Şimdi Ara

benim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkede daha uzun süredir yiyoruz o tokatı sayenizde. 20 sene önce ekonomi diye iktidarı değiştirip akpyi bu yüzden destek ve güç verdikçe verdiniz ve bugünleri gördük. Ama konuda görüldüğü gibi sen ve bu kadın gibiler daha ders çıkarmadınız.

• Kajularda da aflatoksin vardır. Karaciğer kanseri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğa 1 oyuncak, ailecek birer porsiyon kebap yemek, sahilde 1 günü-birlik tatil desen, kirayla birlikte o maaşın yarısı bitti. Kaldı 29 gün. 29 gün 10bin TL. Gün başına 330 TL. Sırf mutfak masrafı + dolmuş parası bunu geçer.

Sağlık harcaması ne olacak? Acil durumda tak diye taksiye 500 TL. Araba yok.

Sinema?

Eğitim?

Evin dökülen mutfağına tadilat?

Bilgisayar güncellemesi?

Bozulan kombinin tamiri?

Berber traş ücreti, apartman aydatı, internet gaz elektrik faturaları?

1 pazar alışverişi 500TL. Ayda 2000TL.

2 damacana su 120TL. Ayda 500 TL.

Fuara gidip bi bakıp çıksan yol parası maaşın kalanının %2si. Kendi araban olsa vergileri var.

Depremde ölme olasılığı, evine sığınacak akrabaların yemesi içmesi.

Dolandırıcılara para kaptırma olasılığı, borç limitin 100k üzerindeyse yani çok borçluysan 750TL fazladan borç.

Aldığın 22k maaşın ay sonunda enflasyonla 15k gibi olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Aralık 2024; 18:56:17 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

aynen chp gelicek sana sihirli değneğini dokandırcak ucacan oturduğun yerden kısmet.

yoo bende değişmesini istiyorum yoksa hayattaki her başarsızlığınızın nedenini akp ye bağlamak bitmeyecek bir türlü,bir chp gelsin uçursun sizi.

• Eeee siz şu şu ağzınızdan düşmeyen dönemlerde niye şükür etniyordunuz.
    Onu söyleyin
    Madem şükür meraklısısınız.

Ne ara bu kadar şükürcü oldunuz

Şimdi akp olmasa başkası olsa.
    Tavrımız başka olacak.

Siz çocuk mu kandırıyoeunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Aralık 2024; 19:0:19 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kac yil oldu hala bir gram degismedin. Bu kafayi degistir, onca Avrupa ulkesi gordum, fiyatlarimiz cogu ile yarisiyor ama aylik gelirler yarisin icine dahi girmiyor. Turkiyeden gelen bazi urunler yurtdisinda dahada ucuza satiliyor. Turiiyedeki kadar dehset enflasyon yillardir savasan ulkelerde bile yok. Ekonomi bakani bile bunu kabul ediyor bir tek sen etmiyorsun. Senin edip etmemen gercegi degistirmez. Algiyla yol alinmaz. Ferrari ile iPhone ne alaka? Biri telefon digeri luks spor arac! iPhoneun luks tuketim olarak gorulmesi bile komik, bu birtek enflasyon canavari ulkemizde boyle, yoksa iPhone fiyati yurtdisinda yari fiyatina.

Artik gelirleride ABD Avrupa ile karsilastir, sadece giderleri degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Aralık 2024; 19:3:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Saglam bos yapiyorsun. Senin ulkendeki enflasyonla Siyonizm ne alaka? Sioynizm bu dunyanin carkini donduruyorsa, senin ulkenin carkinida o donduruyordur!
    Yoksa baska devletlerin devlet adamlari Meclise Bisikletle Metroyle giderken, Haram yemedikleri icin ulkelerinde sosyal adalet isledigi icin, enflasyonlari dusuk olmasin? Her yanlis giden seyi dis minnaklara ve siyonizme baglamadigi icin gercek sorunu carpitmadan cozdugu icin olmasin? Gerektigi yerde onurluca istifa ettikleri icin olmasin?

Gercekten Siyonizme hizmet edenler kimler bilirmisin? milletin parasini kendi kaasalarina doldururken, halkina sukretmesini bil diyen, azla yetin diyen, hazineye gelecek gelirleri kendi bankalarina esine dostuna akitirken, bal tutan parmak yalar deyip birde bunu masum gostermeye calisan, ulkeyi dis borca zorlayip, borcun yukunu milletin omuzlarina bindiren ve ulkeyi daha cok o siyonist tefecilere mahkum eden devlet adamlaridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Aralık 2024; 19:18:24 >
  • İstanbul'da kiralar 25 bin liradan başlıyor. 9 bin liraya eskiden kalma ucuza oturuyor. Ev sahibi evden çık derse o zaman görürsün avakodolu kajuyu.

Kucuk hayal dunyandan cik. Hicbirseyden haberin yok. Birak bu Siyasal Islam masallarini. Sen gunde kac Gemi Hayfa Limanlarina Turkiyeden gidiyor haberin varmi? Basarisiz devlet adamlari bin yillardir, basarisizliklarini ve kendi ayibini ortmek icin gorunmeyen dusman icat etmistir. Siynoizme lafta sayip durursunuz ama
    Sioynistlerle en cok ticareti siz yaparsiniz.

Islam Imparatorlugu artigida nedir? Gercek anlamda Islamla alakasi olmayan bir ulkeyiz, sadece lafta. Kafana vurup yine aliyorlar istediklerini, sen isi ehline vermeyip liyakattan uzaklasip halkin oarasina cokupte o paralari Isvicrede Yurtdisinda bankalarda saklarsan, herzaman avuclarindasin.

Yahudilige saydirarak bir aroa boyu yol alamazsin. Adamlar sabirla acilarla bunduruma gelmek icin caba gistermisler, seninse devlet basindakilerin ulkenin temeline dinamit doserken baska yerde suclu aramana gerek yok. Dusman disarda degil icimizde. Ulkende adalet yok, suclular elini kolumu sallayarak gezsin, sen kalk dis minnaklar diye agla. Onudami siyonistler yaptiriyor?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

bende kölesi olmaktan kurtuldun dedim zaten aynen halen mecbursun,ha tam emir kulu olsan eskisi gibi, şu an var oluş savaşında ülke iphone bmw refahı savaşında değil biraz güçsüz düşsen 2 3 e bölüncen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 20:7:43 >

Akpyi savunmak için yıllardır burada sallayıp duruyorsun. Akp sonrası belki gerçek dünyaya dönersin, o zaman görürüz.

Bir insan su kafaya nasil varir aklim almiyor. Biraz mantikli ol. Hala bmw ferrari diyor, yollar Fiattan Renaulttan gecilmiyor, ayni seyin laciverti. C. Baskani niye TOGG yada tofasa binmez? Milletin hakki degilmi 3 gunluk dunyada iyisini kullanmak?

Ne var olusu? Biz savassiz cokmusuz, herkesin eli baskasinin cebinde. Millet birbirini kazikliyor ahlaksizlik saygisizlik diz boyu. Dizilerimiz Mafyaya ozendiriyor, yollar sabikali doluyken sen baska dusman arama. Savassiz cokmusuz birde savas olsa 3 e degil 13 e bolunuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Aralık 2024; 20:13:49 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

zırhlı olmadığından olabilirmi acaba=?

ha bende ülkemiz süper çok iyi dedim elbette ekonomik darlığın insanlarda psikolojik etkisi var.

• Tarafsız hdp chp tip gazetecisinin DİL SÜRÇMESİ denilerek savunulması baya garipken,

Bu bahsedilen haber/videodaki bayan muhtemelen avakado ve kaju ile büyüyor ( alabiliyorum demek istemiş, bulamıyorum demek istememiş ve kendi inancına göre şükrederek örneklendirmiş ) demekte.

Anlamayan haliyle yine ( TSK ya iftira atanları savunan solcular ) hdp tip chp seçmeni kitlesi.

avakado veya kaju çok acil ihtiyaç veya zaruri tüketilmesi gereken gıdalar olmasa da , çocuğuma bunları yeri geliyor bulup , alabiliyorum söyleminde.

Kelime oyunu yapanlar TSK'ya atılan iftiraları ve seçmene/Cumhurbaşkanına hakaret edenleri savunur... Çünkü çaresizler.

benim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dün ( ki saçma ) dubai çikolatalı lahmacun video haberi vardı.

Dükkan işletmecisi , bu durum popüler biz de eksik görüp bunu da yaptık dedi ve talep oluyor dedi ( yine saçma )

Herkes bir şey uydurabilir yada dil sürçmesi olabilir. Çok takılmayın buna hdp tip chp seçmenleri..

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

fotoşok yapmısşın aslında 14900 tlbenim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor. dediği bence anneler yapar meyveyle kuruyemişi püre yapıp verir çocuğuna onu demek istiyor.

bir çok özel tarif karışım çıkar yani annelerden bazısı ıspanak brokoli filan bile katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 21:58:21 >
    olabilir , ancak tat ve uyumluluk olarak ( kendimce ) yazdım. Ayrıca çocuğun yaşıda tam olarak belli değil.

Bazı gıdalar elbette karışım olarak tüketilebilir ama bana göre de dil sürçmesi olmuş da olabilir. Tarif ettiği şeyi söylemiş ve yokluk / açlık için de de değiliz demiş

Youtube de mesela , insanlar yoğurt denince meyveli olanı anlıyor/ dile getiriyorlar. Ayrandan zaten haberleri yok.

avakado kaju veya mango kaju karışımı için herkes özgür , kimse bir şey diyemez tabi.

Bu üstte fotosunu eklediğim ( bim ) ürünlerin ceviz , fındık , badem ve kaju olanı zaman zaman böyle alınabilir olunca değerlendirmiş olabilir konuşan bayan vatandaş.

Chp bu kişinin %99 kıyafetine takılıyor ama işte bunu ispat edemem ;) Yoksa millet aç aç diyen de sarıgül ve gürsel ama yiyen seçmen yine sol gezici tayfa.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.