Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes ağız birliği yapmışcasına 43 ten yukarı veren yok.fiyat 45,500 dü delirttiler. neresinde boya var,değişen varmı kaput tavan boyalımı Vs.bu kadar zormu araç satmak.nasıl satılır akıl verin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-3-259182720/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 21 Ocak 2016; 16:37:26 >

• VAlla bende benim araca 19500 yazdım. 12 favori vardı. sonra fiyatı kırdım 18 yazdım 16 olurmu diyen 1 kişi var. Millet ölücü olmuş ya az daha kalsın satmaktran vazgeçecem. Tamam benim arabanın piyasası yok ama favoriye aldıgım 12 tane ilanda var ondarda satılmıyor. bir insan nasıl 4-5 bin altını teklif ediyor anlamıyorum. Valla katil olmamak elde değil.
  • Aracı 15-20 gün önce 43'e satıp 2.91'den dolar alsaydınız şu an cebinizde 45 bin lira olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Aracı 15-20 gün önce 43'e satıp 2.91'den dolar alsaydınız şu an cebinizde 45 bin lira olacaktı
    güzel araçmış hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emevi

Herkes ağız birliği yapmışcasına 43 ten yukarı veren yok.fiyat 45,500 dü delirttiler. neresinde boya var,değişen varmı kaput tavan boyalımı Vs.bu kadar zormu araç satmak.nasıl satılır akıl verin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-3-259182720/detay

sizin aracın beyazını ve boyasızını bir ay önce bir tanıdığa 45 bine aldım.

• 29 favori var ama boş. Dolar alınabilirdi ama 2.7 olduğu zaman o treni kaçırdık.
  • Benimde fiyatı 49500 olan aracıma millet anlaşmış gibi 47500 veriyorlar. Pazarlık etmekten bıktım fiyatı 48500e çekip başlığa pazarlıksız diye yazdım, arayan yine pazarlık yapıyor:) bende fiyatı bu sefer 50000 yaptım. 53 kişi favoriye eklemiş fiyatı 50000 yapınca arayan soran yok şimdi
  • fiyat fazla tabiki,şu dizelcilerde 100 bin hastalığı var hepsinde aynı, satılık 100 bin km ama fiyat 20 bin diyo
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    üstad ne yaparsın insan her zaman o kadar düşünemiyor. arkadaşın da aklına gelmemiştir zaten. inşaallah satışı gönlüne göre olur. bende bir kaç sene evvel 36000 tlye aldığım 1.3 dizel opel corsayı daha 15 bindeyken satmaya kalktığımda vatandaşın teki 29 bin teklif etmişti araç başında. hadi ordan boşuna uğraştırma beni deyip yollamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

fiyat fazla tabiki,şu dizelcilerde 100 bin hastalığı var hepsinde aynı, satılık 100 bin km ama fiyat 20 bin diyo

Bende öyle bi hastalık yok geniş araç bakıyorum.km si 100k 150k olabilir takas yaparım.
  • quote:

quote:

fiyat fazla tabiki,şu dizelcilerde 100 bin hastalığı var hepsinde aynı, satılık 100 bin km ama fiyat 20 bin diyo

Bende öyle bi hastalık yok geniş araç bakıyorum.km si 100k 150k olabilir takas yaparım.

Alıntıları Göster
    Ben de kendi aracımı muadilleri ile kıyaslayıp en düşük km ben de ve düşük fiyat ile ilana koydum. Hala ölü fiyata pazarlık yapanlar var.
    Bu kadar ölücü DonanımHaber'de bile yok.

Gece 11'de arayıp 200 lira için bi saat konuşan var.

Geçen gün aracın başına 5 kişi gelip, sağından solundan girip fiyat kırmaya çalışan tipler geldi. Dedim 16 yaşında araç alıyorsun, yaşıtları liseye gidiyor.
    Hiç uğraşma o fiyat düşmeyecek deyip gönderdim. Az kaldı kavga çıkacaktı, sanayide dükkanım var patronum ayağı çekiyor 100 lira indirim için kırk takla atıyor.
    Yemin ediyorum araç satmak kadar berbat bir şey yok.

• quote:

Daha özenli,arabanın içini gösteren fotoğraflar koyun bence.

Arkadaşım aynı paket 2013'te sıfırını 53.000'e almıştı o zamanlar bedavaymış.
  • Bu DH ilginç bir ortam.

Araç alacak olanlar satıcılara pahalı diye saydırır, satacak olanlar alıcılara ölücü diye saydırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Daha özenli,arabanın içini gösteren fotoğraflar koyun bence.

Arkadaşım aynı paket 2013'te sıfırını 53.000'e almıştı o zamanlar bedavaymış.

Alıntıları Göster
    Dizel araçları 100 binden sonra satmak biraz zor oluyor.Belki de renk takıntısı olanlara cazip gelmemiş olabilir.Bu arada araç resimleri çok özensiz ve baştan savma çekilmiş.Daha düzgün resimler olursa belki insanların kafasında daha net bişeyler oluşabilir.Yani araç sedan mı hb mi o bille belli değil.

• Boya olduğunu ya yazma yada net olarak hangi parçalarında olduğunu belirt.

Araçta sürtmeler şu anda varmı yoksa tamirmi edildi durum net değil. Buranın açıklığa kavuşması lazım. Şu anda yoksa yeni fotolarını koy. Yok varsada açıklamada boya olmaması için yaptırmadığını mutlaka belirt.

Servis bakımlıysa bunu mutlaka belirt.

Fotoğraf az. İç mekan fotosu yok. Bir iki tane fena olmaz. Diğerleride daha geniş açıdan düzgün fotolar olsun.

Lastik, arıza vs durumlardanda bahsedebilirsin. Ve bütün bu kriterlere göre adil bir fiyat koy.

Aklıma gelenler bunlar. Satılmayacak,yada piyasası olmayan araç değil focus.
  • Araçtaki hataları koymanın daha mantıklı olacağını düşündüm.galerici mantığı ile parlatıp cilalatıp koymadım.44500 é verecem dedim yine yok kaça verim daha eski kasalara istiyolar o rakamları.
  • quote:

Araçtaki hataları koymanın daha mantıklı olacağını düşündüm.galerici mantığı ile parlatıp cilalatıp koymadım.44500 é verecem dedim yine yok kaça verim daha eski kasalara istiyolar o rakamları.

Araçta şu an bu hatalar duruyormu yoksa yaptırdın mı? Net değil. Buarada bile kafa karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Araçtaki hataları koymanın daha mantıklı olacağını düşündüm.galerici mantığı ile parlatıp cilalatıp koymadım.44500 é verecem dedim yine yok kaça verim daha eski kasalara istiyolar o rakamları.

Araçta şu an bu hatalar duruyormu yoksa yaptırdın mı? Net değil. Buarada bile kafa karışır.

Sen ilanı okudunmu? Fotolarda görüldüğü üzere sürtmelerden doğan lokal boyadan anladığın ne.
  • Hocam resimler çok kötü çekilmis 5 resim arasından arabayı gösteren 1 tane resim var o bile berbat bence satılmamasının bi nedenide bu.
  • Bana fiyatı iyi gibi geldi ama satılmayabilir piyasa cok durgun aracla ilgili oldugunu sanmıyorum eger satma aciliyetiniz yoksa satmayın.

Birde aracın orduda olması durumu var kar kış oralarda çoktur heralde il dışından arabayı alıp dönmek zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 21 Ocak 2016; 17:52:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.