Temel Gereksinimler İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 Sadece 64bit işletim sistemleri destekleniyor. Sabit Disk: 20 GB boş alan Internet: Multiplayer modları için gerekli
Minimum Gereksinimler GPU: DirectX 11 destekli 1 GB'lık Video RAM'e sahip ekran kartı CPU: Dört çekirdekli işlemci RAM: 4GB Örnek 1 GPU: NVidia GTX 460 CPU: Intel Core2 Quad Q6600 Örnek 2 GPU: AMD Radeon HD 5770 CPU: AMD Phenom X4 9750
Önerilen Gereksinimler GPU: DirectX 11 destekli 2 GB'lık Video RAM'e sahip ekran kartı CPU: Sekiz çekirdekli işlemci RAM: 8GB Örnek 1 GPU: NVidia GTX 560 ti CPU: Intel Core i7-3770 Örnek 2 GPU: AMD Radeon HD 7850 CPU: AMD FX-8350 Eight-Core
Ultra Ayar İçin Gereksinimler GPU: DirectX 11 destekli 2 GB'lık Video RAM'e sahip son seviye ekran kartı CPU: Sekiz çekirdekli son seviye işlemci ya da daha iyisi RAM: 8GB veya daha iyisi Örnek 1 GPU: Nvidia GTX 670 CPU: Intel Core i7-3930K Örnek 2 GPU: AMD Radeon HD 7970 CPU: AMD FX-9370 Eight-Core
Benim Sistemim
CPU : Amd fx 8320 GPU : Nvidia Geforce Gtx 680 RAM : 8 GB GSKİLL CL9 ANAKART : Asus Crossair Formula V WIN 7 64 BIT
Sanırım Sadece işlemciden kaybediyorum :( :(
furko83F
kullanıcısına yanıt
Bu sistem özellikleri halt etmiş, önerilen sistemi geçtim minimum sistem özelliklerini karşılayacak bilgisayara bile sahip olmayan büyük bir çoğunluk var oyunu kaç kişiye satmayı planlıyorlar. İşlemciyi kafaya takmayın. Ultra ayar için istediği sistemle yüz bin milyon bilinmeyenli denklem çözüyorlar bee