PC de son 4-5 gündür (herhangi bi program veya oyunu son zamanlarda yüklemedim ve internete 1 haftadır ilk girişim) HER 15 DAKİKADA bi açılan UI0detect.exe bir sistem programı var ama bu açılma milisaniyelik bi açılıp kapanma ve kendiliğinden oluşuyor bu . bu hızlı açılıp kapanma esnasında eğer oyun oynuyosam ALT-TAB yapmışım gibi her 15 dk da bir masaüstüne geliyor film izlerkende aynı sorun var üşenmedim o milisaniyelik açılma olayını görev yöneticiside açıkken(hangi prog. açılıyormuş diye bakayım diye) 6. denememde falan printscreen tuşuyla yakaladım bu hatayı nasıl çözebilirim lütfen bi el atınayrı ayrı çektiğim 2 ekran görüntüsü aşağıda( programın simgesinden anladığım kadarıyla UI0detect.exe açılıyor)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
servislerde etkileşimli hizmetler servisinin başlangıcını devre dışı yap ve gerekiyorsa durdur gerçi bu tam bi çözüm değil aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
servislerde etkileşimli hizmetler servisinin başlangıcını devre dışı yap ve gerekiyorsa durdur gerçi bu tam bi çözüm değil aslında
o işe yarasa bile günü birlik bi çözüm olur bana kesin çözüm lazım
günü birlik değil ömür boyu kullanırsında sorunun temel çözümü değildir
Adaware ya da malware türü birşey bulaşmış bilgisayarınıza.Malwarebytes kurup derin tarama yapın sonuç alamazsan etkileşimli hizmetler servisini kapat.
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
günü birlik değil ömür boyu kullanırsında sorunun temel çözümü değildir
nerden açacaz o ''sistemler'' kısmını ? bi deniyim onu