Şimdi Ara

benim bir hayalim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar kadim eski arkdaşlarım benim bir hayalim var ve sizlerle paylaşmayı çok isterim.

dünyaya barış hakim olmasını dinlerle birlikte gelişmeyi ve ebediyeti kucaklamayı (insan ırkı olarak) çok isterim.savaşlar silahlar çöpe atılıp yakılsalar aç kalanlar artık tok olsa evsizler artık evli olsa çok isterim.(insan ırkı olarak)

teşekkür ederim okudunuz için arkadaşlar gerçekten bazen çok istiyorum ama olmuyor ama belki bir gün olabilir bilemeyiz tabi ama umarım içinizde birşeyler kıpırdamışlardır.

hayırlı akşamlar.

• Onun olması için duyguların , egonun ortan kalkması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Onun olması için duyguların , egonun ortan kalkması lazım

ah ah keşke kalksalar şu pis insanların pis egoları bizim dünyamızı mafettiler (insan ırkı olarak) birşeyler yapmamız artık şu kolektif denilen beyne ulaşmamız lazım.yoksa her geçen yıl biz çok kötüye gidiyoruz ve bu cidden benim içimi cız ettiriveriyor.
  • Baris savaslardan sonra var olabilen donemin adidir, bir guc tum dunyayi alirsa baris olur.Ama tum isyancilarin kafasi buyumeden ezilmeli tam baris ortami olmaz oyle yasanmaz.Hayalde bile imkansiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

Baris savaslardan sonra var olabilen donemin adidir, bir guc tum dunyayi alirsa baris olur.Ama tum isyancilarin kafasi buyumeden ezilmeli tam baris ortami olmaz oyle yasanmaz.Hayalde bile imkansiz.

çok güzel konuştunuzki bayılttınız beni. keşke savaşın kendisi olmasada barış diye birşeyde olmaasa sadece ebedi mutluluk olsa (insan ırkı olarak)

Hayırlı akşamlar.
  • Neden sadee insan ırkı için?

Keşke ağaçlar, çiçekler özgürce büyüyebilseler, insanlar tarafından kesilmeseler...

Keşke hayvanlar insanlar tarafından eziyet görmeseler, aç kalmasalar, arabaların altında uyumasalar, özgürce insanlarla birarada yaşayabilseler...

Biz çocuklarımıza ağaç sevgisini, hayvan sevgisini, insan sevgisini, Allah sevgisini kusursuzca, çıkarsızca öğretebilirsek işte o zaman bu hayallerin gerçekleşmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 22 Eylül 2015; 1:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savas dunyaya cok sey katmistir dunyanin gelisimine buyuk katkisi olmustur teknoloji en basta iyi ki var.Kahrolsun sevgi pitirciklari, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 22 Eylül 2015; 1:14:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Neden sadee insan ırkı için?

Keşke ağaçlar, çiçekler özgürce büyüyebilseler, insanlar tarafından kesilmeseler...

Keşke hayvanlar insanlar tarafından eziyet görmeseler, aç kalmasalar, arabaların altında uyumasalar, özgürce insanlarla birarada yaşayabilseler...

Biz çocuklarımıza ağaç sevgisini, hayvan sevgisini, insan sevgisini, Allah sevgisini kusursuzca öğretebilirsek işte bu hayallerin gerçekleşmiş olur

çok güzel konuştunuz beyefendi fakat ben önce (insan ırkı olarak) kurtulalımki sonra yaşamı ve çevremizide kurtaralım diye düşündüğüm için öyle demiş olabilirim.

kusura bakmayın yoksa aynı şeyleri istiyorum sanırım olanlar benim hatam özür dilerim.

hayırlı akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttugrul

Csb blok

ne demeye çalıştığınızı anlayamamaktayım beyfendi fakat barış ve huzur kötü şeyleermi sizin için.

hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.