Vatandaşa asgari ücret soruldu: “Nasıl alım gücü yok? Benim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor. Eşim 25 bin TL kazanıyor, kiramız 9 bin TL. Her şeyi alabiliyorum, bize yetiyor.” https://x.com/gusholderhaber/status/1872355513889169775?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng |
benim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor.
-
-
okunmuş terlik satıp parayı kırıyordur
-
Kajunu da al git. -
bunu bedava verirler bunları da hediye ederler aynen
-
İsterse kivili badem ile beslenir. Şu kadar kazanıyoruz ve kira da bu demiş. Milleti geren nedir anlamak güç. Asfalt kemiriyoruz dese hoşunuza gider elbette. -
Avokadolu kaju neymiş ki. Nereden duyduysa onu söylemiş. O avokadoyu zamanında birşey sanıp almıştım böyle yağlı tatsız birşey gibiydi bir kere aldık yıllardır uzağız. Kajuyu o dandik meyveyle karıştırıp rezil etmek ne saçma birşey.
-
“Müstehak” kelimesi ne kadar güzel özetliyor da işte kurunun yanında yaş olarak biz de yanıyoruz, insana koyan bu. -
ropörtaj hangi ilde yapılmış ?
küçük bir ildeyse yalan atmıyordur kirada
herkesin hayattan beklentisi başka o dediği gazzede yaşasan türkiyeye geri dönmek için buradakiler 5 vakit namaza başlar .
dünya ab abd den oluşmuyor dünyada 8 milyar insan yaşıyor türkiye orta sınıf bir ülke 50-60-70-80 lere görede refah hala çok çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 17:16:31 > -
Bir yerlerden duydugu seyi soylemis. Avokadolu kaju diye birsey yok. Makarnadan baska birsey girmiyordur basortulu karinin cocugunun midesine. -
yalanın Allahı. kaju pahalı birşey. Türkiye'de zaten herşey pahalı. -
marketlerde çakmalarını biraz ucuz tiplerini satıyorlar açıktan ucuzundan kadın ondan bahsediyor ağızıyla,sosyetik doğal yerden alınanı değil.
gramaj fiyatı doğru kiloyla avuç avuç alıyorum yiyorum demiyor zaten avokado ile rende yapıp karıştırıp mama benzeri bir şey yapıyorum diyor çocuğuna, kadının lafını bile anlamamışlar ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 17:57:4 > -
Eğitim düzeyi düştükçe insanlar sadece biyolojik ihtiyaçlarına odaklanırlar. Biyolojik ihtiyac kabaca yeme, üreme ve barınmadır. Bunlar için yüksek bir gelir düzeyine ihtiyaç yok. Kooperatif markette patatesin kg fiyatı 10tl'ydi yakın zamanda. Bakliyat da uygun. Ekmek, patates, bakliyat ağırlıklı bir beslenme ile mutfak masrafı kısılır. Sosyal ihtiyaç zaten yok. Sanat, spor, sinema, tiyatro, kitap, kültürel faaliyetler olmayınca, başlarını sokacak bir ev varsa bütçeye uygun, bu para onlara yeter.
Yalnız bu röportajlarda cevap verenler genelde siyasi cevap veriyorlar. Şimdi bu bayan kendi yakın çevresinde tam tersini söylüyor olabilir, ama mikrofon tutunca tuttuğu parti zarar görmesin diye böyle konuşabilir. Bir tane öğrenci vardı, o da 1500 tl ile 1 ay geçiniyordu mesela yersen... -
Tabi şu anda refah çok iyi, herkes zengin, asgari ücret alan bile yok.
https://x.com/aykiricomtr/status/1872579650683297859
-
Bence de. Avokado ve kajunun pahalı bir şey olduğunu biliyor, kendince böyle birlikte karıştırılmış yediğini söyleyip zengin algısı kasıyor.
-
bayıldığın yerlerde herkes çok zengin iphone ferari ile dolanıyor aynen hayal aleminde,abd de sokaklarda yaşayan milyonlar dolu.
dünya böyle biryer o düzen kıyamete kadar gidecek fakirlerde olucak zenginlerde.
gözün yükseklerdeyse kafanı çalıştır git zengin ol tutan zincirleyen yok sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 17:36:42 > -
Senin dediğin başka bir şey. Onu diyorsan arkasında dur diyeceğim ama sen sadece sallama işini yapıyorsun, sonrası gelmiyor hiç.
-
Avokadolu kaju diye bir şey yok.
Sallayacağıi için heyecan yapmış
Avokado ve kaju pahalı bir şey değil. Zenginlik göstergeside olamaz. Avokadunun adedi ne kadar
Kajuda zaten kiloyla yenecek bir şey değil. Gramajla satın alır arada sırada yer.
Mesela 25 e çalışıpta 9 kira veren kocası
En son onu nereye götürmüş
Onu söylesin asıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Aralık 2024; 18:8:23 > -
Buzlu badem de var mı? -
akp yokken baban anneni nereye götürüyordu miami paris london bodrum göcek yalıkavak dolandıyordur kesin 80 günde devri alem.
kadın orada beterin beteri var şükürsüzlük doyumsuzluk var demek istiyor zaten .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 18:56:29 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir yerlerden duydugu seyi soylemis. Avokadolu kaju diye birsey yok. Makarnadan baska birsey girmiyordur basortulu karinin cocugunun midesine.
|
akp yokken baban anneni nereye götürüyordu miami paris london bodrum göcek yalıkavak dolandıyordur kesin 80 günde devri alem. kadın orada beterin beteri var şükürsüzlük doyumsuzluk var demek istiyor zaten . |
İstanbul'da kiralar 25 bin liradan başlıyor. 9 bin liraya eskiden kalma ucuza oturuyor. Ev sahibi evden çık derse o zaman görürsün avakodolu kajuyu. |
Benzer içerikler
- gerçek atatürk
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- en milliyetçi şehirler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- muhalif gazeteler hangileri
- iphone servis yok hatası
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- kaliforniyum nedir
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X