Şimdi Ara

BenQ GW2255 21,5 LCD bilenler gelsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    » ÇÖZÜNÜRLÜK :1920 x 1080 Çözünürlük
    » PARLAKLIK :250 cd/m2
    » EKRAN BOYUTU :21.5" LCD Monitör

255 lira

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum fakat fiyat/özellik bakımından biraz düşük geldi acaba problemi olan bir ürün olduğu içinmi ucuz ve BenQ nasıl bir marka hiç bir fikrim yok yorumlarınızı bekliyorum.

• Bu cihaz bana da çok uygun geldi. Özellikle va panel olması en azından benim için çok büyük bir artı. Yüksek ihtimal bu hafta içinde kendisini satın alabilirim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Bu cihaz bana da çok uygun geldi. Özellikle va panel olması en azından benim için çok büyük bir artı. Yüksek ihtimal bu hafta içinde kendisini satın alabilirim gibi.
    VA paneldir, güzel ürün fiyatı da iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

VA paneldir, güzel ürün fiyatı da iyi.

Alıntıları Göster
    bu monitör çarşamba en geç perşembe elimde olacak. gelince videolu ss li kısa bir inceleme yayınlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

bu monitör çarşamba en geç perşembe elimde olacak. gelince videolu ss li kısa bir inceleme yayınlarım.

Alıntıları Göster
    Ben de dün istanbulbilişim'den sipariş verdim. Yaklaşık 1 saat önce elime ulaştı. Şuan bu monitörden yazıyorum ve tek bir şey diyorum aklı olan TN monitör alıp parasını çöpe atmaz ve bu VA monitörü hazır uygun fiyattayken kaçırmaz ve alır. Yaklaşık 3 hafta araştırdım kendi bütçeme uygun olarak ve hem f/p olarak hem de kalite olarak harika diyebilirim. Şuan evrim geçirmiş gibi hissediyorum kendimi
    Bu monitörü almamda en büyük etken VA panel olması ve 178 dereceye kadar görüş açısı sunması, "statik" kontrastın 3000:1, "dinamik" kontrastın 20m:1 olması, Dvi girişi, Full HD olması gibi etkenler oldu. 250 liraya çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Monitör alma arefesinde olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 8 Ekim 2013; 16:55:45 >

• quote:

Ben de dün istanbulbilişim'den sipariş verdim. Yaklaşık 1 saat önce elime ulaştı. Şuan bu monitörden yazıyorum ve tek bir şey diyorum aklı olan TN monitör alıp parasını çöpe atmaz ve bu VA monitörü hazır uygun fiyattayken kaçırmaz ve alır. Yaklaşık 3 hafta araştırdım kendi bütçeme uygun olarak ve hem f/p olarak hem de kalite olarak harika diyebilirim. Şuan evrim geçirmiş gibi hissediyorum kendimi
    Bu monitörü almamda en büyük etken VA panel olması ve 178 dereceye kadar görüş açısı sunması, "statik" kontrastın 3000:1, "dinamik" kontrastın 20m:1 olması, Dvi girişi, Full HD olması gibi etkenler oldu. 250 liraya çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Monitör alma arefesinde olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

fiyatından fazlasını sunan bir monitör çok iyi seçim yapmışsınız. kesinlikle fiyat segmentinde bu ürünün bir benzeri yok. 350 liralık monitörlerden daha iyi performans veriyor. ms değeri maksimum 12 çok iyi bir değer. oyuncular içinde ideal bir monitör. çoğu inceleme sitesinden yüksek skorlar almış. benimde elime ulaşınca incelemesini yapacağım.

• quote:

fiyatından fazlasını sunan bir monitör çok iyi seçim yapmışsınız. kesinlikle fiyat segmentinde bu ürünün bir benzeri yok. 350 liralık monitörlerden daha iyi performans veriyor. ms değeri maksimum 12 çok iyi bir değer. oyuncular içinde ideal bir monitör. çoğu inceleme sitesinden yüksek skorlar almış. benimde elime ulaşınca incelemesini yapacağım.

Evet ayrıca bu monitör için Türkçe açıklama ve inceleme kıtlığı var internette. Güzel bir inceleme yapılsa iyi olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 inch monitör tavsiyesi yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

inceleme linklerini verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulgeteb

quote:

quote:

inceleme linklerini verebilir misiniz

Alıntıları Göster
    İnceleme yapmayı pek beceremem ama isteyen arkadaşlar merak ettikleri soruları sorabilirler bir şekilde video/fotoğraf destekli elimden geldiğince yardım ederim.
    Bu arada iyiki ama iyiki tn panelli monitör almamışım. Her açıdan net görüntü almak mütiş bir şey yahu

• quote:

İnceleme yapmayı pek beceremem ama isteyen arkadaşlar merak ettikleri soruları sorabilirler bir şekilde video/fotoğraf destekli elimden geldiğince yardım ederim.
    Bu arada iyiki ama iyiki tn panelli monitör almamışım. Her açıdan net görüntü almak mütiş bir şey yahu

Alıntıları Göster
    @Sah!n göz yorma durumu nasıl?Benim gözlerde ışığa karşı hassasiyet var biraz. Ekran mattır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

@Sah!n göz yorma durumu nasıl?Benim gözlerde ışığa karşı hassasiyet var biraz. Ekran mattır umarım.

Evet ekran mat. Göz yorma durumu kişiye göre değiştiğinden çok objektif olmayacaktır ama benim gözler son 1 aydır crt 17" monitörde pert olduğundan bu ekran bana pamuk gibi geldi. Laptop'tan sonra da inanılmaz canlı ve net geldi. Velhasıl göz yormuyor benim açımdan size de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Evet ekran mat. Göz yorma durumu kişiye göre değiştiğinden çok objektif olmayacaktır ama benim gözler son 1 aydır crt 17" monitörde pert olduğundan bu ekran bana pamuk gibi geldi. Laptop'tan sonra da inanılmaz canlı ve net geldi. Velhasıl göz yormuyor benim açımdan size de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    monitör sonunda geldi. bu arada aras kargodan nefret ediyorum. ölü pixel testi yaptım oh çektim. görüş açısı biraz hikaye tn ler gibi kararma aşırı renk kaybı olmuyor fakat renkler açılıyor. dh turuncusu oluyor sana bej. renkler çok canlı güzel gidiyor biraz ayarları kurcalayalım bakalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 11 Ekim 2013; 21:45:11 >

• quote:

monitör sonunda geldi. bu arada aras kargodan nefret ediyorum. ölü pixel testi yaptım oh çektim. görüş açısı biraz hikaye tn ler gibi kararma aşırı renk kaybı olmuyor fakat renkler açılıyor. dh turuncusu oluyor sana bej. renkler çok canlı güzel gidiyor biraz ayarları kurcalayalım bakalım....

Alıntıları Göster
    bu ürünü ilk alanlardan biri benim 230 tl denk gelmişti ağustosta tam bir/fp ürünü oyuncular için idealmidir pek bilemem tabi malum 6m/sn tepkime süresi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ekim 2013; 21:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu ürünü ilk alanlardan biri benim 230 tl denk gelmişti ağustosta tam bir/fp ürünü oyuncular için idealmidir pek bilemem tabi malum 6m/sn tepkime süresi var...

Alıntıları Göster
    ben de az önce sipariş verdim bu monutörden. va led panelleri baya bi met ediyorlar yurtdışı forumlarında. gelince görücez bakalım inşallah memnun kalırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

ben de az önce sipariş verdim bu monutörden. va led panelleri baya bi met ediyorlar yurtdışı forumlarında. gelince görücez bakalım inşallah memnun kalırım..

bu lcd mi yoksa led mi tam olarak. Her yerde lcd yazıyor yani floresan diye biliyordum ben.
  • quote:

quote:

bu lcd mi yoksa led mi tam olarak. Her yerde lcd yazıyor yani floresan diye biliyordum ben.

Led lcd panele sahip. Floresan değil yani.
  • quote:

quote:

quote:

Led lcd panele sahip. Floresan değil yani.

Alıntıları Göster
    Benim monitör geldi ve yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım. tek kelimeyle görüntüsü harika, yan açılardan bakıldığında dahi en ufak bir kontrast değişmesi bile olmuyor. Normal monitörlere göre hakikaten fark var. Renkler, keskinlik doygunluk herşeyiyle süper.

Özellikle tam performans için mutlaka DVI olarak kullanın. Düşünen varsa sonuna kadar tavsiye ederim.

• quote:

merhaba bunu dik olarak kullanabilir miyim aparatla falan? altındaki ayaklık cıkabiliyor mu?
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Ayaklık çıkıyor. Komple çıkarmak isteseniz bile vidaları var zaten sökersiniz. Dik olarak kullanmak için aparatı yok yalnız.
  • quote:

Ayaklık çıkıyor. Komple çıkarmak isteseniz bile vidaları var zaten sökersiniz. Dik olarak kullanmak için aparatı yok yalnız.

belki ayrı bir aparat alarak olabilir diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.