Şimdi Ara

BENİ DELİ EDEN Bİ SİSTEM PROGRAMI VAR LÜTFEN Bİ YOL GÖSTERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC de son 4-5 gündür (herhangi bi program veya oyunu son zamanlarda yüklemedim ve internete 1 haftadır ilk girişim) HER 15 DAKİKADA bi açılan UI0detect.exe bir sistem programı var ama bu açılma milisaniyelik bi açılıp kapanma ve kendiliğinden oluşuyor bu . bu hızlı açılıp kapanma esnasında eğer oyun oynuyosam ALT-TAB yapmışım gibi her 15 dk da bir masaüstüne geliyor film izlerkende aynı sorun var
    üşenmedim o milisaniyelik açılma olayını görev yöneticiside açıkken(hangi prog. açılıyormuş diye bakayım diye) 6. denememde falan printscreen tuşuyla yakaladım bu hatayı nasıl çözebilirim lütfen bi el atınayrı ayrı çektiğim 2 ekran görüntüsü aşağıda( programın simgesinden anladığım kadarıyla UI0detect.exe açılıyor)
     BENİ DELİ EDEN Bİ SİSTEM PROGRAMI VAR LÜTFEN Bİ YOL GÖSTERİN BENİ DELİ EDEN Bİ SİSTEM PROGRAMI VAR LÜTFEN Bİ YOL GÖSTERİN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• servislerde etkileşimli hizmetler servisinin başlangıcını devre dışı yap ve gerekiyorsa durdur gerçi bu tam bi çözüm değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

servislerde etkileşimli hizmetler servisinin başlangıcını devre dışı yap ve gerekiyorsa durdur gerçi bu tam bi çözüm değil aslında

o işe yarasa bile günü birlik bi çözüm olur bana kesin çözüm lazım
  • günü birlik değil ömür boyu kullanırsında sorunun temel çözümü değildir
  • Adaware ya da malware türü birşey bulaşmış bilgisayarınıza.Malwarebytes kurup derin tarama yapın sonuç alamazsan etkileşimli hizmetler servisini kapat.
  • quote:

günü birlik değil ömür boyu kullanırsında sorunun temel çözümü değildir

nerden açacaz o ''sistemler'' kısmını ? bi deniyim onu
  • denetim masası yönetimsel araçlar hizmetlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

denetim masası yönetimsel araçlar hizmetlerden

etkileşimli hizmetleri devre dışı bırakırsam bana başka bi sorun çıkarırmı ?
    ne işe yarıyo bu etkileşimli hizmetler?
  • http://blogs.msdn.com/b/patricka/archive/2010/04/27/what-is-interactive-services-detection-and-why-is-it-blinking-at-me.aspx
    adresinde yazılmış kısaca eski uygulamaların masaüstüyle etkileşmeye çalışmasında bu uygulama devreye girer sizde muhtemelen eski (win7 uyumsuz) bir uygulama vardır o yüzden bu sorun ortaya çıkmaktadır
  • Combofix ile taratın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.