Şimdi Ara

Bende aranıza focusla katıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fluence mi accent blue mi derken 2011 model 21000 kmde focus 1.6 tdci collectionla aranıza katıldım.Umarım pişmam olmam.Yarın aracı gidip teslim alıcam.Aslında titanyum istiyodum ama bütçem kısıtlı olduğu için borcada girmek istemedim.Aracı 38 bine aldım,boyasız kazasız.Varsın far sensörü,yagmur sensörü,digital klima vs..olmasın dedim.Bundan önceki aracım olan meganda hepsi vardı ama çokta önemli değil diye düşündüm.
    Aynı model ve km titanyumlara 44-50 arası isteniyor.Fiyatı nasıl sizce kazıklanmadım umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut36

Fluence mi accent blue mi derken 2011 model 21000 kmde focus 1.6 tdci collectionla aranıza katıldım.Umarım pişmam olmam.Yarın aracı gidip teslim alıcam.Aslında titanyum istiyodum ama bütçem kısıtlı olduğu için borcada girmek istemedim.Aracı 38 bine aldım,boyasız kazasız.Varsın far sensörü,yagmur sensörü,digital klima vs..olmasın dedim.Bundan önceki aracım olan meganda hepsi vardı ama çokta önemli değil diye düşündüm.
    Aynı model ve km titanyumlara 44-50 arası isteniyor.Fiyatı nasıl sizce kazıklanmadım umarım

hayırlı olsun keyfini çıkarın
  • Hayırlı olsun güzeldir focuslar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni İbiza aldım, görüşlerim
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.