Şimdi Ara

benim adıma mail atıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hotmail hesabımdan sürekli arkadaşlarıma (mail listemdeki kişilerime) uygunsuz başlıklı açılamayan resimli mailler gönderiliyo.Ne yapmam lazım.

• zaten şifreni ve gizli sorunu değiştirdin sanırım.ama adam senin mail listini yedeklediyse anonymous mail ile yeniden senn adına mail gönderebilir.Bunun için birşey yapamazsın.
  • Bunun icin sifreni bilmelerine gerke yok ki.. Outlook kullanarak istedigin kisiye istedigin mail adresinden mail atabilirsin. Mail adresini ver sana bill gates ten mail gondereyim :P
  • Gerçekten sıkıcı bir durum değilmi :P. anonymous bir smtp kullanarak senin adına mai.l gönderiyordur. tavsiyem maillerini digital imzalı gönder birde mesaj eklersin imzanı taşımayan maillerden sorumlu olmadığına dair. hehühühe. cidddiyim bak! ip ucunu verdim araştır bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 13 Mart 2006; 22:12:57 >
  • Bütün tanıdıklarına ben atmıyorum walla billa diyceksin onlar da inancaklar

Dostum kaptırmışsın msn'i, yani hackletmişsin, geri aldıysan bile adam çoktan kişileri yedeklemiş senin listen onda da var bu durumda yapılabilecek şeyleri anlatan bi topic vardı, bi arama yap istersen çıkabilir
  • Gıcık bi durum
  • Dostum ben bununla 3 hafta uğraştım arkadaşlarımı ikna edene kadar kaç tane takla attım bir bilsen

Şuan kimseye yollamıyor yani kendiğilinden düzeldi veya vazgeçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Bir Mail Gelmiş(İşbank)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msn hack olayıyla alakalı bi durum yok bir web sitesinde gezinirken veya tanıdıkta olsa viruslu bir mail açtığında bile
    sana viruslu bir script bulaşıyor sen nezaman mailini açarsan otamatik olarak mail atıyor
    eğer dikkat ettiysen mail adresinin @kısmından önceki kısım gonderici olarak yazar senin belirlediğin isim değil

nasıl silbileceğimi bende öğrensem iyi olacak çünkü adres defterindekilere otamatik gönderiyor
    yakında tüm listeyi silebilirim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.