Şimdi Ara

benim hattım durduk yere kontur alıyoo ne yapimm kontur yetişmio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa bnm tel hiç durmadan kontur alıyooo benden nedenini bilen bana bi solermi

• bi ara sms ac a uye olmustum ondanmıdır ne olur yardım
  • biraz hattı kontursuz bırak sms aç mesaj yolluyo ozaman iptal ettirebilirsin iptal ettirmek bile 16 kontur benim başıma geldide onda biliyorum
  • Ne kadar çok çeken var şu sms.ac belasından,kaç kişini kontörünü yedi sms.ac,aman millet dikkatli olalım
  • komiktir ama bn bu sms aç hikayesini ilk kez duydum
  • ben internetten beleş sms diye görmüştüm sms.acyi sonra bi arkadaş üye olmadan uyardı çok şükür ki..
  • ben iptal edemeyince 4 yıldır kullandığım kontorlu hattımı sinirlenip kırdım....
    hiç girmeyin bu sms.ac işine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hat kırmaya falan gerek yok Deactive diye özelliği var onu yapınca iş bitiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufocuk

Hat kırmaya falan gerek yok Deactive diye özelliği var onu yapınca iş bitiyor

nasıl yapcaz?

bende de var aynı sorun. msj gelir ve en az 6 kntrüm gider her hafta aynı şey
  • bi forumda araştırın aynı sorun bi arkadaşda vardı oda burdan cözdü.
  • SMS AC C hat Servisinin irtibat numarasını öğrenmek istiyorsan arkadaşım aşağıdali logoyu tıklayabilirsin.Orada SMS AC ve diğer tüm kontör kaybına sebep olan numaraları öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknnn34 -- 1 Mayıs 2006; 16:29:08 >
  • yauv herkes cebimize göz dikmiş nedir bu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Ne kadar çok çeken var şu sms.ac belasından,kaç kişini kontörünü yedi sms.ac,aman millet dikkatli olalım

sms aç nedir yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterr

quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Ne kadar çok çeken var şu sms.ac belasından,kaç kişini kontörünü yedi sms.ac,aman millet dikkatli olalım

sms aç nedir yaw

sms aç deyil "sms.ac" diye bi site war herkes bu siteden bedawa mesaj yollandığını sanıp üye oluyo we bu site her hafta ücretli mesaj yollayarak üyelerinin hatlarından köntör düşürüyo diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.