Şimdi Ara

Benide mi DİNLİYORLAR ? Evet, SENİ DE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diyelim eviniz, cep telefonunuz, yeriniz, kamera, telekulak veya herhangi bir manyetik sistemle, uzaktan veya yakından dinleniyorsunuz... yada dinlendiğiniz konusunda şüpheleriniz var....

hani eskiden bond çantalarda özel elektronik aletler var..içinden anten felan çıkıyor... çevreyi dinlemeye alıyor..

hah işte öle aletler varmı bu dinlemeyi tespit edecek, kaynağını veya kaynaklarını saptayacak... yerini veya şeklini tespit edip bize bildirecek..?

Kısacası en garantili bir şekilde dinlendiğimi ve nasıl dinlendiğimi anlayacak bir sistem veya teknolojik donanım varmı ? varsa nerden satın alabilirim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:14:05 >

• şifreli kelimeler kullanacaksın kasayı yan yatır montla zıç gibi
  • yahu herkesi bir dinlenme kotkusu sarmış gidiyor

sıradan vatandaş sanız sizi dinlemezler

eğer devlet dairelerinin önemli bir yerinde çalışıyorsanız (her önemli değil vip gibi)dinlenebilirsiniz.

o işler o kadar basit değil herkes herkesi dinleyemez piyasada satılan cihazlar pahalı

nasıl anlayacağına gelince eğer işi profösyonel şekilde yapıyorlarsa anlaman imkansız ama amatorce bir iş yapılırsa belki anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

yahu herkesi bir dinlenme kotkusu sarmış gidiyor

eğer devlet dairelerinin önemli bir yerinde çalışıyorsanız (her önemli değil vip gibi)dinlenebilirsiniz.

o işler o kadar basit değil herkes herkesi dinleyemez piyasada satılan cihazlar pahalı

nasıl anlayacağına gelince eğer işi profösyonel şekilde yapıyorlarsa anlaman imkansız ama amatorce bir iş yapılırsa belki anlarsın

Sen nerden biliyorsun benim dinlenip dinlenmediğimi ? dinleyenlerle bir akrabalığın mı var ? benim aradığım şey başka senin söylediğin ise bambaşka. istersen bu konuda psikolojik bir danışmanlık şirketi kur. yararı olabilir. şu sıralar çok müşteri toplarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Horus_Aha

quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

yahu herkesi bir dinlenme kotkusu sarmış gidiyor

Sen nerden biliyorsun benim dinlenip dinlenmediğimi ? dinleyenlerle bir akrabalığın mı var ?

evet hepsi samimi dostum olur.hey allahım ya

• onu bilmem ama jammerlar var belli bir çaptaki tüm elektronik devreleri işlevsiz kılıyor tavsiye ederim
  • Her Türk vatandaşı 5 (ergenekon bu yolla çözüldü) yıl boyunca dinleniliyor.Devletimiz sistemin alt yapısını kurmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

onu bilmem ama jammerlar var belli bir çaptaki tüm elektronik devreleri işlevsiz kılıyor tavsiye ederim

jammer yani reçelleme yapan cihaz... şu etraftaki tüm manyetik iletişimi farklı ve daha güçlü manyetik bir alanla bozmaya yarayan cihaz.. bunu biliyorum ama, dinleme kaynaklarının tespitinde yardımcı olmuyor maalesef.. ve diğer normal iletişimleri de engelliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:20:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

Her Türk vatandaşı 5 (ergenekon bu yolla çözüldü) yıl boyunca dinleniliyor.Devletimiz sistemin alt yapısını kurmuş.

evet.. o yüzden toplum ikiye ayrıldı şimdi.. ergenekoncular ve Hergelekoncular.. ne yazık ki son durum bu...

ya birilerinin yandaşısın yada ergenekoncusun... yandaşı değilsen de mutlaka bir suç ile götürüyorlar seni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:22:42 >
  • Valla bu haberler yazılmaya başlandıktan sonra arkadaşı arayip beni dinleyenlere küfr ediyordum sürekli
  • quote:

Her Türk vatandaşı 5 (ergenekon bu yolla çözüldü) yıl boyunca dinleniliyor.Devletimiz sistemin alt yapısını kurmuş.

Buynu ben de biliyorum.. ama herhangi bir şeyin henüz çözülmediği de gerçek... hala delil topluyorlar hesapta... bu arada tutuklananlar içerde her nasılsa tek tek ölüyor(!).. yada öleceğine yakın tahliye ediliyorlar.. kimbilir kaç kişi öldü daha ama söylemiyorlar... neyse konu bu değil, dinlemeyi tespit edecek sistem arıyorum.. varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:26:36 >

• Beni niye dinlesinler, Öğrenciyim dinleyip Ne yapacaklarlar daha doğrusu ?

Bir dinlerler ,2 dinlerler, bakarlar birşey yok kapatırlar telefonu

Ama test edebilirsiniz dinlenip dinlenmediğinizi
    Telefonda arkadaşınızla konuşurken..

-Abi mallar hazırmı
    +Hazır abi
    -Her zamankinden dimi
    +Aynen, En temizinden, Piyasaya salındığı gibi bitti.
    -Şurada buluşalım da bana teslim et...

buluştuğunuzda üzerinize polisler çökmezse dinlenmiyorsunuzdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 14 Şubat 2009; 14:30:51 >
  • quote:

quote:

Buynu ben de biliyorum.. ama herhangi bir şeyin henüz çözülmediği de gerçek... hala delil topluyorlar hesapta... bu arada tutuklananlar içerde her nasılsa tek tek ölüyor(!).. yada öleceğine yakın tahliye ediliyorlar.. kimbilir kaç kişi öldü daha ama söylemiyorlar... neyse konu bu değil, dinlemeyi tespit edecek sistem arıyorum.. varmı ?

Kesin bişey diyemem ama sivil kişilere satsasalar böyle bişey ben eve alt yapı kururarım.

• fıkrayı tam hatırlamıyorum da sonu şöyle bitiyordu.

Polis tarafından dinlenmek için 1e

jandarma için dinlenmek için 2ye

mit tarafından dinlenmek istiyorsanız lütfen 3 e basınız
  • quote:

quote:

quote:

Kesin bişey diyemem ama sivil kişilere satsasalar böyle bişey ben eve alt yapı kururarım.

hem eve, hem iş yerine kuracam yaniiii.. bana bu son durumlar çok TİKSİNÇ geliyo, feci ÜRKÜNÇ oluyo... açıkçası ya ısıracak döt arayacağım ya da önlemimi alacağım... seçim sistemine güvensem mesele kolaylaşıyo... mezartaşı seçmenlerinden sonra çözüm seçimde de değil.. iyice anlaşıldı durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 14 Şubat 2009; 14:47:34 >

• aman tanrımmmm!

benim tel 25 yıldıur dinleniyo ve hala bişey olmadı
    kendine güveniyosan bişi olmaz korkma
  • Dinlesinler de telefonda nasil kiz tavlanir ogrensinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

fıkrayı tam hatırlamıyorum da sonu şöyle bitiyordu.

Polis tarafından dinlenmek için 1e

jandarma için dinlenmek için 2ye

mit tarafından dinlenmek istiyorsanız lütfen 3 e basınız

Fıkra değil karikatürdü o

Benide mi DİNLİYORLAR ? Evet, SENİ DE !

• mahkeme kararı çıktı telefon dinlemeleri delil sayılmayacakmış artık.

soruna gelince geçen televizyonda bir güvenlik şirketi elemanı gösterdi. basit küçük bir alet ortamda dinleme için sinyal var mı kontrol ediyor adam çok sakin bir şekilde %100 tespit edersiniz dedi o cihazı bulman lazım mesela.
  • Askerdeki kardeşimle konuşuyordum,komutanın biri durduk yere alayı tekme tokat manyağı yapmış,ben de küfrettim,bunlara hizmet edilmez diye.

Umarım bi sorun çıkmaz ilerde,zira komutana küfrettik,olay yanlış anlaşılmaya müsait.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.