Bildirim
Benim cihazım root olmuşmu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
menüde superuser var mı yada root explorler dene açarsa rootlu -
quote:
Orijinalden alıntı: diosfer
menüde superuser var mı yada root explorler dene açarsa rootlu
Menüde superuser var,root explorler nerdedir bulamadım,menüde superuser varsa bu root lu olyor,bide bundan sonra rom yüklmeğe kalkarsam bidaha root yapmam gerekiyormu,ilgine tşk. -
quote:
Orijinalden alıntı: hssahin65
quote:
Menüde superuser var,root explorler nerdedir bulamadım,menüde superuser varsa bu root lu olyor,bide bundan sonra rom yüklmeğe kalkarsam bidaha root yapmam gerekiyormu,ilgine tşk.
SU varsa olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: hssahin65
quote:
Menüde superuser var,root explorler nerdedir bulamadım,menüde superuser varsa bu root lu olyor,bide bundan sonra rom yüklmeğe kalkarsam bidaha root yapmam gerekiyormu,ilgine tşk.
yok root kaldırmadığın sürece birşey olmaz,root explorler çok kapsamlı dosya yöneticisidir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi kuran uygulaması
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- yurtdışından tablet getirmek
- redmagic tablet
- honor pad x8a
- en iyi tablet
- sms yönlendirme
- honor pad 9 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X