|
TV'de 'açlık sağlıktır' diyen akpli doktor, 1 kilo löp eti yerken görüntülendi!
-
-
Bu doktor nereden AKP'li oldu ?
Not: Bu arada kendisi Otizimli olduğunu açıklamıştı. Bazı açıklamaları bazı söylemleri ondan değişik geliyor. Tam sağlıklı duygusal yorumlayamıyor bazı olayları. Düz mantık bakıyor.
-
Oytun AKP'li miymiş? Gerçi şaşırmazdım. Korona zamanı ekranlarda anlattığı saçmalıkları hâlen hatırlıyorum. -
22 bin lira büyük para diye mi daha dişçiye gidip dişini yaptıramamış? Parayı yemekten fırsat kalmıyor galiba. -
Ahlaklı insan olsa bunları söylemez zaten, herkesin dengeli ve güzel beslenmeye ihtiyacı var der. Duvarda asılı olan diplomalarla insan olunmuyor.
-
Bunlar hep böyledir. Fakirliği över lüks yaşarlar. Vatan millet sevdalısı gözükür askerliği överler kendisi çürük almıştır. Dindar gözükür dinden bahseder adamı incelersin tacizci, dolandırıcı çıkar yaşlıysa geçmişte her türlü pisliği yapmıştır. Asgari ücreti beğenmeyen esnaf yanında 10 saat mesaide çalışmayan üniversite mezununa iş beğenmiyor der kendi çocuğu torpille güzel bir kadroya girmiştir.
Örnekler saymakla bitmez. Böylelerinin hayatı yalan üzerine kuruludur.
-
her dönemin insanı diyelim :)
-
Az yemek degil ne yedigin onemlidir. Bol proteinden zarar gelmez, Balik, et ve et ürünleri yararlidir. Makarna, ekmek, pilav ve patatesten uzak durmak gerekir. Karbonhidrat ihtiyaci Cevizle giderilmelidir. Cok az yemek protein yikimi yapar, buda cok saglikli degil. -
çok çarptırıyorsun. az yemek dediği "doyduğunb kadar yemek".
ama sen doyduğunda da yemeye devam edersen bu dinen israftır. ahlaki açıdan da aç gözlülüktür.
lakin birisine "et yeme" demek şu dönemde kendisi yer ise o kişi: otomatik olarak hükümet yalakalığıdır. yoksa kimse "biz 10 kilo et yiyemüğüg lanhet olszun" demiyor. et yiyemiyor bu millet.
padişahlar günde 10 kilo et yiyerek tüm gün saraylarda otururlarsa tabi hastalanırlardı.
orta asya'da türklerde neden sorun değildi? çünkü adam tüm gün at üstünde yada cenk ediyordu...
-
orta asya türkleri tarımlada uğraşırdı ilk defa senden duydum çok et meraklısı olduklarını.
yahu adam sorunlu zaten otizimli çok normal değil,biri sorunca adam bilimsel cevap vermiş özel olarak akp ye konferans verdiği yok tarzı biraz garip.
geçen günlerde göbek deliğine boşalmak diyemi ne birşey diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 21:44:14 > -
Orta Asya Türkleri tarımla mı uğraşırdı? İlk defa senden duydum tarımla uğraştıklarını.
Orta Asya Türkleri göçebe idi. Göçebeler tarımla uğraşmaz, hayvancılıkla uğraşırdı. Yerleşik bir toplum tarımla uğraşır.
Sarayın pirinç kaplama sandalyelerine döndü bu iş. Sen bunları hangi kaynaktan buluyorsun anlamıyorum. Kerimcemin güney bölümleri diye bir kaynak var, oradan mı feyizleniyorsun?
-
Padişahların çoğunun fazla et yemekten nalları diktiğini nereden biliyorsun? Yoksa padişah, vezir falan tanıdığın da mı var? Olur ya, belli olmaz.
-
Bunun kapasitesi bu kadar. Fazla bir şey bekleme!
-
-
İyi güzelde bu aklı bali olmayana profluğu kim vermiş laa.....
Saça sürülcek akıl yok kifayetsizde..
-
batının direttiği palavraları çabuk kabulleniyoruz.
çin'i sevmeyiz etmeyiz ama! Adamlar hakkını veriyor. Çin'de adamlar koskoca bina yapmışlar eski Türk uygarlığını canlandırmışlar. Bahsettiğim olay Karlukların , Turfan bölgesinde kurduğu tünellerden dağın suyunu şehre getirdikleri sulama / kanal sistemi.
batının direttiği saçmalıklara inanıyoruz. aslında burad suç batıdan önce Atatürk'ün Türk tarih kitabını liselerden kaldıran İsmet İnönü'ndür. Neden ne için kaldırmıştır hala anlamıyorum diyeyim.
-
Bu ne şimdi?
Yazdığını bi okusana, Allah aşkına!
-
okudum ve bu yüzden yazdım. batının direttiği şeyleri amma kabul etmeye meraklıyız.
ekmek ıslayıp yemek benim atalarımda da vardır. Balkan Türküdürler. Özellikle savaş harbi döneminde bugün nenelerim hep annesinden dinlemiş. bana da anlatmıştı. savaç çıkarsa mayasız ekmek pişirip kurutun. 5 sene de geçse ıslatıp yersiniz demişti.
Uighur visionyoutubeUyghur people, clean and sweet Karez water #uyghurlife #uyghurculture #uyghurfood #uyghurpeoplehttps://www.youtube.com/shorts/EFDQYoLuztghe bu arada işte karlukların o sulama kanallarına bir örnek :) ayrıca sarmanın kökeni. çinlilerin zogzu mudur nedir bir tür yaprağa sarıp pişirdikleri yemek var. ama onlar yaprağı yemiyorlar. muhtemelen bizim bu uygular bu üzümleri yetiştirip oradan geliştirmişler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
22 bin lira büyük para diye mi daha dişçiye gidip dişini yaptıramamış? Parayı yemekten fırsat kalmıyor galiba.
|
Ahlaklı insan olsa bunları söylemez zaten, herkesin dengeli ve güzel beslenmeye ihtiyacı var der. Duvarda asılı olan diplomalarla insan olunmuyor. |
Orta Asya Türkleri tarımla mı uğraşırdı? İlk defa senden duydum tarımla uğraştıklarını. Orta Asya Türkleri göçebe idi. Göçebeler tarımla uğraşmaz, hayvancılıkla uğraşırdı. Yerleşik bir toplum tarımla uğraşır. Sarayın pirinç kaplama sandalyelerine döndü bu iş. Sen bunları hangi kaynaktan buluyorsun anlamıyorum. Kerimcemin güney bölümleri diye bir kaynak var, oradan mı feyizleniyorsun? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X