Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakanuzay

PEKİ. BU DURUMDA ŞİMDİ SONUÇ ŞURAYA MI YAKLAŞIYOR?
    : P50 alma! JASJAR AL. MI?

EĞER ÖYLE İSE JASJAR I TÜM DETAYLARI İLE BAŞLIYORUM İNCELEMEYE...
    İŞİN ŞEKLİ DEĞİŞİYOR...

ee tabi ben de para olsa alırdım tabi garantili olacak. ama şuda var neye niçin para istesem 5 milyarda veririm tele ama telde bişileri hak edecek bence
  • EWET.
    JASJAR SAĞLAM ALET! FAKAT FİYAT BENİ AŞAR.
    VE ALET BİRAZ AĞIR.
  • Arkadaşlar Bu BenQ P 50 nin çıkacağa yok. Enson Ocak ayı içinde deniyordu şimdi Şubatta deniyor birde 800$+KDV olacakmış başka birşey bilen varsa beri gelsin.
    Birde merak ettiğim Bu alette Real Player yüklenebiliyormu ve Real Player üzerinden TV seredilebiliyormu? Böyle bir duyumum olmuştu ama net birşey bilen açıklarsa sevinirim.
    Sevgiler
  • Arkadaşlar şimdide MART sonu diyorlar, direkt distribitör firma olan C5 elektronik A.Ş.'yi aradım. Mobimag dergiside bu ay 1080 YTL fiyat vermiş.
    TV izlenebiliyormu? bu sorumu cevaplayan olursa sevinirim
  • EVET. REAL PLAYER YÜKLENEBİLİYOR. ANCAK T.V. İZLEME KONUSUNU TAM OLARAK BİLEMİYORUM. ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMAL, DESTEKLEYEN SERVİS İLE TABİKİ İZLENİR.(ÇÜNKÜ 10 AY ÖNCE NOKİA 6630 ALMIŞTIM 1 AY KADAR KULLANDIM, REAL PLAYER ÜZERİNDEN TELSİM HAT İLE TV İZLİYORDUM)
  • BİRAZ ÖNCE BENDE C5 ELEKTRONİK A.Ş. YI ARADIM. (14.02.2006). GÖRÜŞTÜĞÜM YETKİLİ P50 NİN HAZİRAN AYINDA STOKLARA GİRECEĞİNİ SÖYLEDİ. MUHTEMEL FİYATI HAKKINDA BİLGİ VEREMİYORLAR. (AMA BENCE 1.000 YTL ORTALAMASINDA OLACAĞI KESİN! +/-)
    BU ARADA ÜRÜNÜ DÜNYA ÜLKELERİ 2,5 YILDIR KULLANIYOR!!!!!!!!!! BİZE EN SON GELİYOR! BU SAÇMALIK! ARTIK BU İŞİN KEYFİ KALMAMAYA BAŞLADI WALLA!!! NE ANLADIM BU İŞTEN BEN!!!YENİ YENİ MANYAK ALETLER ÇIKTI SON 6 AYDA BEEE!!!
  • geçen gün bu cihazın diğer pda larla birlikte yapılmış test sonuçlarını bir sitede gördüm, p50 performans olarak çok üst düzey bir alet..
  • Arkadaşlar p50 gerçekten güzel bir makina. Fakat çok önemli bir sorunu var. Pil ömrü olağanüstü az!!. Bazı durumlarda birkaç saat bile dayanmıyormuş. yurtdışı forumlarda herkes bundan şikayetçi ve sırf bu yüzden telfonu satan çok kişi mevcut.
  • İŞTE BU ÇOK ÖNEMLİ!
    BENCE HAKLISIN. EĞER KESİN ÖYLE İSE, BENİM P50 Yİ KULLANMA ŞANSIM ÇOK AZ ARTIK ! ÇÜNKÜ İŞİM DOLAYISI İLE BÜTÜN GÜN ONLARCA MESAJ, UZUN TEL. GÖRÜŞMELERİ, MAIL VS....BÖYLE BİR SORUN BÜTÜN HAYALLERİMİ SUYA DÜŞÜRÜR...
    ÇOK KÖTÜ!, ÇOOOOOKKKKK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

İŞTE BU ÇOK ÖNEMLİ!
    BENCE HAKLISIN. EĞER KESİN ÖYLE İSE, BENİM P50 Yİ KULLANMA ŞANSIM ÇOK AZ ARTIK ! ÇÜNKÜ İŞİM DOLAYISI İLE BÜTÜN GÜN ONLARCA MESAJ, UZUN TEL. GÖRÜŞMELERİ, MAIL VS....BÖYLE BİR SORUN BÜTÜN HAYALLERİMİ SUYA DÜŞÜRÜR...
    ÇOK KÖTÜ!, ÇOOOOOKKKKK.

öyle kullanıyosan p50 nin sana günde 3 saatlik bi online desteği olur o kadar:) sonra cebinde gezdirirsin:)
  • Peki dostlar yokmudur bu aletin bir çelik pil olayı şöyle 2000mAh falan gibi (çokmu uçtum) getiren firma bunuda düşünmüştür herhalde demi gerçi o gelineye kadar bir yaşıo olursak alırız herhalde:(
    Bişii söliimmi bende soğumaya başladım bu P50 işinden abicim şu andan bu forumda bak alete şu programı yükleyince buda oluo., bilmem ne oluo .......... gibi şeyleri anlatmamız lazımdı

Ben şimdiden P50 nin yerini tutabilecek başka bir model aramaya başladım,başka bir model konusunda fikri olan varsa yazsın buraya
    hepinise sevgiler
  • Eten 600

gittigidiyorda vatandaş satıyor. Wi-fi, kamera herbişey var
  • +1

E-ten m600 çok daha iyi bir seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 24 Şubat 2006 10:42:08 >
  • eten 600 GERÇEKTEN İYİ! (BELKİDE EN İYİSİ! )
    ANCAK 1. FİYAT SORUN?, 2. ALETİN ÜZERİNDE (DIŞ) KLAVYE OLMAMASI.(YANİ P50 GİBİ).

AMA GERÇEKTEN BU CİHAZ EN İYİSİ . EDGE VE 3 G YOK. ACABA NE KADAR FARKEDER Kİ...?

BAKINIZ
    http://www.etencorp.com/products/Communication/600.php

VEYA

http://www.gsmarena.com/eten_m600-1337.php

GERÇEKTEN GÜZELLLLLLL.ÇOK DONANIMLI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 24 Şubat 2006 11:07:16 >

• Bu da kafa kafaya karşılaştırma:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1337&idPhone1=759

Bence öyle klavye olmaması daha iyi.. üstelik hp'lerdeki gibi çıkarılamıyor da. Yaratık gibi duruyor yaa tabi zevk meselesi...

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM???
     BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM???

• BİRDE BU ÇIKTI?
    BİZ BİŞEYE KARAR VERENE KADAR NELER ÇIKIYOR....
    BUDA SÜPER BİR CİHAZZZZ? YIKTI ATTI ORTALIĞI!
    MANYAK ÖZELLİKLER WAR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATOM!

http://www.enekonomik.com/Cep_Telefonu/21/O2/1508/O2%20XDA%20Atom/Ozellikleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 24 Şubat 2006 12:38:31 >
  • Arkadaşlar bunların hepsini geçelim bence.
    Bu yılki 3GSM fuarında sergilenen HP 6900 serileri ve Fujitsu siemens pocket loox 830 t de aradığınız hersey var. 1)Qwerty klavye, 2)Wifi 3)WM 2005 4) dokunmatik ekran ve kalem 5)sırasıyla 1,3 ve 2.0 kamera 6)416 mhz intel işlemci bunlara ek olarak 7)built in GPS valla bundan iyisi şamda kayısı. Bu modeller haziranda çıkıyor ve çıktğı anda türkiyede de satısa sunulacaklar. Yurtdışı satış fiyatları 850-950 dolar arasında olacakmış.
    Dokunmatik ekran ve wifi bana fazla diyen varsa (ki ben böyle demiyorum) Motorola Q ve samsung i 320 inanılmaz incelikte ve hafif telefonlar.

Tüm bu modelleri phonescoop mobileburn gibi sitelerin "3gsm barcelona" bölümleri altında görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyz -- 25 Şubat 2006; 23:33:55 >
  • EWET. BU DA GÜZEL GERÇEKTEN.
    . BİZDE BÖÖÖÖÖLE BAKAR DURURUZ. O GÜZEL... BU GÜZEL...
    TAMAMDA YOK Kİ GİDİP ALCAK VE BAKACAK İNCELEYİP TEST EDECEK BİR YER. TÜRKİYE DE HER ŞEY BÖYLE İŞTEEE.
    WALLA İLK HANGİSİ GELİRSE ONU ALIP BAŞLICAMM KENDİ KENDİME TEST YAPMAYA....HEVES ALMAYA!
    BIKIYORUM BAZEN....; ONU BEKLE, BUNU BEKLE, 2 AY , 3 AY..... BU NE YAAAA.. HALA NOKIA 6630 LA İDARE EDİYORUM...:( ALAMADIM BİR ADAM GİBİ CİHAZ...

HP DE YETİŞTİRMİŞ WIFI Lİ MODELİNİ HEMEN WALLA...
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06b/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-12343118-69963671.html

• benq p50 genpa da satışta 17 mart diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.