Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı çok yüksek ve eski versiyonu tabi yinede alacaklar olacaktır.
    Alanların yorumklarını alabilimiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

EWET. BU DA GÜZEL GERÇEKTEN.
    . BİZDE BÖÖÖÖÖLE BAKAR DURURUZ. O GÜZEL... BU GÜZEL...
    TAMAMDA YOK Kİ GİDİP ALCAK VE BAKACAK İNCELEYİP TEST EDECEK BİR YER. TÜRKİYE DE HER ŞEY BÖYLE İŞTEEE.
    WALLA İLK HANGİSİ GELİRSE ONU ALIP BAŞLICAMM KENDİ KENDİME TEST YAPMAYA....HEVES ALMAYA!
    BIKIYORUM BAZEN....; ONU BEKLE, BUNU BEKLE, 2 AY , 3 AY..... BU NE YAAAA.. HALA NOKIA 6630 LA İDARE EDİYORUM...:( ALAMADIM BİR ADAM GİBİ CİHAZ...

HP DE YETİŞTİRMİŞ WIFI Lİ MODELİNİ HEMEN WALLA...
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06b/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-12343118-69963671.html

Valla ne guzel yazmissiniz. Ben Yaklaşık mayıs ayından beri o çıkacak bu çıkacak şu çıktı diye bekleyip duruyorum. Sonunda P50 çıktı aman ne guzel tek istegim telefon kamera windows mobile ve wifi idi. Ama boyle benim gibi 1 sene beklersen olmuyo iste. Simdi edge de olsun WM5 olsun diyorum K-Jam'e bir kayış. Ama bu esna da HP de sağdan saldırıyo bi de 6915 GPS bile var diyo ÇILDIRICAM TELEFONSUZ KALDIM

• selamlar benq p50 bekleyen arkadaşlar beklenen alet nihayet geldi müracaatwww.hepsiburada.comwww.genpatech.com hadi hayırlı olsun:)
  • p50 yi alan varmı? varsa izlenimler lütfen
  • Benq P50 ye yüksek dedik ama birde estore.comtr de i-mate k-jam ın ön sipariş fiyatına bakın... 1800 küsür Ytl... dezavantajlarına rağmen p50 daha mantıklı bu durumda.
  • SELAM ARKADAŞLAR.

BENQ P50 İSTEYEN VARSA ELİMDE VAR Bİ TANE. 1 AYDIR KULLANIYORUM. ÇOK BAŞARILI BİR ALET. KAYIT İŞLEMİ YAPILMIŞ OLARAK ALDIM. GERÇİ ŞU AN IMEI NO TELEKOMİNİKASYONUN SAYFASINDA DAHA GÖZÜKMÜYOR AMA. ŞU ANA KADAR Bİ PROBLEM OLMADI. SANIRIM YAKINLARDA GÜNCELLENİR. İSTEYEN ARKADAŞLARA 850 YTL DEN VERİCEM. GERÇEKTEN ÇOK KULLANIŞLI BİR ALET. JASJAR DA KULLANDIM AMA BU ALET TELEFON OLARAK DAHA BAŞARILI.

SAYGILAR.
  • Türkiye P50 yi bekleye dursun P51 çıktı bile
  • eğer pili en az 3-4 gün gidiyorsa alabilirim. mpx200'ü 24 saatte bir şarj etmekten bıktım!

bu arada p51 çıkmışken p50'yi almak enayilik.

http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_132378_rArNrNrNrN_2%253A4_1%253A131703_8%253A10,00.html

daha geliştirilmiş hali..gps alıcısı vs var. üstelik pil 1340 mh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 19 Mart 2006; 0:48:44 >
  • hoca biz daha p50 cıktı diye seviniyoruz ve zar zor bulunuyor. sen kalkmıs almak enayiliktir diyorsun!! bu mantıkla kimse bisey alamaz.!! ona bakarsan durmadan yeni bir zımbırtı cıkıyor. bu yüzden bir senede 3 tane pda aldım ama yetişemiyorum, simdi ise boş bekliyorum belki ucuza daha iyi bisey cıkar die ama hep daha pahalı oluyor.
  • benq p50 ile p51 arasında öyle dağlar gibi farklar yok aslında hepimize p50 de yeter p51 de....

aralarındaki farklar

RAM

benq p50
    64 MB SDRAM
    64 MB Flash ROM

benq p51
    128 MB SDRAM
    128 MB Flash ROM

WLAN

benq p50
    Wi-Fi 802.11b

benq p51
    Wi-Fi 802.11b/g, VoIP via WiFi

KAMERA

benq p50
    1.3 MP, 1280x960 pixels, video

benq p51
    1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, video

BATTERY

benq p50
    Standard battery, Li-Ion 1240 mAh

benq p51
    Standard battery, Li-Ion 1370 mAh

STAND BY-TALK TİME

benq p50
    120-4

benq p51
    150-4

extra artısı p51 in

Integrated GPS receiver
  • bence bir de i-teq bond (gigabyte gSmart) telefonuna bakın...
    Telefonda olan özellikler

System Requirements: ActiveSync 4.1
    Specifications: 416 MHz Intel processor, QVGA screen, Tri-band 900/1800/1900 MHz GSM/GPRS, Wi-Fi, Bluetooth, TV, FM

Pros:
    Integrated analog TV and FM! ;

MSFP (Direct Push E-mail) and A2DP out of the box!;

Many neat software add-ons and customizations;

Sturdy construction;

Great 2.1MP camera with macro setting.
    Cons:
    Small battery can drain fast with multimedia features;

Weak TV reception;

2.5" LCD can be tough for touchscreen use;

Proprietary wired headset;

No 850 MHz band support or EDGE.

Bir de inceleme adresi yazayım

http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,46925

Bakalım şimdi başka bir ppc telefona bakabilecek misiniz

• Ben en iyisi bu telefona yeni bir başlık açayım artık :D
  • Değerli Arkadaşlar Ben Benq P 50 yi Pazartesi aldım. Aytel LTD ŞTİ den Benq Siemensin Ana dağıtıcısı. Pendikte Dere sokaktaki Turkcell Abone Merkezi olan Noktalarından 1050 YTL ödeyerek aldım. Sizlerede tavsiye ederim. Cihaz gerçekten umduğumun üstünde bir cihaz imiş. 9300 kullanmaktaydım. Bunu kullanmaya başladığımdan beri dahada rahatladım. WiFİ özelliği bir harika. Kullandıkça dahada seveceğinize inanıyorum.

http://www.benq.com/products/mobile/p50/P50_en.htm

Ürünün detaylarını bu siteden daha iyi inceleyebilirsiniz.

Alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Arayıpta bulamadım diyenler için;

yarın sabah ANKARA NİSAN BİLGİSAYAR stoğuna 10 adet gireceğini öğrendim.Hatta bugün bir adedini denem imkanını da buldum.GÜZELLİK ve ÖZELLİKLER ÇOK İYİ
  • Merhaba arkadaşlar ben bu aletı ınceledım ama bu ürünü NASIL türkçeleştiririz...nası yaparıs bunu yapılabılomu yardım ederseniz sevinirim..saolun
  • Daha DOĞRUSU türkçe dil desteği varmı.....
  • karakayada mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 24 Nisan 2006; 15:17:42 >
  • arkadaşlar cihazın henüz Türkçe dil desteği yok. Ürünle ilgili detaylarıwww.mysmartbenq.com.dan inceleyebilirsiniz.
  • HAyır ARKADAŞLAR MAKINA TÜRKÇE DİR isteyenler gelip Alabilirsiniz Yada Bakabilirsiniz

Ankarada Karakaya Carfur
    Ankara Kızılay Şubesi
    Ankara Bahceli 2 cadde de bulunuyor gleip bakin ben baktim gördüm Tamamen türkçe Ve çok Tatlı bi alet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 8 Nisan 2006; 18:11:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.