Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim milletteki pazarlık hastalığı nedir ! Piyasası 40 Bin TL civarındaki arabaya 25 Bin yazsan bile 23 Bin olur mu 24 Bin olur mu diye yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 22 Ocak 2016; 8:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DE ayrı yazılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Ben 7 aydır satamıyorum ve ölücülere son nefesime kadar direneceğim.
    Ölücüye satacağıma aracı perte çıkarır kaskodan değerini alırım daha iyi.

bir malın değeri satıldığı rakamdır, istenen rakam değil.

7 aydır satamıyorsan mutlaka değerinden fazla istiyorsundur. sahibinden.com daki rakamlara bakma. onlar sahiplerinin istediği rakamlar. satıldığı rakamlar değil.

başlık sahibi arkadaş aynı şey senin için de geçerli. piyasası olan bir aracın gerçek değerini nasıl bulamıyorsunuz şaşıyorum ya. piyasası dar olan stilo aracımı bile 3 haftada sattım ve çok bekledi bana göre. her hafta 1-1 indirdim rakamı ve gerçek değerini buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Bizim milletteki pazarlık hastalığı nedir ! Piyasası 40 Bin TL civarındaki arabaya 25 Bin yazsan bile 23 Bin olur mu 24 Bin olur mu diye yazarlar.

o da var. 19'a sattığım araca iş arkadaşım 15 veriyordu. sattıktan sonra biraz eğlenmek için gel 15'e satıyorum dedim, tereddüt etti 15'e de, huylandı heralde... :)
  • kardeşim kesinlikle fotoları sen çekme. bilen birisi çeksin. böyle fotolarla araç mı satılır allah aşkına?

geniş bir otopark bul, benzinlik otoparkı olabilir. soldan sağdan içeriden vs güzel açılardan fotolar çeksin bilen arkadaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Merhaba.

7 aydır satamıyorsan mutlaka değerinden fazla istiyorsundur. sahibinden.com daki rakamlara bakma. onlar sahiplerinin istediği rakamlar. satıldığı rakamlar değil.

başlık sahibi arkadaş aynı şey senin için de geçerli. piyasası olan bir aracın gerçek değerini nasıl bulamıyorsunuz şaşıyorum ya. piyasası dar olan stilo aracımı bile 3 haftada sattım ve çok bekledi bana göre. her hafta 1-1 indirdim rakamı ve gerçek değerini buldum.

Geçen gün 2011 Civic İ 50 bine almaya çalışanın konusuna yazdım.bense ilk el,dizel,piyasası olan,olması gereken özelliklerin çoğu olan,servis bakımlı aracımı 44 é satamıyorum.sorun alıcıdamı,2.el piyasasındamı,ben ve aracımdamı.

• De ayrı yazılır,

• araç satılmıyor diye birşey yok sadece istediğnğz rakama müsteri bulamıyorsunuz ben piyasanın 1000 tl altına 3 günde sattım aracı mı kar da ettim.
  • 100.000 bakımı ve olası arıza başlangıcı ihtimalleri var. Focus dizel alan kişi mantık adamıdır, o fiyatla 2011 model araba alırsa yakın zamanda canı yanabilir, ki 100 bin bakımı da üzücü olabilir. Benim yakınım da focus bakıyor, ona şunları bakıyoruz birinden birini alıcak:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-model-38.000-kmde-ford-focus-trent-x-260254187/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bzmmotors-focus-trend_x-dizel-2014-model-68.000-km-262193076/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-class-oto-dan-beyaz-2013-1.6-tdci-trend-x-uygun-fiyat-229669417/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-2012-modeldir-az-yakar-aile-araci-ekspertiz-garantili-243169998/detay

Siz 100 bin bakımını yaptırıp faturasını da ilana koyun, ancak ondan sonra adam akıllı alıcı çıkar. Öbür türlü oltaya ne gelirse artık.

• Fiyat normal hocam bence fiyat fazla diyenlere aldırma.Bizim milletimiz alırken bedava satarken dünyaları ister.Adam 2008 model renoya megane'a 39 bin istiyor.Sen piyasanın 2 3 bin lira altına satsan bile alırken kimse sana 2 3 bin lira altına aracı satmayacak.Kimsenin kimseye acıması yok.Hele üstteki arkadaş gibi fiyat kırmaya çalışıp galeriden başından ne geçtiği belli olmayan ilanlara kulak asma.O nedenle çok acil değilse fiyat düşürme.Ölücü al satcılara gideceğine sende kalsın araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 22 Ocak 2016; 9:33:55 >
  • İlanı okurken bir an önce kapatmak isteği duydum.... Tam olarak boyalar nerede belirtilmemiş... İçeriden fotoğrafı yok.. Çekilen fotoğraflar da malesef kötü. Aracını iç dış yıkandıktan sonra iç dış fotoğraflarını koyun. Tam olarak parça parça boyalarına yazın...

Edit:not: bir de 45 bin tl verip 100 bin kmde araba kesinlikle almam... Hele dil asla... Aynı araba piyasasından biraz daha uygun olmali ki alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 22 Ocak 2016; 9:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

100.000 bakımı ve olası arıza başlangıcı ihtimalleri var. Focus dizel alan kişi mantık adamıdır, o fiyatla 2011 model araba alırsa yakın zamanda canı yanabilir, ki 100 bin bakımı da üzücü olabilir. Benim yakınım da focus bakıyor, ona şunları bakıyoruz birinden birini alıcak:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-model-38.000-kmde-ford-focus-trent-x-260254187/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bzmmotors-focus-trend_x-dizel-2014-model-68.000-km-262193076/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-class-oto-dan-beyaz-2013-1.6-tdci-trend-x-uygun-fiyat-229669417/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-2012-modeldir-az-yakar-aile-araci-ekspertiz-garantili-243169998/detay

Siz 100 bin bakımını yaptırıp faturasını da ilana koyun, ancak ondan sonra adam akıllı alıcı çıkar. Öbür türlü oltaya ne gelirse artık.

Bakımını yapalı 20 gün oldu Alan bir yıl hiçbirşey yaptırmadan binecek.linkini attığın araçlar 95 hp özellik fakiri araçlar.bak direksiyonları boş,alt tuş bölümü boş,bomboş araçlar.bunlara dikkat etmiyo zaten çoğu trendle bir tutuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Merhaba.

Merhaba.
    Zaten lanet bir araç olsa zarara bakmaz çoktan elden çıkarırdım.
    Paraya ihtiyaç olmasa satmak istemezdim.
    Bazı ölücüler "16 yaşındaki arabaya kasko nasıl yaptırabiliyonuz?" diye soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Boya olduğunu ya yazma yada net olarak hangi parçalarında olduğunu belirt.

Araçta sürtmeler şu anda varmı yoksa tamirmi edildi durum net değil. Buranın açıklığa kavuşması lazım. Şu anda yoksa yeni fotolarını koy. Yok varsada açıklamada boya olmaması için yaptırmadığını mutlaka belirt.

Servis bakımlıysa bunu mutlaka belirt.

Fotoğraf az. İç mekan fotosu yok. Bir iki tane fena olmaz. Diğerleride daha geniş açıdan düzgün fotolar olsun.

Lastik, arıza vs durumlardanda bahsedebilirsin. Ve bütün bu kriterlere göre adil bir fiyat koy.

Aklıma gelenler bunlar. Satılmayacak,yada piyasası olmayan araç değil focus.

Şu an ilan açılmıyor, ama sabah baktığımda tamponun çiziklerinden başka bir şey gözükmüyordu.. Boyalı falan da değildi.. ACR isimli arkadaş gayet mantıklı ve dikkatli şekilde durumu açıklamış, adama çemkirmişler.. Yardımcı olmaya çalışmış, çalışmamalıymış, bizim insanımıza müstahak..

• quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Boya olduğunu ya yazma yada net olarak hangi parçalarında olduğunu belirt.

Araçta sürtmeler şu anda varmı yoksa tamirmi edildi durum net değil. Buranın açıklığa kavuşması lazım. Şu anda yoksa yeni fotolarını koy. Yok varsada açıklamada boya olmaması için yaptırmadığını mutlaka belirt.

Servis bakımlıysa bunu mutlaka belirt.

Fotoğraf az. İç mekan fotosu yok. Bir iki tane fena olmaz. Diğerleride daha geniş açıdan düzgün fotolar olsun.

Lastik, arıza vs durumlardanda bahsedebilirsin. Ve bütün bu kriterlere göre adil bir fiyat koy.

Aklıma gelenler bunlar. Satılmayacak,yada piyasası olmayan araç değil focus.

Şu an ilan açılmıyor, ama sabah baktığımda tamponun çiziklerinden başka bir şey gözükmüyordu.. Boyalı falan da değildi.. ACR isimli arkadaş gayet mantıklı ve dikkatli şekilde durumu açıklamış, adama çemkirmişler.. Yardımcı olmaya çalışmış, çalışmamalıymış, bizim insanımıza müstahak..

Tamponda çizikmi arabada çizik yok,içinde deformasyon yok zaten içini gösteren fotoğraf ekledim ilan o yüzden askıda.

• piyasa ölücü kaynıyor. İstediğin kadar ucuz yaz hala pazarlık ediyorlar. Piyasadan 4bin aşağı ilan yazdım adam diyor ki bundan 6 bin ekmek kazanayım. Düşürme fiyatını ilanının düştükçe mundar oluyor başımda var biliyorum. Alacak adam mutlaka arayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

piyasa ölücü kaynıyor. İstediğin kadar ucuz yaz hala pazarlık ediyorlar. Piyasadan 4bin aşağı ilan yazdım adam diyor ki bundan 6 bin ekmek kazanayım. Düşürme fiyatını ilanının düştükçe mundar oluyor başımda var biliyorum. Alacak adam mutlaka arayacaktır

Benim durumu kısaca özetlemişsin kardeşim fazlası var eksiği yok.adama 1,500 ü 1 ay sonra yolla önemli değil diyorum yine fayda yok.

• Ekmek buldun yiycen,

Izin buldun, gitcen,

Arabaya musteri buldun mu,

3'e 5'e bakmiycan satcen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emevi kullanıcısına yanıt
    Fordun genel anlamda ikinci eli zayyf satlyr ama öyle hemen çat diye olmaz ha bu i?er nasip kysmet i?i
    45 günde sattym aracymy satynca bir rahatladym anlatamam in?allah satarsyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantula

Ekmek buldun yiycen,

Izin buldun, gitcen,

Arabaya musteri buldun mu,

3'e 5'e bakmiycan satcen.

Merhaba.
    Sorun o zaten; ciddi alıcı yok.
    Boş geyik muhabbeti veya ölücü dolu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.