Şimdi Ara

BENDE SATAMIYORUM YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı satma nedeniniz özel değilse nedenini söyler misiniz? Bizim aklımızda olan bir model ama insanlar neden satıyor bir sürü ilan gördüm
  • piyasada boya hata takıntısı var sizin arabanın km sorun değil ama boya değişen varsa cidden millet sıkıntı yapıyor. Ha araç gene satılır ama o fotografları kaldırın ilana yazın hasarlı fotograglar mevcut isteyene verilir diye.Gerçek alıcı dilerse sizden talep eder zaten siz orayı aracınızın şuanki detaylı resimlerini koyun yeter hatta son resmide hasar kaydı mesajının resmini koyun piyasa fiyatına satarsınız.Piyasada durgunluk falan yok bence pzt araç göstermek için dynomosa gittik bursada tam 2 saat sıra bekledik bu kadar adam alıcı olmasa o kadar adam orda 100lira verip o kadar sıra beklemez. Birde 2.elde araçların satıldıgı bant genelde 15-35bin arası 35 üstü satışlar biraz daha geç olması dogal birde orduda oturuyormuşsunuz oda etken marmarada bi şehirde olsanız belkide araç satılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Bu aracı satma nedeniniz özel değilse nedenini söyler misiniz? Bizim aklımızda olan bir model ama insanlar neden satıyor bir sürü ilan gördüm

Aracı bekarken almıştım 3 ay önce evlendim daha geniş bir araca ihtiyaç duyduğum için satışa çıkardım.ilanda da yazıyo daha geniş araçla takas olur diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el piyasasında çok cins insanlar var, sadece otomobil için demiyorum her şey olabilir. Satıcısı olabildiğince yüksekten geçirme derdinde, alıcısı utanmasa beleşe isteyecek zorlasan üstüne bir de senden para isteyecek tipler. Yav geçenlerde 2. el bölümünde arkadaşım için alınık 2. el anakart konusu açmıştım. Sıfırı 170 dolar olan kartın ikinci eline 600 tl dedi ya la. Garantisi olmayan, ne şekilde kullanıldığı belli olmayan karta sıfırından yüksek fiyat çekiyor herif. Zaten güle güle, dedim ilanı kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ocak 2016; 18:01:05 >
  • Lafım sadece sizin aracınıza değil ama focusa gene iyi vermişler o parayı. Kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Sınıfında golf gibi parasını haketmeyen bir araç.

• Ayni olayi yasadim
    2011 de sifir civic almistim isler ters gidince 46 bine aldigim civic icin 3800 kmde en fazla 34 .35 bin veriyorlardi 6 aylik aracti cam suyu bile fabtikada kolulandi

Genelde favoriye koyanlar galerici veya alsatcilar oluyor

Bi ogrenci hocasina arac ariyormus arac icin ben 42 bin istiyordum cocuk geldi araci 42 bine sattiririm ama onlar gidince bin lirani alirim dedi bende kabul ettim hocasina 42 bine araci sattirdi sonrasinda binlirayi alicilar gidince aldi.

Malesef gercek biniciyi bulmak cok zor oldu malum sitede genelde al satcar ve galericiler

Sabret illaki satarsin ama aracini tok satici oldugunu belirten cumlelerde olsun yoksa oluculer arar

Ben ilana galericilere kesinlikle araci satmam, daha iyisini daha ucuza bulan gitsin o araci alsin diye yazmistim, bu seferde baska turlu aracimdan nemalanan komisyoncu cocuk cikti,

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_b

Ayni olayi yasadim
    2011 de sifir civic almistim isler ters gidince 46 bine aldigim civic icin 3800 kmde en fazla 34 .35 bin veriyorlardi 6 aylik aracti cam suyu bile fabtikada kolulandi

Genelde favoriye koyanlar galerici veya alsatcilar oluyor

Bi ogrenci hocasina arac ariyormus arac icin ben 42 bin istiyordum cocuk geldi araci 42 bine sattiririm ama onlar gidince bin lirani alirim dedi bende kabul ettim hocasina 42 bine araci sattirdi sonrasinda binlirayi alicilar gidince aldi.

Malesef gercek biniciyi bulmak cok zor oldu malum sitede genelde al satcar ve galericiler

Sabret illaki satarsin ama aracini tok satici oldugunu belirten cumlelerde olsun yoksa oluculer arar

Ben ilana galericilere kesinlikle araci satmam, daha iyisini daha ucuza bulan gitsin o araci alsin diye yazmistim, bu seferde baska turlu aracimdan nemalanan komisyoncu cocuk cikti,

Yaşadığınız gerçekten ilginç.mezarcılara,galerilere teslim olmamanız güzel olmuş.bende fiyatı 45 den 48 é çıkardım zaten bunlara prim vermemek için.gerçek binici gelsin 44 é bile bırakabilirim.

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Bence sebebi şu an piyasada gerçek alıcıların olmaması. Talip olan 10 kişiden 9 u al satçı yada gezer galerici. Senden aracı alsalar makul fiyattan satamama ihtimalleri yüksek olduğu için çok uygun fiyata almaya çalışıyorlar. 20000 TL nakiti olan adam 30000 TL 20 ay sıfır faizsiz krediyi çeliyor ve 0 Fiat Egea 1.4 urban alıyor. 50000 TL ye. Ben memur olsam 20000 TL nakitim olsa düşünmeden gider 0 faizli krediyi çeker 1.4 Urbanı alırım. Maaş garantim var, daha ne olsun😊

• quote:

Orijinalden alıntı: malumsite_stoperi

ben piyasanın 2bin tl civarı aşağı yazıyorum al-satçılar hemen kapıyor sağolsunlar, onlar olmasa arabalar elimizde patlayacak,,, bu arada benden arabayı alan al-satçı kardeşim 2.5 aydır daha satamadı arabayı,merakla takip ediyorum

Bir çoğunun elinde patlayacak araçları, birde yüksek trafik sigortası yaptırıp dururlar artık. 😄

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Piyasada TL yok😄 Herşey çek le, kredi ile dönüyor. Likit yok. Olsa millet $ a saldıracak. Parası olanlar zaten 2 yıldır depoladılar😄 Gariban fakirleşmeye devam ediyor.
    2014 aralık ta 2. El bir corolla alalım dedim. 7000 km de ki temiz araca 56000 TL son fiyat veriyor. Dedim sıfırı 60000 zaten. 54000 e ver alalım, sende ev alacakmışsın parayı $ korsun iyi getirisi olacak dedim. Adam hala bana vıdı vıdı. $ yanılmıyorsam 2.20 ler de falandı. İş olmadı. Ben de araç almayalım nakitimizi $ a koyalım dedim.
    Bu arkadaş aracı satamadı 6 ay. Sonra da ilandan çekti. $ oldu 2.60-70. Bu arkadaşa msj gönderdim dedim ki bana aracı satmış olsaydınız; 2.20 den $ alacak ve şimdi 5-6 ayda %20 minimum paranız değerlenecekti. Arkadaş aracı bana satsa 65-66000 TL parası olacaktı ama o hala 56-57 den sarma sevdasındaydı😄
    Adama dedim benim 54, 66 oldu. Şimdi 0 ı 63-64😄 Nasıl hissetti kimbilir?

Edit: Köy yumurtası satan bir teyze var, 600 TL me $ aldım demesin mi😄 O bile $ almış. Yuh dedim. İlk defa gördüğüm bir kadın eşimin okuluna gelir yumurta vb. Satarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 23 Ocak 2016; 10:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

quote:

ben piyasanın 2bin tl civarı aşağı yazıyorum al-satçılar hemen kapıyor sağolsunlar, onlar olmasa arabalar elimizde patlayacak,,, bu arada benden arabayı alan al-satçı kardeşim 2.5 aydır daha satamadı arabayı,merakla takip ediyorum

Bir çoğunun elinde patlayacak araçları, birde yüksek trafik sigortası yaptırıp dururlar artık. 😄

Kimsenin ekmeğinde rızkında gözüm yok ama onlar beter olsunlar.nefret ediyorum adamlardan.sattığı araçlardaki boyaların hepsi avuç içi kadar oluyo bizdekilere takla atmış muamelesi yapıyolar.halkı koca bi sektörden soğuttular.

• quote:

Orijinalden alıntı: emevi

quote:

Orijinalden alıntı: needacar

quote:

Kimsenin ekmeğinde rızkında gözüm yok ama onlar beter olsunlar.nefret ediyorum adamlardan.sattığı araçlardaki boyaların hepsi avuç içi kadar oluyo bizdekilere takla atmış muamelesi yapıyolar.halkı koca bi sektörden soğuttular.

Aynen arkadaşım. Km si ile oynadıkları araçlar sıfır ayarında, bizim orjinal km de olan ve dürüstçe eksiğini gediğini (varsa) yazdığımız araçlar pert. Adam 25 bin liralık ilanı arayıp utanmadan 22 ye ver bu dertten kurtul diyor. Ne derdiyse artık. Aynı arkadaşın galerisini buldum benim aracın 3 parça değişen 5 parça boyalısına 27 istiyor. Ama suç bizim millette. Neymiş galerici düzgün araba satarmış çünkü dükkanı varmış o riske girmezmiş. Nasıl bir mantıktır bu yahu. 4 sene önce sattığım clio gt sahibi ile hala dostça görüşüyoruz ve adam bana en ufak işaretini soruyor ben de cevaplıyor yardımcı oluyorum. Trafik sigortasında bile gidip beraber en ucuzu bulmaya çalışıyoruz. Ama bizim millet nato kafa nato mermer. Galeri ve al/satçıların çoğu zaten tefecilik yapıyor araba yerine para satıyor. Araba satsalar 2 ayda 8 bin lira kazanmaya az demezler.

• Millet agiz birligi filan yapmiyor. Aracin piyasasi neyse onu soyluyor. Bos yere beklemeye gerek yok. Bu fiyata o araba 2 sene sonra ancak satilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Millet agiz birligi filan yapmiyor. Aracin piyasasi neyse onu soyluyor. Bos yere beklemeye gerek yok. Bu fiyata o araba 2 sene sonra ancak satilir.

Kaça satılır söyle ilanı güncellicem

• quote:

Orijinalden alıntı: emevi

quote:

Orijinalden alıntı: A380

Millet agiz birligi filan yapmiyor. Aracin piyasasi neyse onu soyluyor. Bos yere beklemeye gerek yok. Bu fiyata o araba 2 sene sonra ancak satilir.

Kaça satılır söyle ilanı güncellicem

43 e satilir.

• Km'si çok çok yüksek.

Normalde 2013 bir aracın 40000km civarı olması beklenir.

Bu nedenle 2013 aracı 95000km'de kimse almaz.

Taksi gibi yılda 50000km civarı yapan aracı kimse almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Ocak 2016; 12:49:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende biniciye 44 é bırakacam dedim zaten.eski kasalara o rakamı çeken var insaf be

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Km'si çok çok yüksek.

Normalde 2013 bir aracın 40000km civarı olması beklenir.

Bu nedenle 2013 aracı 95000km'de kimse almaz.

Taksi gibi yılda 50000km civarı yapan aracı kimse almaz.

2011 model 5 yıldır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ben de kendi aracımı muadilleri ile kıyaslayıp en düşük km ben de ve düşük fiyat ile ilana koydum. Hala ölü fiyata pazarlık yapanlar var.
    Bu kadar ölücü DonanımHaber'de bile yok.

Gece 11'de arayıp 200 lira için bi saat konuşan var.

Geçen gün aracın başına 5 kişi gelip, sağından solundan girip fiyat kırmaya çalışan tipler geldi. Dedim 16 yaşında araç alıyorsun, yaşıtları liseye gidiyor.
    Hiç uğraşma o fiyat düşmeyecek deyip gönderdim. Az kaldı kavga çıkacaktı, sanayide dükkanım var patronum ayağı çekiyor 100 lira indirim için kırk takla atıyor.
    Yemin ediyorum araç satmak kadar berbat bir şey yok.

Ahahahahahah harbiden ya, niye satmıyorsun diye dayak atacaklar birde utanmasalar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.