Şimdi Ara

Benim hergün başım ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9 yıldır haftanın 5 günü anlımın sağ tarafı ( gözümün üstü ) ağrıyor.

Psikiyatrik ve epilepsi ilaçlarının tamamı denendi

İki defa migren botoksu

Hacamat ve sülük tedavisi

Gon sinir blokajı yapıldı

Radyo frekans uygulaması

Nöral terapi

Son olarak migren aşısı ( emgality) oldum ( 7 ay boyunca )

Doktorum sayılı nörologlardan Mustafa Ertaş.

Yukarıda ki tedaviler banamısın demiyor burda sadece şunu merak ediyorum buna benzer veya çevresinde bu tür geçmeyen ve hergün baş ağrısı olan tanıdığı varmı sadece bunu merak ediyorum zira intihar aşamasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde öyleydi , ağrı kesicinin faydası olmuyordu . Mr da ur filan baktılar birşey bulamadılar . Psikolojik ilaçlara başlayacakken babamın yaşlı bir doktor arkadaşı hergün atacand 16mg diye bir tansiyon ilacı kullanmamı söyledi , ki bir tansiyon problemim yoktu . Bir haftanın sonunda bir sabah baş ağrısız uyandım.

1 sene ilacı kullandım ve ağrı yaşamadım , sonra bıraktım . Şu an sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 27 Aralık 2022; 22:57:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

Belki inanmıcaksın ama iş yeri şoför abinin tavsiyesi üzerine aynı ilacı aldım ama bir hafta kullanıp bıraktım. Eğer gerçekten iyi geleceğini bilsem devam ederim. Nabzı yükseltti ondan bıraktım. Seninki benim gibi noktasal belli bir bölgede miydi yoksa yayılıyormuydu

Not. Başka bir tansiyon ilacı kullanıyorum tansiyon hastasıyım.

• Zaten tansiyon hastasıysanız ve tansiyon ilacı kullanıyorsanız , bir ilaç daha kullanmak zarar verebilir. Ama doktora danışarak kullandığınız ilacı dozunu ayarlayıp tansiyonu biraz daha düşürmeyi deneyebilirsiniz. Herkese 12 ye 8 tansiyon iyi gelecek diye birşey yok

ağrı benim de belli bir bölgedeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

Merhaba

Teşekkür ederim bir kardiyoloji ye gidip konusacağım bu konuyu

• Merhabalar epilepsi hastaları üzerinde tez çalışmam var çalışmama katılır mısınız bu süreçte de ben de merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim

• Esimin de tek gozu, goz kapaginin uzeri ve alnin goze yakin kismi surekli agriyor. Ilk zamanlarda her gun agriyordu, sonralari bazi tedaviler uyguladik, suan nazar degmesin ayda 1 defa agriyor.

Muhtemelen cozumu biliyorum, size uygulanan bu kadar sey ise yaramamis, demekki cozum esime yaptigimiz gibi kirpiklere vazelin surup beklemek.

Kirpiklerde son derece yogun kirpik bitleri ve mikro organizmalar var ve bunlar siddetli goz agrisina neden oluyor. Muhtemelen sizinki norolojik degil kirpiksel bir sorun.

Vazelin surun ama katkisiz, saf, bolca yedirin, iyice kirpiklere girsin. Her aksam yatmadan uygulayin, sabah temizleyip ise gidin. 2 hafta icinde agrilarda gercekten azalma oldugunu fark edeceksiniz.

Bu kirpik bitlerini sadece vazelin yok ediyor, pahali ilaclar bile beceremedi.

Bir makalede okuduk, Kayseri Universitesi'mi, Erzincan Universitesi'mi bilemiyorum, bu konuda calisma yapmislar nedensiz goz agrilari diye.

Orada deneklere ilaclar, terapiler bir de farkli bir gruba sadece vazelin uygulanmis, sonucta vazelin 88% basariyla kirpik bitlerini yok etmis ve goz agrilarini azaltmis (88%)

Siz de bir deneyin, sonucta kolay ve tehlikesiz bir uygulama, eger kadinsaniz amenna ama erkekseniz 2 hafta vazelin uyguladiktan sonra kirpikleriniz uzuyor haberiniz olsun :D

Esimin tansiyonu 105/56 ile 110-62 arasi, kilo ve saglik problemi cok sukur yok. Zaten Rustur, Turk alip napacagdim ya :D muhaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Mart 2023; 1:41:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklama için teşekkürler gözden ziyade baş ağrım var ve noktasaldir. Kaşimin üst kısmı ama.denerim

Kirpiklerim pek. Belirgin değil zaten uzasın ama erkeğim:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.