Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende bu p50yi merak edip takip edenler arasındayım am bu topicde bi arkadaş ses kalitesi vasatın altında demiş(kulaklıkta) hakkaten o kadar kötümü ya veya kıyas yapabileceğiniz bi cihaz varsa öylede söyleseniz olur
  • Ses kalitesi kulaklıkta kötü değil bence. Tamam daha yüskek ve daha iyi kulaklık sesi olan telefonlar kullandım. gürültülü yerlerde bazen duymama gibi şeyler olabiliyo. Ama normalde gayet güzel geliyor ses. P50 almama nedeni olabilecek kadar büyük bir sorun değil bence...
  • arkadaslar banada hediye geldi bu cihazdan ama ingilizce turkçeye nasıl cevriliyo bilgisi olan varmı yani ben kendim yukleme anlamında :D
  • arkadaslar bende uzun zamandır bır pda almayıo dusunuyorum fakat hala karar kılamadım tam olarak (bunda para buyuk etken)
    sorum su bu aletı en ucuz nereden alabılırım?????????
  • Arkadaşlar P50 net e nasıl bağlanıyor .Wi-fi si var mı?
  • Arkadaşlar burada bahsedilen problemleri bende yaşıyorum.

1- Telefonun sinyal çekiş gücü zayıf hareket halindeyken kesinlikle yeterli değil
    2- Karşı taraf konuşurken kendi sesimi duyuyorum diyor bana da
    3- Sürekli reset atmam gerekiyor en azından 2 günde 1 defa
    4- Pili ancak 1 tam gün gidiyor ki parlaklık 3 kademe ve cpu power saver mode iken
    5- Klavyenin ışığı yanarken kulaklıkta parazit oluyor doğrudur.

Tüm bunlar gene de telefondan memnun olmamı engelleyemedi.
    Yaptıkları nı düşününce fiyat performans olarak alınacak telefon diyorum ben.

1000 ytl ye wi-fi, bluetooth ve klavyeli ppc alıyorsunuz arkadaşlar.
    Kameralı Normal bir telefon alayım deseniz 800 ytl (samsung d600 mesela)

• Sevgili gençler,
    Cihazın arada sırada kilitlenmesi WM2003 kullanmasından kaynaklanıyor. Daha önce wm'li telefon kullanmayan arkadaşların bunu bilmediğini görüyorum. Çözüm olarak her defasında pili sökmenize gerek yok.
    Soft reset ile hallolmuyorsa
    1) pil kilidini pili sökmeden açıp bekleyin ekranda kararma olduktan sonra kilidi kapalı konuma tekrar getirip on/off düğmesinden tekrar açın. Yine bir değişiklik yoksa soft reset düğmesine basarak tekrar reset edin ve bekleyin. Tüm yapılan işlemler sırasındaki beklemeler en az 5 saniye olmalı.

2) yukarıdaki işlemlerle telefon açılmıyorsa hard reset atmak gerekiyor ( pili çıkarmaya gerek yok) Bu da açma kapama düğmesine basılı tutarken reset düğmesine basmakla oluyor. Tabi Bu reset şekli tüm telefon ve windows hafızasını siliyor. Çözümü Backup programı kullanmak. Telefonla gelen CD'de verilen sprite backup programı oldukça hoş. Bu Programı sd karta kurduktan sonra backup emri verip telefonun o anki tüm ayar ve program eklentilerini yaklaşık 20 mb tutan bir dosyaya kaydediyorsunuz.
    Telefonu resetledikten sonra file explorer ile sd kard üzerinde sprite backup'ı çalıştırıp restore dediğimizde telefonumuz yaklaşık 1 dakika içinde eski ayarları ve program bağlantılarına dönüyor. Bir tek saat ve tarih ayarı kalıyor. Onu da active sync bağlanır bağlanmaz hallediyor. Bütün bu işlemler en fazla 3-4 dakikanızı alıyor. Hiç canınızı sıkmayın.
    Kolay gelsin

• ben bu benq p50 yi 1 aydır kullanıyorum ve memnunum daha önce bu formatta kullandığım telefonlar SE P910i ve Motorola MPX220 karşılaştıracak olursak benq nun tek eksiği kısa pil ömrüdür ayrıca ilk kullanmaya başladığımda karşılaştığım donma sorunu vardı ama telefonu öğrendikçe bu sorunla karşılaşmadım özellikle telefonla birlikte gelen back up programı ( sprite back-up ) bu tel için çok önemli.
    KESİNLİKLE FİYAT/PERFORMANS ORANI EN İYİ OLAN PDA LARIN İLK 3 ÜNE GİREN BİR TELEFON. Ama tekrar ediyorum pil sıkıntısı var..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaki

Arkadaşlar burada bahsedilen problemleri bende yaşıyorum.

1- Telefonun sinyal çekiş gücü zayıf hareket halindeyken kesinlikle yeterli değil
    2- Karşı taraf konuşurken kendi sesimi duyuyorum diyor bana da
    3- Sürekli reset atmam gerekiyor en azından 2 günde 1 defa
    4- Pili ancak 1 tam gün gidiyor ki parlaklık 3 kademe ve cpu power saver mode iken
    5- Klavyenin ışığı yanarken kulaklıkta parazit oluyor doğrudur.

Tüm bunlar gene de telefondan memnun olmamı engelleyemedi.
    Yaptıkları nı düşününce fiyat performans olarak alınacak telefon diyorum ben.

1000 ytl ye wi-fi, bluetooth ve klavyeli ppc alıyorsunuz arkadaşlar.
    Kameralı Normal bir telefon alayım deseniz 800 ytl (samsung d600 mesela)

Evt boraaki aynı sorunlarla karşı karşıyayız(1- Telefonun sinyal çekiş gücü zayıf hareket halindeyken kesinlikle yeterli değil,arda cızırtı olayı) bn teli teknik servise verdim bna geri dönünce herhangi bi sorun olmadını ama yinede bi windows güncceleme yapıldı teli test ederkende baska p50lerle denemişler bnmkinde onlardan farklı bişe bulamamışlar bu sorunlar çogumuzda var kimse farkında deil ama bu sorunda bni pek telden soğuttunu söyleyemem çünkü alet f/p olarak ii bi ppc ve görüntüsüde dier türkiyede garantili olarak bulabilicegimz en şık ppc,yeni bi tele ihtiyacım vardı ppc ye 200ytl da eklerim en mantıklısı bnce......şu an o cızırdama sorunlarını pek duymuorum arada oluo oda ztn ama bu sorunlarla karsılasanlar bi format atsın derim biraz düzelme oluo mesela ilk aldımda daa fazlaydı şimdi pek yok....bide bn bişee mrk ettim bu telin memorysini nasıl yükselticem şuan 5mb duruo anlamadım yavas yavas düşüo program fln yüklemiorm yüklesem 2gb sd aldım ona atıorum yani memory nasıl caompress yapabilirz yer acmak istiorum yardımm

• Benim yeni yukledigim butun programlar sd de yuklu, bunun yanında cektigim resimler, bluetoothdan aldigim dosyalar vesaire de sd de yuklu. calisan bi program da olmayinca storage 15 program 15 yani toplamda 30-32MB (istedigin gibi dagitabilirsin) bi memory gözüküyo bende. Heralde cok fazla programin calisiyo durumda. Ayrica resco gibi bir program yukluyse hafiza durumunu today ekranından takipte cok kolay oluyo. acıik programları da hemen kapatabiliyosun. Yuklu olmayan arkadaslar icin program ve oyun forumunda ilk link rescoya ait.
  • Arkadaslar explorerda gezerken bazı linklere basınca explorer kapanıyo bu neden olur. Bilgisi ya da aynı problemi yaşayan var mı?

Ornegin bazen bu forumu açamıyorum P50'den

Lutfen yardııımmmm
  • arkadaşlar bendeki benq p50.yi uygun fiyata satıyorum. full kutu,faturalı,tertemiz,ihtiyacı olan arkadaşlar pm atabilir.hediye başka cihaz geldiği için.ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 8 Mayıs 2006; 15:44:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Arkadaşlar P50 net e nasıl bağlanıyor .Wi-fi si var mı?

wireless var

benim p50 hala teknik servisde en ust seviye uzmanlar tarafindan incelendigini soyluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtiss -- 9 Mayıs 2006; 11:15:33 >
  • sonuçlarını bizimle paylaşırsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Arkadaşlar P50 net e nasıl bağlanıyor .Wi-fi si var mı?

wireless var

benim p50 hala teknik servisde en ust seviye uzmanlar tarafindan incelendigini soyluyorlar.
  • Birde ben kumanda özelliğinde yeni bişey öğrendim,
    Örneğin kumandanızdaki bituş P50de yok,
    Onu P50ye öğretebiliyosunuz,istediğiniz tuşu istediğniz yere koyabiliyosunuz...
  • Arkadaşlar P50 telefonunuzu simplus kartı ile kullanmanız gerekiyor. Özellikle cihazın bütün programları silip fabrika ayarlarına dönmesinin ana sebebi bu. Bizzat test edildi.
  • Ben zaten simplus kullanıyorum. Ama explorerda gezerken kilitlenme ve bazı linklere basınca explorerın kapanması sorun hala devam ediyor.
    Cevap olmadığına göre bu sıkıntıyı çeken -yani explorerın kapanması sıkıntısını- benden başka kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nity -- 9 Mayıs 2006; 21:38:51 >
  • bazı siteler bu tür cihazların girmesine uygun olmayabiliyor. geçen aylarda mobimag dergisinde bir inceleme olmuştu orada da bahsediyordu..akşam gidince tam olarak bakarım ne yazdıklarına .

3nity sende hala cihazın tüm bilgileri silme durumu oluyormu.
  • p50 telefonunun işletim sisteminin ingilizce olmasından sıkıntı duyanlara müjde!!! arkadaşlar ben bilmiyordum bir deneyelim dedim ve dili türkçe yapmak için casperin türkçeleştirme cd sini tel bilgisayara bağlı iken pc ye taktım ve aynı casper i türkçeleştirirmiş gibi yükleme yaptım ve benim p50 nin dili artık türçe oldu ilgilenen arkadaşlara duyurulur......
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Arkadaşlar P50 telefonunuzu simplus kartı ile kullanmanız gerekiyor. Özellikle cihazın bütün programları silip fabrika ayarlarına dönmesinin ana sebebi bu. Bizzat test edildi.

simplus kullaniyorum ama yinede resetleyince sifirlanma sorunu yasadim. yanliz bu simplus i 2002 yilinda falan almistim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.