ben 2 ay önce almanyadan 650 euroluk bir modeloffroad aracı aldım araba 100 km hız yapabiliyo motor 23 cc benzinle çalışıyo çok süper bişi ama bi sorunu var ben kumandadan gaz vermesen bile kendi kendine gaz yiyiyo bundan dolayı kötü şeyler olabiliyo arabanın ağırlığı 20 kg falan 1:6 ölçeğinde bir araba bu. bana bi çözüm bulabilirseniz çook sevinirim.
20 kg biraz fazla değilmi ? bence olsa olsa 12-13 kg dir. Rolentide gidiyor demek istiyorsun galiba , kumandada 2 tane trim ayarı vardır biri lastiklerin trim ayarıdır biride bu rolantide gitmesini falan ayarlar. Onu biraz kıs sorunun çözülür sanırım. High speed needle da sebep olabilir , sen bi dediğimi yap olmazsa konuşuruz.
Nasıl Gz ceriyo çalıştırır çalıştırmaz sabit tempoda yürüyosa ta trim ayarından yada rölenti.eğer kesik kesik gaz verip kesiyosa servo arızalı olabilir.yada araç başka yükske frekanslı bişeyden etkileniyodur.
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
20 kg biraz fazla değilmi ? bence olsa olsa 12-13 kg dir. Rolentide gidiyor demek istiyorsun galiba , kumandada 2 tane trim ayarı vardır biri lastiklerin trim ayarıdır biride bu rolantide gitmesini falan ayarlar. Onu biraz kıs sorunun çözülür sanırım. High speed needle da sebep olabilir , sen bi dediğimi yap olmazsa konuşuruz.
araç 1/6 demiş...
Yani 50-60cm boyu war.
normaldir ağırlığı bence
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
araç 1/6 demiş...
Yani 50-60cm boyu war.
normaldir ağırlığı bence
Ben 1/10 lara göre oranladım. 1/10 1.5-2 kg , 1/6 da 12-13 kg dir gibi geliyor , ama 20 de olabilir 1/6 lar konusunda bilgili değilim..