Şimdi Ara

Benim suçum ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık durumum kötü Türkiye'nin en baskıcı yobaz şehrinde doğdum ailem asgari ücretli babam zihinsel engelli 1 tane bile kafama göre arkadaşım yok.Sosyalleşmek için elimden geleni yaptıkca azar yedim terslendim ezildim.Hiç kız arkadaşım olmadı.Günüm bomboş geçiyor.Bana bi akıl verin inanç durumum belirsiz arada derede kaldı.Geçmişte büyük günah işledim de onun mu cezasını çekiyorum sizce?

• Hayatımın amacını aramaya çalışıyorum.
  • büyük günah derken? ne gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.police

büyük günah derken? ne gibi?

Bilmiyorum ki farkında olmadan sürekli yeminlerimi bozdum herhalde veya millete yüzüne ve arkalarından ettiğim küfürler olabilir mi acaba?
  • quote:

Çok küçükken oruç tutarken su içmiştim mesela niyetliyken ve oruçluyken masturbasyon yapmıştım bunların cezasını mı çekiyorum anlamadım ki suçumu da cezamı da
  • Hastalık,yalnızlık birilerine muhtaç yaşamak insanın elini kolunu bağlıyor dostlar.
  • hayat herkes için zordur, durumunun kötü olması hayatın senin açından daha zor olduğunu gösterir. bununla mücadele etmesini öğrenmelisin. gününü boş geçirmemen için de değerlerine uygun günlük-aylık-yıllık hedefler belirlemeli ona göre uğraşlarda bulunmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

hayat herkes için zordur, durumunun kötü olması hayatın senin açından daha zor olduğunu gösterir. bununla mücadele etmesini öğrenmelisin. gününü boş geçirmemen için de değerlerine uygun günlük-aylık-yıllık hedefler belirlemeli ona göre uğraşlarda bulunmalısın.

Heves ve bi amacı yok ki hedeflerimin zamanında çok uğraştım uğraşmadım sanmayın hiçbiri bi boka yaramadı.
  • Yahu ne alaka senin günah işlemle.Samimi olarak kıldığın namaz zaten senin günahlarını temizler ,yaptığın iyilikler seni dızeltir.

Bak benim bir tane zihinsel engelli kardeşim var ,alzhemier hastası dedem var ,diyaliz hastası ananemle ona bakıyoruz ve dindar mutlu bir insanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Yahu ne alaka senin günah işlemle.Samimi olarak kıldığın namaz zaten senin günahlarını temizler ,yaptığın iyilikler seni dızeltir.

Bak benim bir tane zihinsel engelli kardeşim var ,alzhemier hastası dedem var ,diyaliz hastası ananemle ona bakıyoruz ve dindar mutlu bir insanım.

Mutlu olmak için her yolu denedim evde huzurum yok ve hastalığımı söylemeyeceğim ama eve muhtacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

quote:

Çok küçükken oruç tutarken su içmiştim mesela niyetliyken ve oruçluyken masturbasyon yapmıştım bunların cezasını mı çekiyorum anlamadım ki suçumu da cezamı da

alakası yok. muhtemelen şartlar şu ana kadar daha iyi olamamıştır. durum muhtemelen böyle olmalı. fakat bu gelecekte herşeyin kötü gideceği anlamına gelmez ümidini kaybetme.

• parasızlık çok zor para bu devirde oksijen gibi bir ihtiyaç sürünmeden onurlu bi şekilde yaşamak için gerekli maalesef ki sürünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

alakası yok. muhtemelen şartlar şu ana kadar daha iyi olamamıştır. durum muhtemelen böyle olmalı. fakat bu gelecekte herşeyin kötü gideceği anlamına gelmez ümidini kaybetme.

İntihar edemem ben kendimi biliyorum mecbur bi şekilde yaşıyorum ve umut kırıntısı var küçücük o da içimde bulunduğum durumu kurtarmıyor.

• şimdi buraya dinciler üşüşüp
    allah test ediyor falan dicekler

bu tip adamları
    iki tokatla geldikleri yere postala

konuya dönelim

suçun yok

şanssızsın o kadar

hayatının amacı
    hayallerini gerçekleştirmektir

hayalin yoksa
    içine doğduğun hayatı yaşayıp ölürsün

hayalleri gerçekleştirmek için
    bişeyler yapabiliosan yap

gerçekleştirrsin yada gerçekleştremezsin
    ama sonunda pişmanlık duymazsın
    çünkü sen bişeler yapmışsındır
    gerisi evrenin suçudur

bişeyler yapamiosan tekrar dene
    ve tekrar dene

yine yapamiosan
    yapacak bişey yok.....

bol şanslar dileriim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İntihar edemem ben kendimi biliyorum mecbur bi şekilde yaşıyorum ve umut kırıntısı var küçücük o da içimde bulunduğum durumu kurtarmıyor.

sosyalleşmek kolay değildir. örneğin; bir kız gördün onun seninle ilgilenip ilgilenmediğini veya ne derece ilgilendiğini anlamak konuşup konuşmamaya veya ne söyleyeceğine karar vermek hep tecrübe ister. ayrıca karşı tarafı ürkütmemek yanlış bir intiba uyandırmamak ta tanışmak için önemlidir. insanlar veya kızlar seni tersleyebilir. bunlar güvenini kırabilir. bunları aşmak çok kolay değil ama zamanla yavaş yavaş öğrenirsin. bunları kısmen bile aşmak seni rahatlatacaktır. özellikle de yobaz bir şehirde yaşıyorsan bunları belki de hiç aşamazsın. kısmen gelişmiş olan şehirlerde bunları aşman daha kolay olur.

sabretmeli gayret etmelisin. her olaydan olumlu dersler çıkarmalısın.

• Çevremdeki insanlar; kocaman adamı ağlattınız ya hüngür hüngür gözyaşmıda boğulursunuz inşallah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sosyalleşmek kolay değildir. örneğin; bir kız gördün onun seninle ilgilenip ilgilenmediğini veya ne derece ilgilendiğini anlamak konuşup konuşmamaya veya ne söyleyeceğine karar vermek hep tecrübe ister. ayrıca karşı tarafı ürkütmemek yanlış bir intiba uyandırmamak ta tanışmak için önemlidir. insanlar veya kızlar seni tersleyebilir. bunlar güvenini kırabilir. bunları aşmak çok kolay değil ama zamanla yavaş yavaş öğrenirsin. bunları kısmen bile aşmak seni rahatlatacaktır. özellikle de yobaz bir şehirde yaşıyorsan bunları belki de hiç aşamazsın. kısmen gelişmiş olan şehirlerde bunları aşman daha kolay olur.

kızlar umrumda değil bu durumumda dertleşebileceğim normal bi arkadaşım bile yok en kötüsü bu ve ben herşeyi denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: razor6247

şimdi buraya dinciler üşüşüp
    allah test ediyor falan dicekler

bu tip adamları
    iki tokatla geldikleri yere postala

konuya dönelim

suçun yok

şanssızsın o kadar

hayatının amacı
    hayallerini gerçekleştirmektir

hayalin yoksa
    içine doğduğun hayatı yaşayıp ölürsün

hayalleri gerçekleştirmek için
    bişeyler yapabiliosan yap

gerçekleştirrsin yada gerçekleştremezsin
    ama sonunda pişmanlık duymazsın
    çünkü sen bişeler yapmışsındır
    gerisi evrenin suçudur

bişeyler yapamiosan tekrar dene
    ve tekrar dene

yine yapamiosan
    yapacak bişey yok.....

bol şanslar dileriim.

Anlaşıldı Felsefe bölümünün yeni CANCER'i sensin

• eşom21 kullanıcısına yanıt
    anlaşılır tabii.....

felsefe bölümünü dincilerden temizlemek için
    benim gibisi gerekir

çünkü onlar
    zırvalarıyla bana cevap veremezler.....

ortaçağda benim gibileri
    kazıklarda yakardınız siz.

çünkü işiniz gücünüz
    gerçeği yalan dolanla gizlemektir.

bizim işimiz gücümüz
    dürüst olmaktır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor6247 -- 5 Nisan 2017; 19:29:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kızlar umrumda değil bu durumumda dertleşebileceğim normal bi arkadaşım bile yok en kötüsü bu ve ben herşeyi denedim.

normal arkadaş bulmak ta normalde oldukça zordur. özellikle de çevrendekilerden farklı biriysen daha da zordur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.