Şimdi Ara

Benim Hiç Akıllı Telefonum Olmadı yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaş bir şirkette pazarlama satış sorumlusuyum artık bir akıllı telefon almak luxden ziyade zorunluluk oldu yani bu konuda milli olmadıgım için oldukça acemiyim yardımlarınızı rica ediyorum

Hızlı bir Telefon olmalı
    sürekli telefonla görüşüyorum kulaklık ve mikrofonu çok iyi olmalı
    gittiğim firma hakkında bilgi almam gerekiyor internet olmalı zorunlu olarak girmeden önce nete girip onlara bakayım "en önemli özellik bu"
    bazen bekleme yapıyorum bu sırada da zaman geçirmek için oyun falan olsa böyle 1-2 tane oyun olsa yeter ayda yılda bir oynarım
    Kamerası da en az 5mp olacak buda çok hastası oldugum konu

bi arkadasımda sII vardı çok hoşuma gitti

ama bütçede önemli kaç gündür forumu okuyorum genede anlamadım ...

türkiyede başarılı servis ağı olan bütçelere uygun şu an için çıkan minimum güncellemelere sahip bi telefon önerirmisiniz lütfen

şimndiden teşekkür ederim...

• Samsung Galaxy Ace II, Sony Xperia U, Sony Xperia Sola vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia c6 01 tavsiye ederim. Fazla oyun oynamayacaksan, uygulama falan kullanmayacaksan, android telefona bulaşma. Hem c6 01'nin kamerası fiyatına göre süper durumda ve hd video çekimi özelliği de var. Bunu beğenmezsen başka nokia'lara bakabilirsin.

• iş için telefon alacaksan bb alacaksın yada iphone al derim
  • hocam bb bold 9780 var 585 600 en fazla arası alabılırsın pm ıle konusabılırız
  • 2.el iph.3gs (600-400tl) 2.el xperia arc(650-400)
    xperia arci siddetle tavsiye ederim sarji iyi gider kamerasi yanilmiyorsam 2010 veya 2011 in en iyi kamerali telefon odulunu almisti(8mp)

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Nokia c6 01 tavsiye ederim. Fazla oyun oynamayacaksan, uygulama falan kullanmayacaksan, android telefona bulaşma. Hem c6 01'nin kamerası fiyatına göre süper durumda ve hd video çekimi özelliği de var. Bunu beğenmezsen başka nokia'lara bakabilirsin.

İnternette falan takılacaksan c6-01'e hiç bulaşma bende var şuan sürekli kitleniyor işletim sistemi en son versiyonu belle refresh yinede kitleniyor genel sorunu bu satıp htc wildfires s almayı düşünüyorum istersen sende bu modeli incele buna alternatif olarak galaxy wonder ve ace plus modelinide inceleyebilirsin.
  • S2 alirsan eger mecburi ozel bataryada alman gerekicek.bence motorola atrix seni paklar

• xper.a sola yürü

• bu gün çıkıp inceledim ACE II sıcak geldi xperia da baktım kurcaladım ama içimden htc nin bi modelini almak geçiyor genede
    siz duayenlerin fikirlerinden sonra tam net bi fikir ednicem sağolun yardımlar için yardımlar devam etsin lütfen

bb gelince ekran özelliği ve dokunmatik olmaması bide rim kaydı falan uğraştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsizzz

bu gün çıkıp inceledim ACE II sıcak geldi xperia da baktım kurcaladım ama içimden htc nin bi modelini almak geçiyor genede
    siz duayenlerin fikirlerinden sonra tam net bi fikir ednicem sağolun yardımlar için yardımlar devam etsin lütfen

bb gelince ekran özelliği ve dokunmatik olmaması bide rim kaydı falan uğraştırır

Ace2 al bence ayrıca android sürümünün en son versiyonu olan 4.1 güncellemeside alacak.ayrıca 768mb ram var buda uygulamalarda olsun günlük kullanımda olsun hiç kasmadan kullanırsınız diğer modellerde 512 mb ram var.

• BB Al app world'unde oyun var en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

quote:

Orijinalden alıntı: arsizzz

bu gün çıkıp inceledim ACE II sıcak geldi xperia da baktım kurcaladım ama içimden htc nin bi modelini almak geçiyor genede

Ace2 al bence ayrıca android sürümünün en son versiyonu olan 4.1 güncellemeside alacak.ayrıca 768mb ram var buda uygulamalarda olsun günlük kullanımda olsun hiç kasmadan kullanırsınız diğer modellerde 512 mb ram var.

aynen

• Ace 2 kesinlikle.BB kadar gereksiz bir telefon yok,sakın almayın.
  • ACE 2 AL YAKISIR SANA BEYAZ AMA AL
  • bakalım turkcelle tasıdım hattı bi ayar gayar cekcez böyle olmucak
  • samsung beam de karar kıldım süper bi telefon herkese öneririm 1150 ye aldım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.