Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda Benq P50 gördüm. Araştırdım biraz hoşuma gitti. Acaba fiyatı nedir. Piyasa da varmı. Varsa nasıl alırım. Şarjı nasıl gidiyo bilen var mı. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler. Şimdiden saolun

• SELAM BEN HAKAN. AYLARDIR TÜM YÖNLERİ İLE P 50 Yİ İNCELİYORUM. HENÜZ ALABİLECEK BİR YER BULAMADIM. YURT DIŞI 700 USD CİVARINDA. TÜRKİYE DE SİMENS SATACAK(ORTAK OLDUKLARI İÇİN). ÜRÜN BENCE TEK KELİME İLE MUHTEŞEM!(TABİ KULLANABİLENE...İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA.)
    EĞER SEN DE SATIN ALABİLECEK BİR NOKTA BULURSAN HABERLEŞELİM Mİ?
    ZİRA , BEN HÂLÂ ÜRÜNÜ ARIYORUM.
    NOT:BU ARADA BU AY MOBİMAG DERGİSİNDE P50 Yİ TÜM YÖNLERİ İLE TEKRAR ÖVGÜ İLE İNCELEMİŞLER. Bİ GÖZ AT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 8 Ocak 2006 14:56:25 >
  • Yakında gelecek herhalde.CEBIT 2005 fuarında sormuştum ne zaman gelecek diye 2006 demişlerdi.
    Bekliyoruz.
  • büyük ihtimalle gelecek ay piyasaya sunacaklarmış p 50 yi
  • ben canada da sordurdum 730 ytl ye satılıyo orda...bende bekliyorum azimle o cihazı işalla getiricekler ve bende ilk gün gömülücem o cihaza...benim bi cihazda aradığım bütün özellikler var o telefonda....şu an benim gözümde 4 4 lük bi cihaz bu cihaz...bu arada mobimag bilgilendirme için saol...gidip alıyım bugün bi tane mobimag...
  • son postumdan sonra aradan bi gün geçti ve ben bi mobimag dergisi alıp akşam yemeği sırasında satırına kadar okudum incelemeyi ve sevindirici bi haber olarak bu ay içerisinde cihazın türkiyeye geliceğini gördüm....cihaz incelemede tek eksi yan olarak kamera çekiminin ortalama olduğu belirtilmiş bunun dışında hiç bi eksisine rastlanmammış:)

benq p50 gelmeli biz de almalıyız:)
  • arkadaşlar ı-mate jam im vardı sattım casper hand offıce yanı etem e500 alıodum ki benq p50 yi gördüm sizce hand offıce den ıyımı ben q yu bekleyeyımmı
  • Ben bizim şirket çalışanları için bu tip cihaz araştırması içindeydim yaklaşık 20 gündür de bu araştırmayı sürdüyorum , İMATE PDA2K,İMATE JASJAR,I-Mate K-Jam,Benq P50,NOKİA 9500 gibi cihazlar arasında seçimim benq p50 oldu. Saydığım cihazlar içinde birçok özelliğin tek cihazda bir arada bulunması , pda dan çok telefon görünümünde olması en büyük etken , bununla birlikte yukarıda adı geçen cihazlar arasında pil ömrü en kısa olan cihaz (120saat) , yine de her güzelin bir kusuru vardır deyip şarz süresi de gözardı edilebilir. Bu cihazlar arasında seçim biraz da kullanıcının istekleri ve kullanım alışkanlıklarıyla doğru orantılı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimci -- 20 Ocak 2006 8:40:26 >
  • http://www.gsmarena.com/benq_p50-pictures-759.php

buradan biraz inceleme yapabilirsin. (Yorumcular orta gibi not vermişler? Ama olsun. Ayrıca foruma da göz atmanız faydalı???İlginç yorumlar var. Mesela pil ömrü sıkıntılı olacak gibi???Özellikle benim gibi bütün gün görüşme yapanlar için sıkıntı... ?) Yinede Ben piyasaya çıktığı gün almayı düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 23 Ocak 2006 16:04:42 >
  • açıkçası ben de bööle bi cihaz arıorum,
    ama p50 baştan kaybedio çünkü pocket pc phone 2003 yüklü, ayrıca 64 mb rom u var,(arkadaşın verdiği linkten baktım bu bilgilere,linkin yalancısıyım..)
    k-jam veya jasjar la kıyaslanmamalı bence..
    bu arada ben bayadır araştırıorum ve şu sıralar symbian işletim sistemli olan sony ericsson p990i yi takip ediorum..gayet güsel bi alet gibi..
  • birbirleriyle kıyaslanan cihazlar arasında jasjar için birşey söyleyemiycem...kendsi kusursuz bi alet ancak şekil itibariyle biraz büyük bi cihaz...benq p50 biçim olarak daha telefonsal kalıyo onun yanında...ancak gerek kjam gerek p990 ile kıyaslanamaz bi cihaz...özellik olarak katlayacağı cihazlarla bunu karıştırmayalım...benq p50 şu an piyasada olup da bir çok özelliği bir arada bulunduran tek cihaz...tek eksiği yukarıdaki postlarda da belirtildiği gibi pil problemi...bu da kullanıcının istekleri doğrultusunda olumlu ya da olumsuzdur...120 saat kısa bi zaman değil ama youn kullanımı durumunda sıkıntı yaratacaktır...ancak dier bi taraftan bakıldığında günümüz renkli ekranlı telefonları da ancak 2 gün pil süresine sahipler...bence kusursuz bi cihaz ve alınası bi alet...
  • HERŞEY TAMAM DA , HÂLÂ P5O NEDERE SATILIYOR? VEYA SATILACAK? BULAMADIM?.. YANİ; BİR ÇIKSA DA ALIP, KULLANIP, OLUMLU OLUMSUZ HER NOKTASINI PAYLAŞMAYA BAŞLASAK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 24 Ocak 2006 12:47:20 >
  • ya arkadaşlar, çok ciddi soruorum, lütfen art niyet aramayın..ama bu p50 de olup da yeni çıkan cihazlarda olmayan özellik nedir? o kadar iddialısınız ki ben kesin bişey atlıorum..
    bu arada bu telefon 2004 ün ilk çeyreğinde çıkmış yurtdışında, nasıl oluyor da k-jamden jasjardan ya da p990 i den daha üstün özelliklere sahip oluyor..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neocrist

ya arkadaşlar, çok ciddi soruorum, lütfen art niyet aramayın..ama bu p50 de olup da yeni çıkan cihazlarda olmayan özellik nedir? o kadar iddialısınız ki ben kesin bişey atlıorum..
    bu arada bu telefon 2004 ün ilk çeyreğinde çıkmış yurtdışında, nasıl oluyor da k-jamden jasjardan ya da p990 i den daha üstün özelliklere sahip oluyor..??

pazarlama tekniği diyelim. p990i den üstün olması bakımından pda2k yıda sayabiliriz. mesela 200 mhzişlemci var p990 ama pda2k da 400 var hatta imate pda da bile 400 mhz var. bu bir stratejidir sonyericsson çok güçlü işlemci koymaz. hem pil süresi bakımından hemde o kadar yükseğe ihtiyaç duymaz symbian.
  • HERŞEYDEN ÖNCE, 1. P50 HEM PDA HEM BİR TELEFON.(BEN 5 YIL PDA KULLANDIM. CEP TEL AYRI PDA AYRI ÇOK ZAHMETLİYDİ.) 2. WIN.2003 S.E. BANA YETERLİ (416Mhz.) 3. 2 GB ULTRA SPEED RAM İLE P50 DE İNANILMAZ BİR PERFORMANS ALMA NİYETİNDEYİM...(tabi bu kendi yapacağım işler ile alakalı bir ayrıntı. Burası önemli) 4. P50 DE WIRELESS VAR!!!, EDGE VAR, BU ÇOK İYİ. 5. ÜZERİNDEKİ "TUŞ TAKIMI" VE GENEL BOYUTLARI SINIFI İÇERİSİNDEKİ EN İYİ OLANI. ELE OTURMASI,HAFİFLİĞİ,TUŞ TAKIMI KULLANIM KEYFİ VE RAHATLIĞI!!!. ÖNEMLİ AYRINTI. 6. FLASH LI VE SABİT FENER ÖZELLİKLİ 1.3 KAMERASI BANA YETERLİ VE ÇOK EĞLENCELİ.(FENER OLARAK KULLANMAK:)) 7. HER TÜRLÜ UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZASINA ALIP KONTROL (DETAYLI!!!) EDEBİLİYOR. BU DA BENİM İÇİN ÇOK EĞLENCELİ BİR ÖZELLİK. 8. BAZI ÜRÜNLER; ÖZELLİKLER BİR YANA, TİPLERİ İLE ÇOK KARİZMATİK OLURLAR. ("BENCE" P50 ÇOK KARİZMATİK.). 9. SESLİ KOMUT İLE "TÜM UYGULAMALARI!!" SORUNSUZ ÇALIŞTIRABİLME GÜZEL BİRŞEY.
    İŞTE BUNLAR BENİ CEZBETTİ. AMA TABİKİ DAHA İYİ CİHAZLAR OLABİLİR, VAR. FAKAT ZEVKLER FARKLI OLABİLİR...
    BEN YUKARIDAKİ MADDELERİ BİRARAYA GETİRDİM. VE P50 Yİ SEÇTİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 25 Ocak 2006 16:45:46 >

• kesinlikle zevkler farklıdır..katılıorum..kiminin yapacağı işler için p50 yeter, kimine yetmez..kimine 1.3 mp kamera yeter kimine yetmez..kimine klavyesi rahat gelir kimine gelmez...buraya kadar ben de aynı fikirdeyim..
    Ama bence değerlendirirken bazı yerlerde hata yapıyoruz..
    mesela symbian işletim sistemli bi cihazın işlemci hızıyla, windows mobile 2003 işletim sistemli bi cıhazın işlemci hızını kıyaslamak yanlış olur..bu biraz texas instruments ın 200 mhz lik işlemcisiyle intelin 520 mhz lik işlemcisini kıyaslamak gibi..(bkz. i mate jasjar Vs kjam)..sadece rakama bakmamak gerekir..
    bu arada diğer bahsi geçen telefonlar da(kjam,jasjar,p990i...etc.) hem pda hem telefon, bunlarda da wireless var edge var, uzaktan kumanda meselesi yazılımla alakalı yükledin mi Nokia 6600 da yapıo aynı işi...

Özetlersem şunu demek istiyorum;
    mesela benim babam için en iyi telefon nokia 5110 dur.. çünkü onun için pil süresi, mesaj atmak ve telefonla konuşmak önemlidir.. kimine 1.3 mp lik kameranın yettiği gibi...Ama bu tip bir düşünceyle "tüm özellikleri bir arada bulunduran tek alet, piyasanın en iyisi" denmemeli bence...

• SANA KATILIYORUM. ÇOK DOĞRU. BELKİDE BİZDEKİ HASTALIK TIR. GERÇEKTEN ÖYLE. YENİ BİR ÜRÜN FARKLI BİR ÜRÜN OLUNCA ETKİLENİYORUZ. BU ARADA DİĞER MARKALARDAKİ BELİRTTİĞİN ÖZELLİKLERİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİLMİYORDUM AÇIKÇASI BEN.
    AAAA. BU ARADA;1.3 MP KAMERA ŞU AÇIDAN YETERLİYDİ; BANA GÖRE SADECE BİR TELEFON İÇİNE YERLEŞTİRİLMİŞ KAMERA İÇİN BU YETERLİ. ÇÜNKÜ DİJİTAL FOTOĞRAF OLAYINDA AYRI BİR KAMERA İLE ADAM GİBİ ÇEKİMLER YAPMAK HER ZAMAN ÇOK ÇOK DAHA MANTIKLI GELİYOR BANA...
    .
  • BU ARADA UFAK ÖZELLİKLER (KUMANDA VS. GİBİ) TABİKİ BİR ÇOK ALETTE VAR. AMA PERFORMANSI YETERSİZ. ZATEN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ DE DEĞİL TABİKİ BUNLAR:)

BİR DE; SYMBIAN İLE - WIN.2003 S.E. İŞLETİM SİST. ARASINDA BİR KIYASLAMA YAPILDIĞINDA: BENCE WIN 2003 BİR ÇOK UYGULAMADA DAHA BAŞARILI SONUÇ VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN...? ÇÜNKİ PDA DA ÇOK KULLANDIM(WIN 2003'LÜ), SYMBIAN LA ÇALIŞAN CİHAZDA KULLANDIM. SONUÇ WIN 2003 KULLANAN CİHAZ(HER UYGULAMADA...) HEP DAHA BAŞARILIYDI...
  • iyi telefon ? şayet hobimse benim cep telleri yada mobil cihazlar o zaman 10 mp olsa gene yetmez çünkü hobim. Mesela arabaları çok sevmem yani özel zevkim diil mercedese binenemek çok osrun olmaz ben de ama jasjar kullanamamayı sorun ederdim açıkçası. onun için piyasada iyi yoktur zevk vardır zevk se alırsın kardeşim. ha birde iş için kullananlar var onlar zaten işin normal boyutu olduğu için hiç bahsetmiyorum.
  • PEKİ. BU DURUMDA ŞİMDİ SONUÇ ŞURAYA MI YAKLAŞIYOR?
    : P50 alma! JASJAR AL. MI?

EĞER ÖYLE İSE JASJAR I TÜM DETAYLARI İLE BAŞLIYORUM İNCELEMEYE...
    İŞİN ŞEKLİ DEĞİŞİYOR...

(NOT: BU ARADA YENİ VERSİYON BENQ P50 WIN.2005 S.E. KULLANACAKMIŞ)

BURAYA BİR GÖZATMANIZI ÖNERİRİM.
    http://www.mobile-review.com/phonemodels/benq/benq-p50-en.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 26 Ocak 2006 17:34:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.