Şimdi Ara

BENQ 22' X2200W NEREDEN ALDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BIR HAFTADIR FORUMLARDA GEZIYORUM.PS3 İÇİN FİYAT / PERFORMANS OLARAK HERKES BENQ 22" X2200 W' I MODELINI TAVSIYE EDIYORLAR.hepsiburada.com SITESINDE HARIC BAŞKA BIR YERDE BULAMADIM.BILDIGINIZ UYGUN FIYATTAN SATAN SITE YA DA OEM SATAN BILGISAYARCI VARSA COK SEVINIRIM.SAYGILAR

• bende arıyorum bu monitörden bulursanız buraya yazın.
  • eğer ilerde bunu satarsam kesınlıkle full hd bi lcd alrım...çunku full hd almayıp normal lcd alırsam bişe fark etmiyor..bu benq işimi fazlasyla göruyor..çok deli bi monitör ya bu...helal olsun bu benq firmasına....bu benm 2.ben monitörüm...işn bulrsunz arkadslar gerçekten kaçırılmıyacak bi urun....
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2236

ben bu siteden almıştım ankaradaki bir firma.. ben istanbulda oturuyorum. 1 günde elime ulaştı. çok memnunum. ürünü almadan önce arayıp konuşursanız ölü piksel testi de yapıyorlar. ben aradım sıfır ölü pikselle geldi. 5 aydır falan kullanıyorum.
  • hepsiburada.com da kampanya warmıs 2 gun once 400ytl kdv dahil fiyat.Kaçırmısız!gigatek.com da ön sipariş verilir durumda..Ellerinde yok suan yokmus alternatif olarak aynı fiyat aralıgında ne alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 23 Mart 2009; 12:18:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.