- "ben sizi ttnet'den arıyorum, 6 ay boyunca 56 tl yerine 29 tl ödemek istermisiniz" dedi,
bende; "isterim ne den olmasın ki," dedim.
telefonda ki bayan;
-"o zaman bana kimliğinizin önlü arkalı fotokopsini 0262 642 57 73 numaralı faksa yollayın" dedi.
hiç bir numarada 444 ibaresi geçmeyince bende huylandım tabiki, faksı göndermedim,
nedir bu işin gerçeği bilen var mı?
Herhangi bir ttnet bayisi kendi yoluyla tarifenizi değiştirip ordan nemalanmak istemiş olabilir. Ya da gerçekten kötü niyetli kişilerin bir kandırmacası olabilir. Sakın ola kimlik bilgilerinizi göndermeyin kimseye. Eğer tekrar ararlarsa bayi adresini isteyin kendiniz götürürsünüz kimliğinizi. Zamanında babamın kaybolan kimliği dolandırıcıların eline geçmişti, 8 sene uğraştık mahkemelerde. O yüzden böyle bir riske girmeyin siz. Kendi işinizi kendiniz halledin.
göndermedim zaten, hani numara 444 1 444 olsa tamam, hiç tanımadığım bir numaraya göndermem zaten...
Buyuk ihtimal 2 yıllık taahhutun bittigi icin seni isyerim baslangıc abnesi yapmak istemişler beni aradıklarında kufuru basıyorum sende bassan iyi edersin yoksa daha cok ararlar
bana da teklif etseler keşke...ama bedava yapacağız da deseler kimlik fotokopisi yollamak sakat iş
Benide aradılar 56 liramı olcak bundan sonra , bende iptal ettireceğimi söyledim interneti uydu net nasıldır onamı geçsem acaba
quote:
Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK
Benide aradılar 56 liramı olcak bundan sonra , bende iptal ettireceğimi söyledim interneti uydu net nasıldır onamı geçsem acaba
Mevcut abnelerinki degil yeni abonelerinki olacak cunku netlimitsiz kotası 25 gb olacak.Mevcut aboneler istedii takdirde 15 gb netlimitsizi 49 tl den kullanmaya devam edecek.4440375 arasa dahi mevcut paketinizi bilir kisiden onay almadan kabul etmeyin.Cunku ttnetin kendisi bile 3 kagıtcı
Kardeş benim babamı da aramıştı böyle değişik bi numara.Bize de böyle bi kampanyadan bahsetti.Sonra Ttnet'i aradık, böyle bi kampanyanız var mı diye.Doğruladılar böyle bi kampanya olduğunu ve 6 ay boyunca 27(29 da olabilir) Lira ödeyeceğiz.Sana da TTnet'i arayıp bilgi almanı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme