Almanya'da doğan Türklere fahişe diyor ama adminler uyuyor. Bize gelince aslan kesiliyorlar mübarek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 27 Aralık 2024; 22:22:29 > |
benim çocuğum avokadolu kaju ile büyüyor. (3. sayfa)
-
-
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-kiralik-mustakil-ev-2-plus1-bahceli-dogalgazli-zemin-kat-1199725407/detay
9000TL'ye ancak burada oturur. Salladığı belliydi.
Yer: Manisa
Röportaj yapan: Manisa Cep TV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 27 Aralık 2024; 22:24:53 > -
Babası bakıyordur.
-
şakamısın sen? almanya defacto sindirilmiş işgal altında ezik sümsük mal yapılmış bir ülke, benim ülkem kat kat daha onurlu ve güçlü hadi güle güle.
benim oradaki fahişe tanımım tasmalanmış satılık mal öküz anlamında, oradaki türklere nerden çektin hayret yahu.
herşey para değil zengin hayat kadınıda, genel ev işletmenide dolu dünyada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 22:39:16 > -
Şükretmiyorlar. Çünkü biliyorlar ki chp, kilicdar filan ülkeyi yönetse çoktan şahlanmistık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayir simdi etin tadini unutmus vatandas buna inanmiyor. Kim inaniyor bunlara? Cok acayip bir memlekette yasiyoruz...
-
25k maaş
9k kira
2k da minimal düzeyde elektirik su telefon faturası vs tutsa
kaldı 14k
30 günde günlük 466 lira.
istanbul da yaşıyorsa 9k kira ile resmen ev sahibinin evine çökmüş.
-
Bugünde başkasının yerine utandık çok şükür
-
Avakadolu kaju nedir ya? Hiç duymadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kerimcem yine saçmalamış, günlük eğlence dozumuzu aldık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyasal islamın yalancıları böyle oluyor işte... Bu tipin erkeğinde var. Asgarinin bir tık üstünde alıyor, eşini çalıştıran erkeğe erkek demem diyor, sonra diyorsun bu maaşla nasıl geçiniyon pek, evler babadan, o evlerden kira geliri var, baba hala destek veriyor, bi bakıyorsun yememiş içmemiş altın-dolar yapmış...
Bununda arkasında başka destek vardır aile vs. yada asgari yaşamı yaşamak zannediyor. Daha da kötüsü, sırf iktidara laf gelmesin diye yalan söylüyor.
-
Kadın gayet doğru bir açıklama yapmış...
Anadolu'da yaşıyorsa Asgari ücret ile rahat geçinebiliyor. kiralar ucuz İstanbul gibi pahalı değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 28 Aralık 2024; 16:58:29 > -
mehmet şimşek yerine bu kadın maliye bakanlı olmalı ki....
hepimiz avakado ve kaju yiyebilelim
-
Kafaya bak. Ev sahibi acımış bunlara 9000’den oturtuyor, bugün daireden çıksa en dandik semtte 22-23’ten aşağı başını sokacak kümes bulamaz. O zaman görür avokadolu kajuyu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X