Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende geçen hafta 3 gün boyunca kullandım. hiçbirşey olmadı. Makinayı sahibine verdim .kartını taktı yeniden başlattı hooppa bütün bilgiler gitti . tekrar yaptı tekrar bilgiler uçtu. ben taktım benim simplus ı (alınış tarihi 2005) hiçbir şey olmadı. belki simpluslarda kendi arasında ayrılıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

bazı siteler bu tür cihazların girmesine uygun olmayabiliyor. geçen aylarda mobimag dergisinde bir inceleme olmuştu orada da bahsediyordu..akşam gidince tam olarak bakarım ne yazdıklarına .

3nity sende hala cihazın tüm bilgileri silme durumu oluyormu.

Hayır benim hatam soft reset ile olayı halletmemekti çünkü artık kilitlenince soft reset sonrası hersey gayet guzel devam ediyor. Bazı arkadaslar forumda havalı havalı yazıyorlar şu anda p50'den bu mesajı atıyorum falan diye. O sebepten yani. Ben daha bu forumun sayfasını açamıyorum

Bu arada 1 ay önce aldım bende simplus bu cihazı da hep simplusla kullandım. Ama bir keresinde cihazı normal kapatıp pili çıkarınca hiç bir bilgi silinmedi. Cihaz kilitlendiğinde mümkün değil kapanmadı pili çıkarınca da tüm bilgiler gitti. sanırım cihaz düzgün kapatılmadan pili çıkarınca tüm bilgiler gidiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nity -- 10 Mayıs 2006; 19:49:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

p50 telefonunun işletim sisteminin ingilizce olmasından sıkıntı duyanlara müjde!!! arkadaşlar ben bilmiyordum bir deneyelim dedim ve dili türkçe yapmak için casperin türkçeleştirme cd sini tel bilgisayara bağlı iken pc ye taktım ve aynı casper i türkçeleştirirmiş gibi yükleme yaptım ve benim p50 nin dili artık türçe oldu ilgilenen arkadaşlara duyurulur......

kardes cd yi uploud etsende paylaşsan benim p50 de ingilizce cevirsem iyi olucak
  • Genpa

2006 Ağustos, Eylül aylarında BenQ-Siemens p51 satış stoklarımızda
    olması beklenmektedir. Konu ile ilgili bilgi almak icin 0216 459 98 98
    no.lu telefondan Benq-Siemens Musteri Hizmetleri ni arayabilirsiniz.

E-mailiniz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,
  • ben de var hem de sıfır ve garantili 950 ytl ye satarım İlgilenirsen telefon numaram: 05375116758
  • Arkadaslar, BenQ P50 var bende, 1 hafta oldu cihazı alalı, bazı sorularım alacak..

1. makinanin kendi icinde test kısmında storage kısmını test ettigimde CRC hatası veriyor, ama test sonucu olarak pass diyor, CRC hatamı yoksa test ederken kucuk ekranda cıkması normalmi ?
    2. bu alete turkce windows 2003 u nereden bulabilirim ve ne kadardır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasuson

Genpa

2006 Ağustos, Eylül aylarında BenQ-Siemens p51 satış stoklarımızda
    olması beklenmektedir. Konu ile ilgili bilgi almak icin 0216 459 98 98
    no.lu telefondan Benq-Siemens Musteri Hizmetleri ni arayabilirsiniz.

E-mailiniz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,

verdikleri tarihe en az 2-3 ay eklemek lazım..
    onlar stoklarında olmasını sadece "beklemekle" yetiniolar...
  • teknik serviste olan cihazin sonucunu paylasmami isteyen arkadas oldugu icin yaziyorum.

aldigim siemens p50 cihazi sonrasi yasadiklarim

http://forum.donanimhaber.com/m_7608365/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtiss -- 15 Haziran 2006; 15:56:29 >
  • Bir arkadaşımdan yurtdışından getirdiği benq cihazını satın aldım.
    Cihazın bir ses yankı problemi var.
    Ayrıca cihazın bir donanım arızası çıktı ve Türkiye'de resmi olarak yurtdışından alınmış BenQ'ya servis veren bir yetkili servis yok.
    Ayrıca yetkisiz olarak servis veren de yok.Çünkü Siemens cihazın yedek parçasını getirmiyor.
    P50 alacaklara tavsiyem en azından yedek parça gelene kadar beklemeleri. selamlar
  • Selamlar;
    Ben defalarca LapTop değiştirip kullandım; ilk kez PDA olarak P50 aldım ve memnunum genel olarak...
    Tek problemim; bu cihazın nasıl kapatacağımı bilemiyorum; ille pili mi çıkarmam lazım? (mesela uçağa binerken ne yapmam lazım?)
    Genel olarak memnunum, en büyük sıkıntım tabi ki pili...
  • Uçakta flight moda geç.
    Yada pil güvenlik kilidini aç o da yeter ...
  • tşkler..
    bir de arkadaşlar; Posta kutusu ayarlarını yapıp, pop3 mail imi cihaza ekledim ve wireless ağı tanıttıktan sonra ofisten çıkınca cihaz wireless olmadığı için dışarda, gprs bağlantıya kendi kendine geçip maillerimi kontrol etmeye başladı..
    Bunu nasıl engelleyebilirim? Bendi kendine GPRS e geçip ay sonunda kabarık fatura gelsin istemiyorum??
    İşin enteresan tarafı; ekranın sağ üstünde G yada ok işaretleri filan çıkıyor bağlantılarla ilgili ama bunların anlamlarını kullanım kılavuzunda bulamadım ???
    şimdiden teşeküürler yazacağınız cevaplar için ...
  • Sadece G yazdığında sebekeden GPRS yayını alabiliyorum demek. G ve oklar varsa GPRS'e baglı demek. Sadece oklar var bide çarpı varsa da yine baglı deil GPRS yayınını gormuyo demek ama baglan deyince bu durumda da baglanıyor.
    Devamlı pop3 olayına gelince nerden yaptıgını bulamadım ama galiba periyodik olarak maillerimi kontrol et opsiyonunu açmışsın nereden kaatacagını bulamadım. Benim de pop3 ayarlı kablosuzda kullanıyorum ama her zaman maillerimi kontrol etmiyor. İkinci konuda pek yardımcı olamadım kusura bakma
  • Bu cihazı kullanan arkadaşlardan ufak bir ricam olacak. Biliyorsunuz hızlı işlemcilere sahip cihazlar haliyle daha fazla pil yiyorlar. Sizden ricam bir Overclock programı kullanarak İşlemci hızınızı 200 veya biraz daha altına almak. Sonucu bize bildirmenizi istiyorum.

Bende bir HP vardı. İşlemci hızı 186 Mhz'di ve birhayli uzun gidiyordu şarjı.
  • P50 de handsfree konumunda çalışırken problem yaşayan oldu mu acaba? Eğer oılduysa nasıl çözdüler ?
    Yardımlarınız için şimdiden tgeşekkürler
  • ya benimde kafama takılan bu telefon kapanmıyor ya yani şarj edemeyeceğin zaman oluur. 2-3 gün için kapatmak gerekirse pil kilidinimi açmak lazım? bide ben bu telefonu ikinci el aldım telefonu hard reset yapınca fabrika ayarlarınamı geri dönüyo? öyle yapayımmı ufak tefek bilmedğim şeyler var temizlensin die?? eğer hard reset yaparsam contacts dahil bütün hafızasındaki bilgilarde gidiyormu?
  • hard reset ile cep bilgisayrının içindeki her şey gider ve cihaz ilk alığın fabrika ayarlarına geri döner.
    ama hafıza kartı silinmez buda biline
  • pardon?
    Handsfree de nasıl çalışıyor bu alet? Valla ben hands free yok diye biliyordum???
    quote:

Orjinalden alıntı: soonmezz

P50 de handsfree konumunda çalışırken problem yaşayan oldu mu acaba? Eğer olduysa nasıl çözdüler ?
    Yardımlarınız için şimdiden tgeşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 28 Ağustos 2006; 12:26:47 >
  • yes tuşuna uzuncana basınca handsfree ye geçiyo
  • bende bilmiyordum sağol kardeş...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.