Şimdi Ara

Benim Gibi Birisi Nasıl Sevgili Yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 22 yasındayım, hayatımda hic sevgilim olmadı hatta bir kızla hayatımda hic yüz yüze konusmadım bile. Kendi özelliklerimden bahsedeyim sizde lütfen bana yardımcı olun cünkü bir sevgilim olmasını cok istiyorum ve bir sevgiliye cok ihtiyacım var.

Önce en büyük problemimi söylemem lazım, ben sokağa cıkamıyorum ve bu sebeplede calısamıyorum yada okula gidemiyorum, sokaga cıkamamın altında cok agır olan ruhsal problemlerim yatıyor hatta bu problerim o kadar agır ki doktorlar bana %80 engelli raporu bile verdiler. O zaman diyeceksiniz ki madem sokağa cıkamıyorsun nasıl sevgili yapacaksın? evet, bende buna bir cözüm arıyorum sevgilimle kendi evimde bulusabiliriz, ara sıra zorda olsa annemle birlikte sokaga cıkabiliyorum, annemle birliktede bulusabiliriz sevgilimle. Ayrıca sokaga cıkamamamdan dolayı hic arkadasım veya ortamım yok, hani bir ortamım olsa yani bir okula gidiyor olsam veya bir iste calısıyor olsam ortamım ve arkadaslarım olur, kız arkadaslarımla isi ilerletebilirim, erkek arkadaslarımda kızlarla tanısmama yardım eder ama bu sansım malesef yok, sürekli evdeyim sizce nasıl sevgili yapabilirim?

• Kardeşim afedersin ama sevgili bulamama sorunundan önce daha büyük sorunların var gibi duruyor. Önce onları cozmeye çalış (böyle demesi çok kolay biliyorum ) ondan sonra sevgili işleriyle uğraş. Sevgilinjn olup olmaması hayatına o kadat etki etmez ama sokağa çıkamamak eder ediyor da zaten.

Ama ulan ben sevgili isityorm yeter diyorsun çok zor bulman kusura bakma. Hadi diyelim buldun ne yapicaksiniz kızla çay partisi mi?
  • Bulamassın zaten boşver eskorta git
  • Blind id kullan ve bol şans dilerim.
  • Yüzde 80 rapor verilecek kadar ne gibi bir ruhsal problem olabilir hocam. Çok geçmiş olsun
  • hocam kusura bakma ama benim tanıştığım bi kız böyle psikopat gibi ruhsal dengesi bozulmuş, sokağa çıkmaya bile korkan biri ise ondan uzak dururum. eğer gerçekten sevdiysem tedavisi için uğraşırım. ama iş düzelmiyorsa yakınlaşmak istemem. sen kız değil bide erkeksin hayatta kız bulamazsın. kızdan daha önemli sorunların var onları hallet önce.
  • Puahahhaaj
  • Kardesim kusura bakmada boyle adama selam verilmez ne sevgilisinden bahsediyorsun? Ustesinden gel korkularinin normal bi insan ol.

Simdi sevgili yapabilirsin dese biri inanacak misin? Anamla sevgiliyle bulusmaya gidecem ne demek yaw?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.