Şimdi Ara

BENİ SEVEN KEZBANDAN NASIL KURTULABİLİRİM ACİLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıramın yanındaki sırada bir kız var beni seviyo . Herkes için normal bi şey olabilir ama halk tabiri ile kezban . Koltuk altınsa beynimin algılıyamayacağı kadar kıl var kolları heryei kıl . Benim bir sevgilim var . O yüzden bu kezbanı nasıl olaysız atlatabilirim

( sınıf fen lisesi 11

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf20012001

Sıramın yanındaki sırada bir kız var beni seviyo . Herkes için normal bi şey olabilir ama halk tabiri ile kezban . Koltuk altınsa beynimin algılıyamayacağı kadar kıl var kolları heryei kıl . Benim bir sevgilim var . O yüzden bu kezbanı nasıl olaysız atlatabilirim

( sınıf fen lisesi 11

hocam bendede var bitane onun yüzünden arkadaşlarımla görüşemiyorum onların sınıfına gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMack

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf20012001

Sıramın yanındaki sırada bir kız var beni seviyo . Herkes için normal bi şey olabilir ama halk tabiri ile kezban . Koltuk altınsa beynimin algılıyamayacağı kadar kıl var kolları heryei kıl . Benim bir sevgilim var . O yüzden bu kezbanı nasıl olaysız atlatabilirim

( sınıf fen lisesi 11

hocam bendede var bitane onun yüzünden arkadaşlarımla görüşemiyorum onların sınıfına gidemiyorum

Bu kezban benim sevgilimin kim olduğunuda biliyo seni sevmiyom desem benimkine saldırı diye korkuyom bide ayı. Gibi
  • dont 2001
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.