Şimdi Ara

benim şu külüstürü nasıl adam ederiz (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bir hayli eski bir bilgisayarım var. fazla kullanmadım laptop aldıktan sonra. bir arkadaşım uzak yola gidiyordu, laptobu ona verdim. şimdi külüstürü açtım, birkaç oyun denedim. örnek vermek gerekirse; görsel efektli (java) tarzı oyunlarda(poker vs) acayip kasıyor. denemek için knight ı indirdim; onda da acayip bir kasma var. internet penceleri tam ekranken; aşağıya indirdiğimde yavaş yavaş iniyor. birkaç ss aldım onları da ekleyeyim. umarım yardım edebilirsiniz. bilgisayardan ümitliyim çünkü 2-3 yıl önce çok rahat oynardım knightı. kasmazdı.

• videolarda donuk donuk izleniyor, belirtmeyi unutmuşum.
  • tüm güncellemelerini yap
    +
    kasanın içini aç ve temizle
    +
    Başlat-msconfig-başlatma yerinden işine yaramayan programları kapat biraz olsun rahatlar sistemin.
  • sistem sıcaklıklarını kontrol etmelisiniz sıcaklıklar 60-85 derece arasıysa termal macun yenile derim.kasa içi iyi bir temizlik yaparsan sorun hal olur büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşkur pesimist

tüm güncellemelerini yap
    +
    kasanın içini aç ve temizle
    +
    Başlat-msconfig-başlatma yerinden işine yaramayan programları kapat biraz olsun rahatlar sistemin.

+ccleaner ve Advanced SystemCare ile tarayın
  • Driver problemi gibi geldi bana.Zaten ya ısınıyodur yada driverlerini güncellemek gerekiyordur.

Driver güncelle.
    Kasanın içini aç ve temizle.
    Advanced SystemCare ve eset-kaspersky gibi bir antivirüs programı ile pcni tara.

Yüksek ihtimal sorun çözülecektir
  • direk format + kasmayan bir antivirüs(avast mesela) işini görür

Format atamam diyorsan system care+combofix+işşine yaramayan herşeyi kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence pc iyi işletim sistemini degistirmeye bak windows 7 ile bi nebze daha hızlanır diye düşünüyorum
  • Önce bir format at Service Pack 3 cok kasar, sp2 ile devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

direk format + kasmayan bir antivirüs(avast mesela) işini görür

Format atamam diyorsan system care+combofix+işşine yaramayan herşeyi kaldır

avasttan uzak durun, ne kadar exe dosyası varsa sildi süpürdü. bir anlık dalgınlıkla izni veriyorsunuz, yada hiç sormuyor emin değilim. sonuç felaket.

arkadaşın sorusuna gelince=bilgisayarın videolarda felan donmaması lazım, bende daha kötüsü var tıkır tıkır çalıştırmakta. eğer uğraşırım diyorsan format, yada önce onarmayı dene, sonra güncellemeler yap. internetten video izlerken donma yaşıyorsan flash playeri güncelle, yada eski sürüme getir.

• yeniden formatla ğeçsin hocam sp 2 kur bence
  • videolar derken 1080p videoları o işlemci oynatmaz.
    atlaya alaya oynatır.
  • Kasayı temizleyin,cpu termal macun değiştirin,ikinci el uygun fiyatlı bir c2d işlemci bulursanız alın.format atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.