Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Az önce 4 kişi bakmaya geldiler.
    Sonra ekspertize sanayiye gittik.
    Usta hiç bakmadan direkt cihaza bağladı ve hayır dedi.
    Satamadan geri döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanızı 45,500 e satılığa çıkardınız...

Ve beklediniz beklediniz en fazla 43,000 verdiler...

Hmmm....

Demek ki sizin arabanız en fazla 43,000 ediyomuş..
    Problem nerede? Sizin istediğiniz fiyata satılacak mı sanmıştınız ?

Ayrıca 45,500 nedir ya? o 500 nedir yani? arabayı tarttınız ettiniz hesaplamaların sonucunda 45,500 TL mi çıktı...

Kullanılmış araç satıyorsunuz, adı üstünde kullanılmış... Bunun fiyatını siz belirleyemezsiniz, piyasa belirler.. Sizin aracınız için de piyasa 43,000 belirlediyse ederi bu kadardır... Verin geçin neyin arayışındasınız yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Arabanızı 45,500 e satılığa çıkardınız...

Ve beklediniz beklediniz en fazla 43,000 verdiler...

Hmmm....

Demek ki sizin arabanız en fazla 43,000 ediyomuş..
    Problem nerede? Sizin istediğiniz fiyata satılacak mı sanmıştınız ?

Ayrıca 45,500 nedir ya? o 500 nedir yani? arabayı tarttınız ettiniz hesaplamaların sonucunda 45,500 TL mi çıktı...

Kullanılmış araç satıyorsunuz, adı üstünde kullanılmış... Bunun fiyatını siz belirleyemezsiniz, piyasa belirler.. Sizin aracınız için de piyasa 43,000 belirlediyse ederi bu kadardır... Verin geçin neyin arayışındasınız yahu..

Bak kardeşim kaç kere gerçek alıcıya 44 é bırakacam dedim,parası yetmeyene 1 2 ay beklerim dedim elimden gelen kolaylığı sağlamaya çalıştım sen gelmişin bana uyuz satıcı muamelesi yapıyosun.nasip kısmet işi bunlar varsın satılmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Bana fiyatı iyi gibi geldi ama satılmayabilir piyasa cok durgun aracla ilgili oldugunu sanmıyorum eger satma aciliyetiniz yoksa satmayın.

Birde aracın orduda olması durumu var kar kış oralarda çoktur heralde il dışından arabayı alıp dönmek zor olur.

Hocam bende giresun göreleye gidip aldim 2 hafta oluyo ankara da 53-54 den asagi bulamadigim araci 48bine buldunmu gidiliyor :)

• Hocam ikinci elde inanılmaz çok fazla araç var o yüzden fiyat km düşük olmadan satmak oldukça zor allah sabır versin
    Ben aracı satarken çıldırttılar beni bende hiç birine vermedim ilk arayana verdim aracı bir iki bin lira zarara da bakmadım

• emevi kullanıcısına yanıt
    Sizi arayıp fiyat verenlerin çoğunluğu ayaküstü otomobil alım satımı yapanlar, yada o aracın gerçek anlamda binicisi olmayan tipler. Yani adam 45.000'lik arabayı 43.000'e alacak en geç 6 ay sonra değerinden kaybetmeden yada biraz kar ederek satacak ve başka arabaya geçecek, yani içmeye ayranı olmayanlar.
    Favorilere ekleyenlerin çoğunluğu siz rakamı daha da düşürürseniz, size daha düşük fiyat teklif etmek üzere bekleyenler. Örneğin siz rakamı 45.000'e indirin onlar 41.000 teklif etmek üzere bekliyor.
    Acele etmeyin ikinci el araç satışı için en yavaş dönem. Bir de şu açıdan düşünün, siz de aracınızı yenilemek için bu aracı satıyorsunuz. Eğer istediğiniz araçtan cazip yada mantıklı fiyata bulursanız bu aracı da fazla zorlamadan satın gitsin. Bir kaç ay sonra araç piyasası harekentlendiğinde almak istediğiniz aracın fiyatı hareketlenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Sizi arayıp fiyat verenlerin çoğunluğu ayaküstü otomobil alım satımı yapanlar, yada o aracın gerçek anlamda binicisi olmayan tipler. Yani adam 45.000'lik arabayı 43.000'e alacak en geç 6 ay sonra değerinden kaybetmeden yada biraz kar ederek satacak ve başka arabaya geçecek, yani içmeye ayranı olmayanlar.
    Favorilere ekleyenlerin çoğunluğu siz rakamı daha da düşürürseniz, size daha düşük fiyat teklif etmek üzere bekleyenler. Örneğin siz rakamı 45.000'e indirin onlar 41.000 teklif etmek üzere bekliyor.
    Acele etmeyin ikinci el araç satışı için en yavaş dönem. Bir de şu açıdan düşünün, siz de aracınızı yenilemek için bu aracı satıyorsunuz. Eğer istediğiniz araçtan cazip yada mantıklı fiyata bulursanız bu aracı da fazla zorlamadan satın gitsin. Bir kaç ay sonra araç piyasası harekentlendiğinde almak istediğiniz aracın fiyatı hareketlenecektir.

Yorumunuz için teşk ederim.çoğu kişi konu başlığı ve ilan linki dışında hiçbirşeye bakmadan,okumadan yorum yapıyo.zaten fiyatı yükseltme sebebim akbaba gibi bekleyen kesim.Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Bana fiyatı iyi gibi geldi ama satılmayabilir piyasa cok durgun aracla ilgili oldugunu sanmıyorum eger satma aciliyetiniz yoksa satmayın.

Birde aracın orduda olması durumu var kar kış oralarda çoktur heralde il dışından arabayı alıp dönmek zor olur.

Hocam bende giresun göreleye gidip aldim 2 hafta oluyo ankara da 53-54 den asagi bulamadigim araci 48bine buldunmu gidiliyor :)

Bende Diyarbakira gittim aldim daha yeni ama kari kışı sorun edenleri gectim hicbirsekilde baska bir ilden arac almaya cesaret edemeyenlerde var.
    Demek istedigim piyasa durgun,ustune birde kar kış ordu eklenince potansiyel alicilar iyice azaliyor.

• Açıklamada 10 kere araçta kaza boya olmadığını yazmama rağmen her arayan boyadı var mı diyip duruyor.

• 48 500 yazmışsınız :D benim mi gözüm bozuldu ? Yorumlarda 45 500 yazıyo ? Siz satıcı değilsiniz sanki :D

• Alici yokken bunlar dogal seyler. Cok degil 2 3 ay bekleyin isler degisir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.