanda ulaş paşam.

• quote:

Bu tamamen kişisel bir olay işte abim. RDR2 sana heyecan veriyor mu mesela? 2 ay gamepasste bedavaydı. +200 oyun var ki aralarında kült oyunlar yok değil

Alıntıları Göster

Tamam ama ben rdr 2 i 3 sene önce oynadım dur gamepass e gelir belki diye bekleyememki, cyberpunk aynı şekilde dur lan ya 3 ay sonra gelirse bekliyim diyememki nasıl beklerim sorun burda 4 gözle çıksın diye titreme moduna girmişim çıktığı gün sürekli play tuşuna basıcam saniyeler sayarak, değinmek istediğim nokta şu 2020 yılında hardcore oyun severlere bekle diyemezsin o zaman o oyuncuların gamepass e para ödemesine gerek yok

• quote:

Kardeşim yallah Sony forumuna. Yıl olmuş 2020 öğrenin şu dili artık. Ps storeye gir 600 liraya oyun beğen kendine.

Alıntıları Göster

Hocam bu nasıl bir kin nasıl bir nefrettir. Ben PS kullanımını 2'de bıraktım, diğer hiçbir serisini oyun fiyatlarından dolayı almadım. Uzun zamandır Steamciyim, farkındaysan attığım resim Steam'den alıntı. Kininde boğulursun umarım, böyle nefret görmedim yahu sanki gelip hakaret ettim.

Ayrıca İngilizcem oyunu anlayacak seviyede zaten çok ayrıntı bir dilide yok. Burada ki mesele başka ama senin o kinci aklın bunu anlamaya yetmez. Umarım tez zamanda bu kafadan kurtulursun.

• Microsoft xbox 360 ı türkiyeye getirmedi sorunlu konsolları sattı sonra çıkardığı oyunların buglarını düzeltmez.Girin forza motorsport foruma binlerce problem yaşayan adam var geçen sene forza horizon 4 e getirdiği dereceli yarışlar 1 yıldır aynı input lag mı dersin puan alamayan adamlar mı dersin benden kuruş çalışmaz gamepass hariç microsofta

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Hocam bu nasıl bir kin nasıl bir nefrettir. Ben PS kullanımını 2'de bıraktım, diğer hiçbir serisini oyun fiyatlarından dolayı almadım. Uzun zamandır Steamciyim, farkındaysan attığım resim Steam'den alıntı. Kininde boğulursun umarım, böyle nefret görmedim yahu sanki gelip hakaret ettim.

Ayrıca İngilizcem oyunu anlayacak seviyede zaten çok ayrıntı bir dilide yok. Burada ki mesele başka ama senin o kinci aklın bunu anlamaya yetmez. Umarım tez zamanda bu kafadan kurtulursun.

Alıntıları Göster

Hocam aslında kin ve nefretim sana değildi. Konu açıldığı günden beri hakaret ediyorlar yok 15 yaş , yok o yok bu. Bende üslubumu sana değiştirmiş oldum ve özür diliyorum. Koskoca Microsoft bir Türkçe dil eklememiş ama benim derdim dil öğrenmek. Kendine gel RyDeR beyninle oku mesajları...

• Bunları gectim Türkiye crackli Windows cenneti ndkdodod

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben 2.el al-sat yapan bi insanım. Öğrenciyim bu işten harçlık çıkarıyorum. Önceden de saatcide çalışıyordum.

Neyse Ipad Pro Son nesil 128GB 11" Wi-Fi + Airpods Pro + Apple Pencıl 2 ilanı açtım buraya. Normalde sahibindene acar bırakırım buralara hiç açmazdım, acsamda bakmazdım yazana edene.

Ürünler sıfır kargo kutusu bile açılmamış bak. Kendisi alsa 1 ay bekleyecek gelmesini. Buna rağmen;

Sahibindende 9.700 veren adama ölücü diyordum burda 7000-7500 diyorlar. Bu ölücülük değil. Hadsizlik, terbiyesizlik, arsızlık. Ölücülük yapma diyince de şu kadara bu kadara aldın, kullandın fırsatçı falan diyorlar.

Donanimhaberde gördüğüm ölücü, ürün almak icin yazdığı ilanı okumaya bile ihtiyaç duymadan direk sallayan, hakaret eden, piyasadan bihaber, 1 hafta önce alınan ürünün 2 ay önce alınmış ürünle aynı fiyatta sanan bu kadar 10 iq insanı başka yerde görmedim.

• Micrasoft cok sayida oyuncuyu cekti . Ben pro sahibiyim ama yeni nesilde xboxdayim. Ancak digital versiyon cikarmadagi icin bekleyecegim

Series x digital versiyon cikanca gececegim.

Ama burada sunu belirtmek lazim series x in digital versiyonunu bastan cikarmamak buyuk hata cunku neredeyse tum yatirimini digital bir abonelil sistemine yatirip onu calistiracak amiral versiyonun digitalini cikarmamak cok buyuk hata nitekim satislarada yansiyacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Micrasoft cok sayida oyuncuyu cekti . Ben pro sahibiyim ama yeni nesilde xboxdayim. Ancak digital versiyon cikarmadagi icin bekleyecegim

Series x digital versiyon cikanca gececegim.

Ama burada sunu belirtmek lazim series x in digital versiyonunu bastan cikarmamak buyuk hata cunku neredeyse tum yatirimini digital bir abonelil sistemine yatirip onu calistiracak amiral versiyonun digitalini cikarmamak cok buyuk hata nitekim satislarada yansiyacaktir.

Series s çıkardıkları için önemsemediler hocam o mevzuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImMaster

Hocam ben 2.el al-sat yapan bi insanım. Öğrenciyim bu işten harçlık çıkarıyorum. Önceden de saatcide çalışıyordum.

Neyse Ipad Pro Son nesil 128GB 11" Wi-Fi + Airpods Pro + Apple Pencıl 2 ilanı açtım buraya. Normalde sahibindene acar bırakırım buralara hiç açmazdım, acsamda bakmazdım yazana edene.

Ürünler sıfır kargo kutusu bile açılmamış bak. Kendisi alsa 1 ay bekleyecek gelmesini. Buna rağmen;

Sahibindende 9.700 veren adama ölücü diyordum burda 7000-7500 diyorlar. Bu ölücülük değil. Hadsizlik, terbiyesizlik, arsızlık. Ölücülük yapma diyince de şu kadara bu kadara aldın, kullandın fırsatçı falan diyorlar.

Donanimhaberde gördüğüm ölücü, ürün almak icin yazdığı ilanı okumaya bile ihtiyaç duymadan direk sallayan, hakaret eden, piyasadan bihaber, 1 hafta önce alınan ürünün 2 ay önce alınmış ürünle aynı fiyatta sanan bu kadar 10 iq insanı başka yerde görmedim.

Ahahahahahahahah çok doğru bu forum ölücülükle ününü saldı sağda solda Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz. 

• Sayın Xbox yetkilileri lütfen bu konuya bakmayınız. :)

• PS den XBox a neden geçeyim 1000 ₺ daha ucuz olduğu için mi?

• Sorun yok sıkıntı yok. Xbox için Varolan her oyun pc ye gelecek dendi.

• Adamların pazarlama bölümü, çalışıp didinip, "Acaba 3. Dünya ülkelerinde pazarı nasıl geliştiririz?" demiş ve böyle formüller bulmuş. Merak etmeyin geri çekmezler kampanyaları. Bizim gibi ülkelerden para kazandıklarını da sanmam kur yüzünden. Aktif oyuncu olmanız onlar için yeterlidir muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.