Şimdi Ara

Benim Acılı Hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna 1.5 yıl ewel bu zmnlarda başladım bi talihsizlik sonucuarkla kavga ettik bende kendimi internete attım bi baktım gzl bi oyun sınıftakile hep konuşuyodu nayttan bende başliim dedim ark bana çar verdi 36 lvl aresde ork mage onu oynadım brz ama çok geçmeden oyun beni esir aldı ve 46 lvl mage aldım 10 milyona daa soona 2-3 ay kadar 46 da kaldı tabi oynamayı bilmiom o zmnlar kasamıom da soona bi öölen arasında eslantta harpy partye aldılar bayaa ii kasıolardı ve ilk defa k.o için okuldan kaçtım o gün zaman geçti ve ben iice pre gb fln almaa başladım derken fire drake geldi ve ondan soona çöküşüm başladı magemi 59 yaptım 3 kişi oynuyoduk çara 400-500 milyon gibi bi para harcadım o güne kadar daa soona sıkıldık ardrimden ve +60 yaptık ama kader aalarını ordu ve 61 lvl olduum gun hack yedim ve o gün sigaraya başladım 1-2 gün çok kötü oldum odama fln kapandım ama daa soona sinirle bi çar aldım 60 ytl ye 62 lvl mage çok geçmeden sıkıldım aresden ve en yeni server logos başladım lvl 56 oldu bi koxpera gorewimi yaptırırken ban yedim ama yılmadım xigenonda 59 mage aldım ve bayaa np kastım ve gün geldi yeni server ronark çıktı ve bi hevesle buraya başladık msn kox kurduk 2 kişi herkez 3 lü ok atarken biz basic skill atıyoduk ama gm onca koxperin arasından msn koxp kuran 2 salaa banladı 99 gün ve x teki emeklerde boşa gitti ama pes etmeden tekrar kastım ronarkda 55 oldu ama ıstırap tan hack yedi ve ronarkda 61 lvl mage aldım 200 ytl ye 1 gün içinde o da hacklendi ve şifre deişme yeri geldi ilk işim 56 magemin şifrei deiştirdim ronarkdaki ve şimdi onu kasıyorum bu çara da bişi olursa oyunu bırakacam işallah

içimi döktüm raatladım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy İs Came Back -- 27 Mayıs 2007; 10:12:00 >

• bu knightta çok para harcıyoz harcamayalım diecem ama nefsimizi yenemiyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy İs Came Back

oyuna 1.5 yıl ewel bu zmnlarda başladım bi talihsizlik sonucuarkla kavga ettik bende kendimi internete attım bi baktım gzl bi oyun sınıftakile hep konuşuyodu nayttan bende başliim dedim ark bana çar verdi 36 lvl aresde ork mage onu oynadım brz ama çok geçmeden oyun beni esir aldı ve 46 lvl mage aldım 10 milyona daa soona 2-3 ay kadar 46 da kaldı tabi oynamayı bilmiom o zmnlar kasamıom da soona bi öölen arasında eslantta harpy partye aldılar bayaa ii kasıolardı ve ilk defa k.o için okuldan kaçtım o gün zaman geçti ve ben iice pre gb fln almaa başladım derken fire drake geldi ve ondan soona çöküşüm başladı magemi 59 yaptım 3 kişi oynuyoduk çara 400-500 milyon gibi bi para harcadım o güne kadar daa soona sıkıldık ardrimden ve +60 yaptık ama kader aalarını ordu ve 61 lvl olduum gun hack yedim ve o gün sigaraya başladım 1-2 gün çok kötü oldum odama fln kapandım ama daa soona sinirle bi çar aldım 60 ytl ye 62 lvl mage çok geçmeden sıkıldım aresden ve en yeni server ronarka başladım lvl 56 oldu bi koxpera gorewimi yaptırırken ban yedim ama yılmadım xigenonda 59 mage aldım ve bayaa np kastım ve gün geldi yeni server ronark çıktı ve bi hevesle buraya başladık msn kox kurduk 2 kişi herkez 3 lü ok atarken biz basic skill atıyoduk ama gm onca koxperin arasından msn koxp kuran 2 salaa banladı 99 gün ve x teki emeklerde boşa gitti ama pes etmeden tekrar kastım ronarkda 55 oldu ama ıstırap tan hack yedi ve ronarkda 61 lvl mage aldım 200 ytl ye 1 gün içinde o da hacklendi ve şifre deişme yeri geldi ilk işim 56 magemin şifrei deiştirdim ronarkdaki ve şimdi onu
    kasıyorum bu çara da bişi olursa oyunu bırakacam işallah

Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 27 Mayıs 2007; 1:05:36 >

• quote:

oyuna 1.5 yıl ewel bu zmnlarda başladım bi talihsizlik sonucuarkla kavga ettik bende kendimi internete attım bi baktım gzl bi oyun sınıftakile hep konuşuyodu nayttan bende başliim dedim ark bana çar verdi 36 lvl aresde ork mage onu oynadım brz ama çok geçmeden oyun beni esir aldı ve 46 lvl mage aldım 10 milyona daa soona 2-3 ay kadar 46 da kaldı tabi oynamayı bilmiom o zmnlar kasamıom da soona bi öölen arasında eslantta harpy partye aldılar bayaa ii kasıolardı ve ilk defa k.o için okuldan kaçtım o gün zaman geçti ve ben iice pre gb fln almaa başladım derken fire drake geldi ve ondan soona çöküşüm başladı magemi 59 yaptım 3 kişi oynuyoduk çara 400-500 milyon gibi bi para harcadım o güne kadar daa soona sıkıldık ardrimden ve +60 yaptık ama kader aalarını ordu ve 61 lvl olduum gun hack yedim ve o gün sigaraya başladım 1-2 gün çok kötü oldum odama fln kapandım ama daa soona sinirle bi çar aldım 60 ytl ye 62 lvl mage çok geçmeden sıkıldım aresden ve en yeni server ronarka başladım lvl 56 oldu bi koxpera gorewimi yaptırırken ban yedim ama yılmadım xigenonda 59 mage aldım ve bayaa np kastım ve gün geldi yeni server ronark çıktı ve bi hevesle buraya başladık msn kox kurduk 2 kişi herkez 3 lü ok atarken biz basic skill atıyoduk ama gm onca koxperin arasından msn koxp kuran 2 salaa banladı 99 gün ve x teki emeklerde boşa gitti ama pes etmeden tekrar kastım ronarkda 55 oldu ama ıstırap tan hack yedi ve ronarkda 61 lvl mage aldım 200 ytl ye 1 gün içinde o da hacklendi ve şifre deişme yeri geldi ilk işim 56 magemin şifrei deiştirdim ronarkdaki ve şimdi onu kasıyorum bu çara da bişi olursa oyunu bırakacam işallah

YanLış annama ama sana Ziya diyebiLiR miyim?

• neden?benim salaklıım yüzünden 1 kere hack yedim gerisi talihsizlik
  • Sallamalar ve uydurmalar var içinde, neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsun
  • ARKADASIM VERDIGIN REEL GERCEKTSE COK VERMISSIN
    400 500M +8 SHEL +8 SHARD SET DIZDIRIRSIN ITEMLER FUL OLUR
    OLE BIR ADAM DA ATTIGI ADAMA DIKKAT EDER
    KOSPLA MOPSLA ISI OLMAZ
    ATTIGI HER ADIMA DIKKAT EDER HATTA KITLER ITEMLERINI
    BIZIM DE EBI ITMLER GITTI AZ COK ZAMANIN DA HACK YEDIK
    AYRICA HACK YEMIYEN SU OYUNDA COK COK NADIRDIR
    SAGLAM ITEMI OLSUN BASINDAN GECMISTIR COGUNUN
    OYUN BILMEDEN VERMISTIK REEL AMA SENIN COK FAZLA
    100M VERDIM VERMEDIM BEN
    ZENGIN ADAM VERSE BIRSEY OLMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AYRICA BIR OYUN ICIN KEDERLENME
    bende ılk gırdıgımde +8 md +8 msler gıdınce sok oldum acayıp koydu
    ama eve kapanmalar vs olmadı oyun sonucta cokmu darlandım
    100 150m alırım saglam ıtem
    moralum bozmaya deymez
  • pekii alın giden çarların id ve şifrelerini
    ilk çarım : id:özgün_8 şifre:75uogkav2 charın nicki xxdarkSagexx
    2. çarım id:mert_90 şifre:dlc7kd1v9 charın nicki:DarkMagicianValkeria (gizli sorusunu bilmediimden itemleri kitleyemedim mrk edenler için itemler:+2gold ring,+1 blue dragon necklace,+0silver ring,gerisi gorew uniqi +7 crimson set,+7 complete set bu itemler 200 milyon o zmn gb 10ytl di.Aldıım preler ise:2 silver 1 gold 2 bronze)
    3. çar ban yiyen 62 mage aresde:___snake___ şifre:19071907 bu 60 ytl sadece çar aldıım itemler:3 parça +7 complete ve apsoulute power sc)
    4. çar x teki mage id:evereseisk2a şifre:789456789 +7 crimson set +7 elixir charın nicki : MrslMage
    5. çar ronarkdaki 61 lvl bunun şifresi deişti galba giremiom charın nicki sokanonuntezine bu daa 200 ytl hesaplayın ne kadar harcamışım charlara da bakın inanmıyosanız
  • 1.5 sene önce bu zamanlarda derken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLKoLik

quote:

oyuna 1.5 yıl ewel bu zmnlarda başladım bi talihsizlik sonucuarkla kavga ettik bende kendimi internete attım bi baktım gzl bi oyun sınıftakile hep konuşuyodu nayttan bende başliim dedim ark bana çar verdi 36 lvl aresde ork mage onu oynadım brz ama çok geçmeden oyun beni esir aldı ve 46 lvl mage aldım 10 milyona daa soona 2-3 ay kadar 46 da kaldı tabi oynamayı bilmiom o zmnlar kasamıom da soona bi öölen arasında eslantta harpy partye aldılar bayaa ii kasıolardı ve ilk defa k.o için okuldan kaçtım o gün zaman geçti ve ben iice pre gb fln almaa başladım derken fire drake geldi ve ondan soona çöküşüm başladı magemi 59 yaptım 3 kişi oynuyoduk çara 400-500 milyon gibi bi para harcadım o güne kadar daa soona sıkıldık ardrimden ve +60 yaptık ama kader aalarını ordu ve 61 lvl olduum gun hack yedim ve o gün sigaraya başladım 1-2 gün çok kötü oldum odama fln kapandım ama daa soona sinirle bi çar aldım 60 ytl ye 62 lvl mage çok geçmeden sıkıldım aresden ve en yeni server ronarka başladım lvl 56 oldu bi koxpera gorewimi yaptırırken ban yedim ama yılmadım xigenonda 59 mage aldım ve bayaa np kastım ve gün geldi yeni server ronark çıktı ve bi hevesle buraya başladık msn kox kurduk 2 kişi herkez 3 lü ok atarken biz basic skill atıyoduk ama gm onca koxperin arasından msn koxp kuran 2 salaa banladı 99 gün ve x teki emeklerde boşa gitti ama pes etmeden tekrar kastım ronarkda 55 oldu ama ıstırap tan hack yedi ve ronarkda 61 lvl mage aldım 200 ytl ye 1 gün içinde o da hacklendi ve şifre deişme yeri geldi ilk işim 56 magemin şifrei deiştirdim ronarkdaki ve şimdi onu kasıyorum bu çara da bişi olursa oyunu bırakacam işallah

YanLış annama ama sana Ziya diyebiLiR miyim?

birde dh antiziya fanclube üyesin

• yani nerdeyse 1.5 yıl oldu bu eylülde fln başlamıştım
  • quote:

For ok

• KOMPLE hikaye adma baksana yalanın başını söyleyim ben size

1. yalan adam diyorki 10 milyona 46 lwl adam aldım diyor (doğrumu)

2. 1.5 sene öncemi geldi fire drake ???

3. bide yaşını yazarmısın?
  • yaşım 16 10 milyona 46 lvl çar aldım empire zamanında ve ben fd nin 1.5 yıl önce geldiini sööledimmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.