Bu cihazı kullanan arkadaşlardan ufak bir ricam olacak. Biliyorsunuz hızlı işlemcilere sahip cihazlar haliyle daha fazla pil yiyorlar. Sizden ricam bir Overclock programı kullanarak İşlemci hızınızı 200 veya biraz daha altına almak. Sonucu bize bildirmenizi istiyorum.
Bende bir HP vardı. İşlemci hızı 186 Mhz'di ve birhayli uzun gidiyordu şarjı.
arkadaşlar şunu yükleyin benq p50 nize. süper oluyorrrrr...... (süperr)
"SbpPocketPlus3"
ya arkadaşlar genelde hep sorunlarını yazmışlar bende direk kendi sorumu sorayım: Ben işlerim nedeni ile devamlı sağa sola gidiyorum bütün şantiyelerimde wifi bağlantı var bu telefon kullanım açısından wifi açısından iyimi? pda olarak pda2k vardı 1 ay önce kaza yaptık araba ile parçalandı. onun kadar iyimi yoksa daha mı iyi?Yoksa o2 atom alıcam en son çare (fazla para vermeyim diyorum) Açıklayıcı bir cevap yazarsanız çok sevinirim.
???
quote:
Orjinalden alıntı: nokiaman
ya arkadaşlar genelde hep sorunlarını yazmışlar bende direk kendi sorumu sorayım: Ben işlerim nedeni ile devamlı sağa sola gidiyorum bütün şantiyelerimde wifi bağlantı var bu telefon kullanım açısından wifi açısından iyimi? pda olarak pda2k vardı 1 ay önce kaza yaptık araba ile parçalandı. onun kadar iyimi yoksa daha mı iyi?Yoksa o2 atom alıcam en son çare (fazla para vermeyim diyorum) Açıklayıcı bir cevap yazarsanız çok sevinirim.
eski kullandığını al,veya atom, veya eten. bunlardan birini al. çünkü: "p50 nin pil ömrü" benim de ömrümü çürüttü...
quote:
Orjinalden alıntı: nokiaman
kardeş aldınmı cihazı
s.a arkadaşlar 2 gün önce p50 aldım bu aletin kullanımı hakkında bilgisi olanlar bana yardım edebilir mi?
msn:the_godfather_58@hotmail.com
bu alet 445 ytl olmus....neden bukadar ucuzladı...sadece işletm sistemimi...divx ve mp4 izlenebilirmi...deneyim aktarabilirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme