Neyi bekleyeyim ya zaten oyun oynuyoruz. Xbox360 var işte "aperatif. "
Bende o aperatif' tan alacağım 1 2 hafta içinde..
Ama MGS4 çıktığında satıp PS3 alacağım, ya da MGS4 çıkana kadar PS3' e para biriktireceğim....
@ Tugy
Hacu sen soğutma sistemi falan kullanıyor musun? Kulllanıyorsan ne tür kullanıyorsun? Senden kopya çekeceğim de o yüzden şeyettim
mgs yi oynucam diye ps3 mü alacan 1 haftada en geç bitircen oyunu sonra kalacan öyle :) tamamen gereksiz valla... onun yerine oyunu alırım giderim bi ps3 cafede takarım oynarım olmadı ozamana kadar biraz yayılırsa bi yerden kiralarım 1-2 oyun için ps3 mü alınır yaw.
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
Ama MGS4 çıktığında satıp PS3 alacağım, ya da MGS4 çıkana kadar PS3' e para biriktireceğim....
@ Tugy
Hacu sen soğutma sistemi falan kullanıyor musun? Kulllanıyorsan ne tür kullanıyorsun? Senden kopya çekeceğim de o yüzden şeyettim
Valla müsaitsen çek tabii ama ben fan falan kullanmıyorum. Direk 22.000 BTU luk klima diyeyim
Dostum geçmiş olsun. Bende 2hafta sonra almayı düşünüyorum bir 360 ama forumda hergün 3kırmızı başlığı açılıyor. Bu kadar parayı çöpe de atmak istemiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
@ Tugy
Valla müsaitsen çek tabii ama ben fan falan kullanmıyorum. Direk 22.000 BTU luk klima diyeyim
He o zaman almayayım seni kopyanı Bana bir NYKO yeter sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: tekken
slm, arkadaslar.
* makine 2006 6 ay sonrası tarihliydi. * ntcs-j * vakit olmadigindan cok az kullandım . haftada 3-4 saat (5 aylık makina atikten almıstım.) 1 saatten fazla acık kalmamıstır. * hava surkilasyonunu olumsuz etkileyecek sekilde kullanılmadı. * en son graw2 yi oynayip kapatmıstım. 3 kırmızı oncesi ne donma nede benzeri bir yamukluk yapmadı. * yani makine son derece temiz ve dikkatlli kullanıldı.
yani -j- makinalara bisey olmuyor diye bisey yok.Cok can sıkıcı bir durum makineyi camdan atmayi dusundum bir an. dun eminonune gittim her yerden fiyat aldım. 1.secenek Makinanın boardını degistirip (300 ytl) sıfırlıyorlar. 2.yada hurda fiyatına satıyorsun. 3.veya kastırma yontemi .. 4.yada 50 ytl ye kaynakları tamir ediyorlar
tabi bu son 2 si gecici cozumler. once makinayı hurda fiyatına sattım.sonra gittim baya bir dusundukten sonra dayanamayıp ustune farkını koyup yeni bir makine aldım. simdi 2 makineyi niye aldin diyen olacak evde tonla oyun almisim , orjinal vga kablo almıstım ,ayrıca 2. pad ,2 . adaptor ve 2. hd kabloda almıstım. anneme gidince oynamak icin .. bi ton para bagladık yani...
bakalım bu nekadar dayanacak.
* bozuk makineyi 250 ytlye sattım . biliyorum tek tek satsam daha iyi fiyata giderdi ama sinirlerim bozuldu bikere..
* yeni makinayi OZkan elektronik ten (fatih ) 680 ytl ye aldım. Ayrıca bu fatih cok kral bir cocuk cok yardımcı oldu.Her bir seyi adam gibi anlattı.
atikten aldıysan garantili olması lazım makine atik satigi makineleri garantili diodu 1 yıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme