Şimdi Ara

Benden Başarısız Olan Kuzenim Benden Daha Çok Kazanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GayrimeşruDanışmanıÖzgür

5 bin tl maaşa hayatımın sonuna kadar çalışağacağıma barmenlik yaparım. En azından müdür olma şansım var.

hayatında hiç barmenlik yaptın mı?

yaptıysan kaç gün yaptın?

• Çalıştığım hastanede hemşiresinden temizlik personeline hemen herkesin ek işi var, hepsinin altında araba. Hekim olarak en fakir ben kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Babamda bu sektörün içinde çocukluğumdan beri sektördeyim. Barmenlik olmasa da komi olarak çalıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kanka sınavda 2 soru fazla yaptın diye daha başarılısın aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de bu kadar cahil varken, eğitim sistemsizliği bu kadar boctanken sağlık sektöründe para kazanamamak imkansızdır. İş güvenliğini söylemiyorum bile...

Kız iyi seçim yapmış. İnsanlara faydalı bir sektöre girmiş. He rişin başı sağlık sonuçta.. Sen işletme, iktisat, uluslararası ilişkiler, hukuk okuyup paranın dibine vuracağını zannetmiştin oysa...

• Olaya "daha yüksek puanlı bölüm = daha iyi maaş" olarak baktığımız için bence bu durumlara düşüp bunları sorguluyoruz bence. Oysa böyle bir denklem yok. Bugün Türkiyenin en zenginleri hep lise ilkokul mezunu vs. Onların yerine genel 2. kuşakta üniversite okuyanlar var.

Daha çok para kazanmak başka birşey akıllıca davranmak lazım hırslı olmak lazım. Üniversite puani daha yüksek diye kimse daha düşük puan alandan çok kazanacak diye birşey yok. Kuzeniniz girişimci davranmış ve sırf bu sayede 3bin lira fazladan kazanıyor. Toplam maaşı 3bin tl olan birsürü mühendis var. Puanı yüksek bile olsa mühendislik fakültesi mantar gibi her şehirde var artık. İhtiyaçtan fazla mezun var.

Hocam sen ne okudun ne yapıyorsun bilmiyorum ama umarım hak ettiğin paraları alırsın sen de, Türkiyede biraz zor da olsa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.