Şimdi Ara

Benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorunum var bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
    Bilgisayarım açılıyor fakat ne mause ne de klavye çalışıyor, klavyenin ışığı bile yanmıyor. Başka klavye denedim fakat yine de olmazdı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 11 Ağustos 2006; 16:39:24 >

• Anakartın mouse ve klavyeyi takdığın yerinde bir sorun olabilir... Ne zaman böyle bir sorun ile karşılaştın?
  • Bilgisayar acilirken BIOS'a girmeyi dene eger girebilirsen klavyede sorun yok demektir. Eger giremezsen anakartin girisleri bozulmustur.

NOT: BIOS'a girmek icin bilgisayar acildigin andan itibaren DEL tusuna basili tut.
  • Arkadaşlar anakartın girişlerine baktım sağlam bu sorun akşam bilgisayarı kapattığımda normaldi fakat sabah açıtığımda bilgisayar çalışıyordu fakat ne mause ne de klavye çalışmıyordu. klavye hiç bir şekilde çalışmıyor ışığı dahi yanmıyor. Klavyede donmuş gibi hiç hareket etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 11 Ağustos 2006; 16:54:21 >
  • dostum dedigimi yap bios'a girmeyi dene.
  • Teğmen kardeşim klavye çalışmadan nasıl girebilirim biosa varsa bir yolu bende öğreneyim.
  • dostum iste bende onu ogrenmek icin dedim eger orayada giremiyorsan ve baska klavyeleride denediysen sorun anakartin girislerindedir ;)

EDIT: Alternatif olarak mumkunse USB bir klavye yada Mouse dene. calisirsa sorunun ankartin girisinden kaynaklandigini anlarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 11 Ağustos 2006; 17:13:44 >
  • Teğmen kardeş anakartta ne gibi sorun olabilir. Girişlerine baktım mekanik birşey gözükmüyor. Yani bir parça kopması veya bir parçanın eğilmesi vb sorun gözükmüyor. Anakart girişlerinde ne gibi bir problem olabilir.
  • dostumgozle gorulebilir bir sorun olmayabilir. sen benim dedgim gibi USB bir klavye yada mouse ile dene sorunun cozuldugunu goreceksin
  • Teğmen kardeş usb klavye bulamadım ama usb mause buldum ve çalıştı fakat sonra aklıma bir daha deneyim dedim eski klavye ve mause denedim mause çalıştı fakat klavye çalışmadı başka klavye denedim o çalıştı dün denediğimde her ikiside çalışmamıştıı. Neyse yinede teşekkür ederim Allah razı olsun bana cevap verip sorunumla ilgilendiğiniz için. Allah tuttuğunuzu altın eylesin. Ne yapalım ve bir klavye alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 11 Ağustos 2006; 17:44:31 >
  • amin dostum cumlemiz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.