selam arkadaşlar bişey merak ediyorum bendemi bir sorun var istemeden birine yanlış bişey bişey mi yaptım acaba yoksa istenmeyen birimiyim anlamadım
elimden geldiği kadar bazı konularda arkadaşlara yardımcı olmayta çalışıyorum gereksiz yere topic açmıyorum olabildiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum..
ama ben bişeye ihtiyacım olupta bir topic açtığımda bi sürü kişi okuyor ama cevap vermiyor
benden kaynaklanan bir sorun varsa herkesten özür dilerim
kardşim belki sorunun cewabını bilmiyolardır?
quote:
Orjinalden alıntı: korncu21
kardşim belki sorunun cewabını bilmiyolardır?
aynen..
[Deleted by Admins]
evet zihni_sinir haklı
Zihni_siniR Tarih 1 Mayıs 2005, 14:42:43 Şahsen hiçbir topicini hatırlamıyorum ama soru yerinde bence, cevabıda basit kardeş. Buradaki eski arkadaşlar kendi aralarında organizeler ve yenilere karşı biraz soğuk davranıyolar sanki. Ama bunu yadırgamamak gerekir, zamanla diyalog arttıkça samimiyetler ilerler ve bi bakmışsın sende herkesle haşır neşirsin.
Bu durum heryerde aynıdır, kurulu sistemlere tepeden şıp diye entegre olunamaz, zaman gerek. Saygılar
bende senin hiç bir topiğini hatırlamıyorum ama verdiğin cevaba katılıyorum haklısın çok fazla grublaşma var
[Deleted by Admins]
abraham teğmen olmuşsun ama alıntı yapmayı bilmiyosun kusura bakma.
mesajın yukarısında "alıntı" linki var oraya tıkla yada
quote:
lerin arasına yaz alıntı yaptığın mesajı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme