Şimdi Ara

Benim hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 hazirana kadar buradayım:)her gün neler yaptıgımı yazıcam.gecen yıl ygs 17.000 lys 36.000 yaptım.bu yıl ygs 12.000 yaptım.ilk 13.000 hedefim lys netlerım ıse mat 42-47 konu eksiğim yok aslında sadece turev integral trigonometri çalıştım.fiz 20-25 konuları bitirsemde bazı konular cidden sıkıntılı.kimya konuları çalıştım fakat unuttum 15-20.biyoloji 15-20 fakat hiç başlamadım zaten 25 yeter.geometri 20-25 pratik eksikligim var.gercekten sıkıldım artık çalışmıyorum bana yol gosterin.

edit : 27 Mayıs 2012

kimyada bütün konuları çalıştım ama pek fazla soru çözmedim fem kapsülde 24 falan yapıyorum.
    fizikte genel tekrar yapıcam fakat fem kapsülde 24 falan yapıyorum
    biyoloji bazı konulara çalıştım bazılarına çalışmadım ama bütün biyoyu en az 1 kere okumadan sınava girmicem deneme çözmüyorum 20 net yeterli zaten.
    geometri de süre sıkıntısı çekiyorum fakat deneme çözdükçe düzeliyor 24 falan yapıyorum
    mat deneme çözüyorum 47 falan yapıyorum

yinede çok stresliyim 47 mat 27 geo 27 fiz 27 kim 20 biy yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X123456789X -- 27 Mayıs 2012; 20:41:20 >

• Aynı sorun bende de var içimde en ufak bi çalışma isteği yok.Sene başında belli başlı hedeflerim vardı şimdi oraları araştırıyorum herkes bişeyler söylüyo onlardan da soğumaya başladım.Ne yapcaz bilmiyorum
    Benim de netler şöyle:mat 42-48 arası geo 24-29 arası fizik 22-25 arası kimya 18-22 arası biyoloji 21-24 arası.Kimyada belli başlı 3-4 konum eksik halletmek lazım.Bi de çok çabuk unutuyorum çalıştıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonics093 -- 15 Mayıs 2012; 18:44:03 >
  • 11.sınıfım birşey merak ettim nisana kadar full ygs mı calıstın lys netlerın ygs sonucun kadar iyi değil
  • şaka mı yapıyorsunuz bu netlerın nesı ıyı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

şaka mı yapıyorsunuz bu netlerın nesı ıyı degıl

12k sıralaması olan biri için çokta iyi değil gibi
  • o verdiği net aralıklarında en üste bakarsan sadece kimya ve biyolojisini artısmasına bakar iş abartacak birşey yok ağlayıp sızlamak gerenk yok:D
  • quote:

o verdiği net aralıklarında en üste bakarsan sadece kimya ve biyolojisini artısmasına bakar iş abartacak birşey yok ağlayıp sızlamak gerenk yok:D

Haklısın aslında ben genelde alt limitten hesapladıgım ıcın oluyor bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gokbar supersın abi boyle morale ihtiyacım var:)sonics senınle cok konustuk.asagı yukarı biliyorsun beni bende çabuk unutuyorum ama motivasyon sıfır bilemıyorum ne yapacagımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X123456789X

gokbar supersın abi boyle morale ihtiyacım var:)sonics senınle cok konustuk.asagı yukarı biliyorsun beni bende çabuk unutuyorum ama motivasyon sıfır bilemıyorum ne yapacagımı.

yaparsın yaparsın sıkıntı yapmaya gerek yok bence durumun ıyı duruyor bıyolojı dedıgın zaten ezber tek kımya kaldı engel.D
  • kimyanın 3 gunu var biter zaten 25 olur sonra biyo ve fiz mat geo genel tekrar mat 47 yapmam lazım denemelerde yaparım ama hiç mat-2 den kaynak bitirmedim sınavda yapamam korkusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kimyanın 3 gunu var biter zaten 25 olur sonra biyo ve fiz mat geo genel tekrar mat 47 yapmam lazım denemelerde yaparım ama hiç mat-2 den kaynak bitirmedim sınavda yapamam korkusu var.

Hedefin nedir merak ettim?
  • 13.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X123456789X -- 15 Mayıs 2012; 21:32:53 >
  • quote:

13.000

Hedefin 13k yapıp serbest meslek takılmakmı gardaş ne ıstıyosn bolum olarak
  • mimarlık
  • emin ol çoğu kişi böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

şaka mı yapıyorsunuz bu netlerın nesı ıyı degıl

12k sıralaması olan biri için çokta iyi değil gibi

11.sınıf olduğun için bu aylarda,ygs gibi bir sınavdan sonra çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlayamazsın valla dostum bence netlerin gayet iyi.Sanırım seninde fizikte katar ışık teorileri canını sıkıyor yani benim öyle valla2 gündür onlarla uğraştım şimdi sorun kalmadı diyeilirim ama inan çalışmak isteyip sevmeye çalışınca çok basit konular 13k geldiyse sıralamam bence çok rahat yaparsın sen

• kimya ve biyoyu aradan cıkarırsam sorun olmayacak.yarın hedefim kimyada hız denge kçc asit-baz tekrar edecem mat-geo 2şer deneme cozecem.
  • kimya bitti sonunda ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.