Merhaba arkadaşlar bilmiyorum farkındamısınız ama ; son bir kaç aydır gazetelerin malum 3. sayfaları binbirtürlü haberle DOLMAYA başladı. cinayetler , tecavüzler , anasını babasını kesenler , çocuğunu çöpe atanlar , sevgilisi ile bir olup karısını ( kocasını ) öldürenler , ensest ilişkiler ...vs . daha neler neler... hani bazen diyoruz ya ''şeytanın bile aklına gelmez '' ... şeytanı bilmem ama insanoğlunun aklına gelmeyen yok. neden buralara geldiğimizi kavramış değilim ; kriz mi , işsizlik mi , yolsuzluk -yoksulluk mu... bunun temel sorunu ne acaba ((( yazdıklarım mı??? ))) ... acaba diyorumda daha önceden de aylar yıllar öncesinde bu olaylar oluyordu da medya ; gerek yazılı gerek görsel basında fazla yer mi vermiyordu. yoksa ; bunların hepsi demiyeyim ama çoğu asparagas haber mi... yani diyorumda birileri millet üzerinde bu şekilde bir psikolojik baskı mı oluşturmaya çalışıyor... hepside olabilir yada olamaz bilemiyorum, ama bildiğim bir şey var ki o da yavaş yavaş değil de hızlı bir şekilde ;kendimizi , benliğimizi , geçmişimizi, geleceğimizi en önemlisi insanlığımızı kaybettiğimiz.... ((( nereye ey insanlar !!!)))
Ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali
KİMSE CVP YAZMAYARAK!!! EN GÜZEL CEVABI VERDİ ??? .... BENİM DEMEK İSTEDİĞİMDE BUYDU....SİZLER BOŞ ŞEYLERE VARSINIZ ..... YAZININ BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜNÜZ AMA SİZLER BOŞSUNUZ....
tamam da birader insanlığın nereye gittiği konusu burada tartışılacak kadar basit bir konu mudur ?!?!
bana sans tanısınlar her ile 5 üniversite acayım yeteri kadar da ilk ve orta öğrenim kurumu 1 senede bitiririm bu olayı. eğitim şart hepsinin bir inancı bir kaygısı vardır ama eğitimi yoktur. ilk öncelik eğitim... okumak okumak okumak bize baska kurtulus yolu yok.....
BASİT YADA DEĞİL !!! HERYER DE TARTIŞABİLECEĞİMİZ BİR KONU KALDI Kİ ; BU GİBİ KONULARIN NET ÜZERİNDEN AÇILIMI ,DAHA YARARLI OLDUĞU HERKES TARAFINDAN BİLİNİR... HERKESE ULAŞABİLİRSİNİZ.... YETER Kİ DUYARSIZ KALMAYALIM....
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum farkındamısınız ama ; son bir kaç aydır gazetelerin malum 3. sayfaları binbirtürlü haberle DOLMAYA başladı. cinayetler , tecavüzler , anasını babasını kesenler , çocuğunu çöpe atanlar , sevgilisi ile bir olup karısını ( kocasını ) öldürenler , ensest ilişkiler ...vs . daha neler neler... hani bazen diyoruz ya ''şeytanın bile aklına gelmez '' ... şeytanı bilmem ama insanoğlunun aklına gelmeyen yok. neden buralara geldiğimizi kavramış değilim ; kriz mi , işsizlik mi , yolsuzluk -yoksulluk mu... bunun temel sorunu ne acaba ((( yazdıklarım mı??? ))) ... acaba diyorumda daha önceden de aylar yıllar öncesinde bu olaylar oluyordu da medya ; gerek yazılı gerek görsel basında fazla yer mi vermiyordu. yoksa ; bunların hepsi demiyeyim ama çoğu asparagas haber mi... yani diyorumda birileri millet üzerinde bu şekilde bir psikolojik baskı mı oluşturmaya çalışıyor... hepside olabilir yada olamaz bilemiyorum, ama bildiğim bir şey var ki o da yavaş yavaş değil de hızlı bir şekilde ;kendimizi , benliğimizi , geçmişimizi, geleceğimizi en önemlisi insanlığımızı kaybettiğimiz.... ((( nereye ey insanlar !!!)))
Bu dediklerin son bir kaç aydır değil, posta gazetesinin 3. sayfasında yıllardır var.
aslında bu tip olaylar bütün zamanlarda vardı ama gazetelerin tv lerin çoğalması elektronik aletlerin gelişmesi bu tip olayları medyaya taşıyor, 50 li 60 lı 70 li yıllarda yokmu sanıyordunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme