Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı ne zaman kaça aldın ve kaça satmak istiyorsun? aradaki farkı hesapla, üzerine enflasyon koy ne çıkıyor bi bak.
  • Aynı kmdeki 2012 dizel astra aracımı kasımda ilana koydum. Birkaç ölücü dışında arayan olmadı. Yılbaşı sonrası ilanımı güncelledim, Detaylı foto, tüm bilgileri yazdım. Malum sitedeki eşdeğer ilanlardan 1,5-2 aşağı fiyat yazdım. Pazarlıkla kafamdaki gerçek fiyatına 2 günde sattım. İnternet fiyatları yüksek. Ama ölücü tiplerde gerçek :) Arası makbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa doydu yıl sonu satışlarıyla artık, 2-3 ay içinde açılır ortam satarsınız, indirim falan yapmayın kur artarken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Dolar artacak ama kimsede para yok demişsin. Sanki herkes eline para geçse hemen gidip hepsiyle dolar alacak gibi. Herkes yatırım uzmanı olmuş. İş işten geçince bak ben demiştim diyorlar. Ama nedense öngörüp riske giren yok.

valla 2.28'den beri mümkün mertebe türk lirası olan gelirimi harcayıp dolar bozdurmuyorum.

türkiye'de vatandaşın bankadaki dolar mevduatı yüzde 5'e yakın artmış. 8.2 milyar dolarlık mevduat artışı yaşanmış.

ayrıca ben ortada bir risk olmadığını söylüyorum, şu an için dolar artacak bunun çaresi yok.
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Bir miktar dolarım vardı 2.98'den sattım 2.91'den tekrar aldım, dolar şu an 3.04 bandında. Paraya ihtiyacın varsa satılmayacak araç yoktur, ederini yazarsın ona yakın bir tutara satarsın. İlk aracımı siteye koyduktan 12 saat sonra sattım.

• Piyasada kriz var. Aracımın piyasası 34 civarındaydı. İlana koydum dört kişi falan aradı iki üç haftada. Acaba fazla mı yazdım diyorum, inceliyorum çoğu ilan benim fiyatlarda. Ancak insanların alım gücü azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Orijinalden alıntı: emevi

quote:

quote:

quote:

quote:

Araçtaki hataları koymanın daha mantıklı olacağını düşündüm.galerici mantığı ile parlatıp cilalatıp koymadım.44500 é verecem dedim yine yok kaça verim daha eski kasalara istiyolar o rakamları.

Araçta şu an bu hatalar duruyormu yoksa yaptırdın mı? Net değil. Buarada bile kafa karışır.

Sen ilanı okudunmu? Fotolarda görüldüğü üzere sürtmelerden doğan lokal boyadan anladığın ne.

Senin derdin ne? Malmısın. Tavsiye istiyorsun yazıyoruz. Anlaşılmıyor. Kafan basmıyor mu? Dediklerime iyi bak iyi analiz et. Salakça şeyler yazmayın. Über zeki kardeşim.

Ne yazdımki saçmaladın.gerizekalımısın da anlamıyosun.işine bak

Sen işine bak. Dediğimi anlamıyorsun. Bu kafayla senin o aracı satman çok zor. Git bir galeriye ver.

Burası tartışma ve hakaret yeri değil kullandığınız kelimelere dikkat edin mesajınızı şikayet ettim.

• Bundan onceki aracimi satarken ilana com guzel fotolarini cektim koydum.30a yakin favori vardi ve gunde en az 2-3 kisi ariyordu.2 kisi araci goturdu gosterdi.25k fiyat yazdigim araca 21 veren bile oldu.kufur eder gibi..
    Aracin piyasasi 26 civariydi,normal yazmistim yani.boyle bir ay surdu.tam umidi kesmisken adamin biri aradi.ben antalyadayim o bitliste.pat ertesi sabah aradi biz geldik asagidayiz.indim dedim arac bu,baktiralim mi? Adam abi gerek yok notere gidelim dedi hemen.10 dakika da gitti araba.
    Bir sekilde satarsin hocam.ama tabi piyasa bu kadar kotu degildi benim sattigim zamanlar.bir de su var.adam benden aldi bir bayan ogretmene saticakti.adim gibi eminim 27,5 tan asagi satmamistir.daha ilginci 3-4 ay sonra ayni arabaya 30k istemeye basladilar malum sitede.sonra da bu gunlere geldik iste..piyasa malum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Araçtaki hataları koymanın daha mantıklı olacağını düşündüm.galerici mantığı ile parlatıp cilalatıp koymadım.44500 é verecem dedim yine yok kaça verim daha eski kasalara istiyolar o rakamları.

Araçta şu an bu hatalar duruyormu yoksa yaptırdın mı? Net değil. Buarada bile kafa karışır.

Sen ilanı okudunmu? Fotolarda görüldüğü üzere sürtmelerden doğan lokal boyadan anladığın ne.

Senin derdin ne? Malmısın. Tavsiye istiyorsun yazıyoruz. Anlaşılmıyor. Kafan basmıyor mu? Dediklerime iyi bak iyi analiz et. Salakça şeyler yazmayın. Über zeki kardeşim.

Asil sacmalayan sensin adam surtmeden dolayi boyali yazmis he kardes boyali hali resimdeki.Uber zeka.

• ben piyasanın 2bin tl civarı aşağı yazıyorum al-satçılar hemen kapıyor sağolsunlar, onlar olmasa arabalar elimizde patlayacak,,, bu arada benden arabayı alan al-satçı kardeşim 2.5 aydır daha satamadı arabayı,merakla takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Asil sacmalayan sensin adam surtmeden dolayi boyali yazmis he kardes boyali hali resimdeki.Uber zeka.

Arabadaki çizikleri ve vurukları gören tek benmiyim? Şu anda bunlar varmı yokmu? Eski fotoğrafı koyuyorsun yenisinide koyacaksın. Bak ilk mesajda yazmışım. Laf sokmakta neyin nesi? Tavsiye veriyoruz, anlaşılmadıysa anlamdım de anlatalım. Laf sokmakta neyin nesi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arabadaki çizikleri ve vurukları gören tek benmiyim? Şu anda bunlar varmı yokmu? Eski fotoğrafı koyuyorsun yenisinide koyacaksın. Bak ilk mesajda yazmışım. Laf sokmakta neyin nesi? Tavsiye veriyoruz, anlaşılmadıysa anlamdım de anlatalım. Laf sokmakta neyin nesi?

Yahu dürüst olalım dedik boyalı yerlerin boyanmadan önceki halini koydum bunda anlaşılmicak nevar.çoğu ilanda araba cillop almaya gidiyorsun enkazla karşılaşıyosun.ilk defa araç satıyorum tecrübe oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu dürüst olalım dedik boyalı yerlerin boyanmadan önceki halini koydum bunda anlaşılmicak nevar.çoğu ilanda araba cillop almaya gidiyorsun enkazla karşılaşıyosun.ilk defa araç satıyorum tecrübe oldu.

Kardeşim şu anki yapılmış resimlerini neden koymuyorsun? Sana galerici gibi cilalatıp parlatıp kusurlarını sakla diyen yok. İyi oku dediklerimi. İnsanlar aracın halini şu an hala aynı vuruk kırık sanabilirler. Bunu anlamak bu kadar zormu?

• acr kullanıcısına yanıt
    Yeni fotoları ekledim.diyorum ya tecrübe oldu diye

• Benimde aynı model ve aynı kilometrede megane 3 sport tourer im var. Ama bendeki titanium donaniminda. Benimde aklimdaki fiyat 44.500-45ti cunku gecen ay satacigimi duyan forumdan bir arkadas 44.500 teklif etmisti. Buradan cikardigim sonuc sizin arabaninda 44.500 etmesi lazim. Ben daha ilana koymadim ama koydugumda ekstra olarak butun bakimlarinin yapildigi kilometre ve tarihleride yazacagim. Zaten hepsi serviste yapildi. Buda alici icin guven olusturacaktir cunku kilometrenin orijinalligi kesin oluyor. Bence sizde bu sekilde bakimlarini yazabilirsiniz.

• Fiyat bariz bir sekilde yuksek. Hem aracinizda boyali parcalar var, hem 2011 model, hem de km 95.000'de.

50.000 lira civarina yine style donanimli 2013 model, cok daha az kilometreli, islemsiz focuslar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 22 Ocak 2016; 2:22:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolari biraz daha ozenli cek. Hac'dan 20 riyale sony kamera almis 70 yasindaki teyze gibi cekmissin fotolari

• Ford ve 45.500

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Ford ve 45.500

Civice 50 isterler ondan hacim hariç her konuda üstün araca 45 fazla demek.5 yıldır biniyorum 5 gün kullanın öyle yorum yapın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 22 Ocak 2016; 7:30:18 >
  • respect_89 R kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma gelmişti. Daire satıyorum 5 kişi aradı bir haftada.Muhabbet arasında soruyorum hepsi ne hikmetse Yozgat, Sorgun'lu Fiyatı çekmeye çalışıyorlar ailecek. En son satıldı kardeşim deyip ilanı kaldırdım. Emlakçıya verdim satsın diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.