Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O vüff sesi klavyenin ışığı yanmaya başlamasıyla başlıyo ekrandan açarsan telefon çaldığında, çıkımıyo... illa telefonla konuşmanada gerek yok,
    P50de klavyenin ışığı kapalıyken klavyesinde herhangi bi tuşa dokun ,klavyeye kulağanı daya gene o sesi duyarsın...
    Bahsettin ses bu ses olsa gerek.....

Benim başımdan da şöle bi olay geçti;
    Sık sık telefonla konuştuğum bi arkadaşım ,yeni telefon aldığından beri ben seninle konuşurken kendi sesimi duyuyorum dedi..

Ben çok memnunum valla.İyiki almışım..Üstelik bundan önce SL55 kullanıyodumki,boyutları arasında dünya fark var...

quote:

Orjinalden alıntı: djan

bnde dün aldım alet güzel hatta benq nun müşteri hizmetleride harika herşey ii fakat telefon olayında biraz zayıf gibi yada bnim alette bişe var onu yrn sorucam.. telde konuşurken arada kesilio sanki cekmio gibi kesilio gelio ama bakınca 3cizgide çekio gösterio anten anlmadım ve bide konusma esnasında vüüüfffff die bişe oluo hani tele üflersn bi ses çıkarya onun gibi bişe bide karşı tarafta sesim yankı yapıomuş....... yaww inş bu sorunlar tek bndedr çünkü eger hekeste böle sorunlar varsa cok üzülürm geri vermem p50limi(yenisini verirler herhalde)

• herkes sürekli p51 çıktı p50 almak enayilik diyip duruyor neye göre bu yorumlar yapılıyor anlamış değilim. sürekli mobile 2005 deniyor önemli olan ne istediniz mobile 2005 de yapıpta 2003 de yapılamayan ne var ? büyük bir IT kuruluşta çalışıyorum vpn bağlantısından tutun da office uygulamaları wifi bağlantısı istediğim herşeyi p50 ile sorunsuz yaşıyorum pil ömrü denip duruyor diğer cihazlar 5 günmü gidiyor mpx200 omap işlemcili ve uygulamaları kısıtlı olmasına rağmen bana 1 gün dayanmıyordu usb den şarj olması zaten büyük kolaylık artık her yerde bir pc bulmak mümkün çok kasıldınız 1 saat internet cafede nette gezinseniz p50 niz şarj oluyor bence tek eksiği kulaklık kalitesi oda müzikte bunun dışında hızı ve diğer multimedia olsun connection olsun office uygulamaları olsun sorunsuz bir cihaz. gps olmaması dezavantajmı mi bana göre hayır gps olsa sanki arkadaşlar dağ başına mı çıkacaklar yada 24 saat kullancaklarmı gps olsa beleşmi sanki gene gprs den girip para veya kontor yazacak o yüzden gps olayı bana göre gereksiz (şahsi yorumum )
    kamerası kötü deniyor bana göre bu tür cihazları sırf kamerası için alana enayidir acil çekimler için zaten 1.3 yetip te artıyor zaten.

bence fiyat performans açısından alınabilecek en iyi cihaz çok büyük deniyor zaten bu tür cihazları alan kişiler bence daha çok büyük ekran olması multimedia özellikleri ve diğer sebeplerden dolayı alıyorlar.qwert klavyesi olması çok büyük artı kullanımıda sanılanın aksine çokkkkk rahat
    kısaca bu fiyata alınacak en iyi cihazlardan biri.
    saygılar herkese.

• BRAVO!!!
    KESİNLİKLE HAKLISIN "TAZYMAZY35"
    BENCE SEN BU HAKLI GÖRÜŞÜNLE SON NOKTAYI KOYDUN!
    GÖRÜŞLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM.

(NOT:BENİ: GÜN İÇİNDE MULTIMEDIA ÖZELLİKLER BİR YANA TEL GÖRÜŞMELERİNİ AĞIRLIKLI VE SÜREKLİ VE ÇOK TEMPOLU BİR ŞEKİLDE YAPAN BİRİ OLARAK; YUKARIDAKİ ŞİKAYETLER BİRAZ TEDİRGİN ETTİ. YANİ: TEL İLE KONUŞURKEN GARİP BİR SES GELMESİ, KAPANMASI, VEYA TEL ÖZELLİKLERİNİN ZAYIF OLMASI GİBİ...?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 20 Nisan 2006; 21:22:29 >

• Yok Warhol tuş sesinden deil biliorum o sesi telde konusurken sanki mikrofona üflersin yaa onun gibi bi ses arada gelioo nedendr anlamadm.benq aradım bi format attın yada baska bi kart takın dedi format attım düzeldi gibi oldu ama alakası yok yine o üfleme sesi gibi bişe cıkıo arada bide karsı tarafa yankı yapıo sesim böle bi sorunla karsılasan varmı yada cözen?? bni üzen tek o kusuru oldu gayet sağlam hele wi-fi çok saglam cekio bazı arkdaslarda sorun varmış ama bndeki mükemmel sypele beleş konuşuorm(pcle) p51 cıkıcak dien arkadaslar unuttun onu çıkış tarihi belli temmuzda(benqla görüştüm) ama türkiyeye gelcege bile kesin deil bu p50yi bile 2sene sonra almak nasip oldu bnm güzel ülkemde oyuzden alıcak arkadaslara kafanıza takmayın p51 beklemein cıkıcak die yazık walla hiç cıkmazsa napcaksnz hem p50 bnm daa çok hoşuma gitti görünüş olarak daa karizmatik p51 gümüş renginde.. siyahın yeri ayrıdır... bide p50 kullanan arkadaslar cekme problemi oluomu çok mrk etttim?

• tazymazy35 sonuna kadar katiliyorum. bunlari bana ne icin p50 aldin diyenlere defalarca anlatmama ragmen hala birsey bulup geliyorlar :)

kamerami kotu ?
    -- bu bilgisayar 10 mp kamera degil. ben kamerada olursa fena olmaz diye aldim.
    uzerinde klavye var sevmiyorum ?
    -- sen hic ipaq (modelini tam hatirlayamadim) klavyesini gordunmu ? en az 1 hafta klavyeyi cozmeye ugrasirsin
    biraz buyuk degilmi ?
    -- hem kamera, hem telefon, hem bilgisayar, bluetooth, wireless, kizilotesi, 2003 windows mobile olan daha kucuk cihaz varsa getir onu alalim
    ekrani kucuk ?
    -- niye fifa 2010 mu oynayacaksin ?
    windows 2005 cikti bunda 2003 var ?
    -- 2005 in yaptigi 2003 un yapamadigi ne var ? varsa hazir ucretsiz yazilimi var al yukle

abi ben kacayim? bencede kac uzaklara git.

murtiss
  • YAW P50 ALAN ARKADAŞLAR HİÇ KONUŞURKEN ÇEKME PROBLEMİ İLE KARŞILAŞMADINIZMI YANİ BUNU TEK BNMİ YAŞIORM
  • ben şahsen çekme problemi yaşamadım hiç. telsim bazen tıklıyor onunda tıklamadığı tek yer belkide vericilerin olduğu yerdi oda şüpheli :d
  • Yaa bn turkcell kullanıorm takılma kesilmeler oluo bide ''TELDE KONUŞURKEN SES KAYID EDERKEN SESTE Bİ GARİPLİK OLUOMU CIZIRTILI ŞEKİLDE'' ''ACİL''

• ARKADAŞLAR; KİMSE KİMSEYE YARDIMCI OLMUYOR Kİ.... SORUN ÇOK! CEVAP YOK....
    YUKARIDA ADAMCAAAZ YIRTINIYOR... -ÇEKİM PROBLEMİ VAR- GARİPTEN GELEN SESLER GELİYORMUŞ,(CIZIRTI.../ÜFLEME)- BEN DETAYLI PİL ÖMRÜNÜ SORUYORUM...VS. BİRİLERİ CEVAP VERİRSE BENDE RAHATLICAMMM.
    LÜTFENNNNNN......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 24 Nisan 2006; 17:35:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

ARKADAŞLAR; KİMSE KİMSEYE YARDIMCI OLMUYOR Kİ.... SORUN ÇOK! CEVAP YOK....
    YUKARIDA ADAMCAAAZ YIRTINIYOR... -ÇEKİM PROBLEMİ VAR- GARİPTEN GELEN SESLER GELİYORMUŞ,(CIZIRTI.../ÜFLEME)- BEN DETAYLI PİL ÖMRÜNÜ SORUYORUM...VS. BİRİLERİ CEVAP VERİRSE BENDE RAHATLICAMMM.
    LÜTFENNNNNN......

arkadasım sanıorum p50 alan pek yok ztn alan kişilerde bi kaç cvp aldmda tatmin olmadım yrn başarıya gdip(teknik servisin başarı ve kvk bakıomuş) göstercem aleti hatta ses kaydını bile aldım gaipten gelen sesleri harbi çok ilginç bi ses çıkıo...eminim teli deiştircekler çünkü ilk aldımda sorun için benqyu aramıştımm..bari bn sna yardımcı olim kimsenin yardım edicegi yok pil ömrü vasat diim bn sna ama bnu çok takma derim çünkü alet kapatıo bu farkı bnce, 1saatlik wirelessta %100 lük bir şarjda power saving cpuda lcd parlaklıgı 3 kademede %70-80 arası bişe kalıo belki daa fazlada gidebilir oanki wirelessın kullanmana bağlı download da daa cok gidicene eminim telin şöle bi olayı var derin uykuya sokabiliosn altei yani pda kapalı oluo telin açık oluo bu ii bişe belki şarj çok gidio die böle bişe yapmış olabilirler bu şekilde 2günü bulabilirsn bnm kafamdaki mantık ise bnların pilli şarj aleti varmış (küçük bişe die umuorm) onu alıp eer nette işim oldu zaman onu kullanmam ii olur gibi... ama bnce alıcaksan düşünüosan al derim bn şöle bi gezdim baktım pda larada bnm gözüme görüntü olarak bu çekti hem nerdeyse cep teli boyutlarında hp ler fln taşınmaz yani...özellikler olarakta bu fiyata kaçırma yosaa üzülürsn derim

• 1- pil bir saat konuşma ve yoğun kullanımda en az oniki saat gidiyor (normal kullanımda en az 20 saat) Arkadaşlar şu an geceleri airplane moduna geçirmek suretiyle ortalama kullanımda 48 saat gidiyor.
    2- çekme problemi yok ama geçenlerde beni arayanlar olmuş beni çaldırmışlar ama ben duymadı, sonra ben denedim tel. çaldırmama rağmen p50 çalmıyordu.
    3- karşı taraf hafif kendi sesini ekolu duyuyor
    4- boyutları problem değil(daha önce v3 kullanıyordum, şimdi istirahatte evde yatıyor) cepte rahatsız etmeden taşınabiliyor.
    5- kulaklık mp3 ses kalitesi vasat (pocketmusic kullanıyorum, o kadar kötü değilmiş), zil sesi vasat(sony p serisine göre)
    6- işletim sistemi %90 stabil telefon olarak ise pek başarılı bulmadım(p serisi ve mpx200 e göre)
    7- video oynatım ve görüntü kalitesi süper
    8- ekran çok kaliteli
    9- makine gerçekten çok şık insan her kullanışında bir hoş oluyor
    10- klavyesi çok işlevsel değil açıkçası kendi adıma pek bir işe yaramıyor
    11- gayipten ses gelmiyor eğer duymak istersen tuş takımı aydınlatması açıkken hafif bir ses geliyor(v3 te bu sesin en az iki katı geliyor)
    12- kamera oda içinde(akşam lanmba aydınlatmasıyla) çok başarısız gündüz denemedim

Soracak olursanız aldığıma pişman değilim iyiki almışım,
    O üslupla ve büyük harfle sorulan soruların zaten cevap şansı olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 14 Haziran 2006; 12:51:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

HAyır ARKADAŞLAR MAKINA TÜRKÇE DİR isteyenler gelip Alabilirsiniz Yada Bakabilirsiniz

Ankarada Karakaya Carfur
    Ankara Kızılay Şubesi
    Ankara Bahceli 2 cadde de bulunuyor gleip bakin ben baktim gördüm Tamamen türkçe Ve çok Tatlı bi alet...

cihaz ingilizcedir. bizim aldigimizdan farkli bir p50 mi orda satilan.
  • Selamlar 1 haftayı aşkın bir süredir Benq p50'yi kullanıyorum. Bugune kadar neden normal cep telefonu kullandıgımı merak etmeye basladim. fiyatı ile karşılaştırdığınızda müthiş özelliklere sahip.
    Pil konusuna gelince bir PDA kadar gidiyor iste omru. Zaten ilk bikac gunden sonra yavas yavas yogunlukla telefon ozelligini kullandıgınız için 2 gun rahat kullanıyorsunuz.
    Bunun dısında karşı ile konusurken eko yapıyomus bazen bana da soyluyorlar. Ama her zaman olmuyor.
    Bir bayan olarak benim bile elimde kocaman garip durdugunu düşünmüyorum, özelliklerine göre makul ölçülerde bir cihaz diğer ikameleri ile karşılaştırırsak.

Bunun dışında WM kullanan arkadaslara bir sorum olacak. cahilliğimi mazur gorun bluetooth ile gelen dosyaları sd karta yola nasıl yapılır ya da yapılabilir mi. bir de bilgisayardan bluetooth ile dosya yollamaya çalışınca dosya transferine izin verilmediği uyarisi çıkıyo.
    Son sorum da bu meletlerin mac adresi nerde yazar calistir config all mu yapcaz nedir??

• 875 ytly'e 15 nisanda aldığım p50'mi satıyorum. ilgilenen olursa görüşelim.
  • P50 si OLAN ARKADAŞLAR BANA PM ATABİLİRLERMİ
  • arkadaşlar.telefonda arasıra kilitlenme oluyor. ancak pili çıkartarak normale dönüyor. Fakat bütün bilgiler artı yüklemiş olduğum programlar silinmiş olarak açılıyor. bilgilerin silinmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. acaba telefonda bir sorunmu var.iki dir böyle oluyor.
  • sonyericsson p910i'mi satıp bir benq p50 alıcam artık sanırım bu hafta.
    Acaba değermi sizce? (Ben ağırlıklı olarak telefon trafiği yaşayan biri olarak soruyorum.Ancak,tabiki multimedia özelliklerini de haklı olarak kullanıyorum.)
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 2 Mayıs 2006; 16:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

sonyericsson p910i'mi satıp bir benq p50 alıcam artık sanırım bu hafta.
    Acaba değermi sizce? (Ben ağırlıklı olarak telefon trafiği yaşayan biri olarak soruyorum.Ancak,tabiki multimedia özelliklerini de haklı olarak kullanıyorum.)
    teşekkürler.

Açıçası telefon trafigi yogun biri isen telefon özellikli bir PDA tavsiye etmem. PDA özelliklerini kullanmayıp telefonu daha cok kullanınca şarj 2 gün gidiyo. Ama PDA özelliklerini az kullanacaksan niçin böyle bir alet seçesin. Bence symbian işletim sistemiyle çalışan bir telefon ile birçok multimedia işlemini karşılayabilirsin.
    Ancak diğer yandan ben P50'den çok memnunum. Aslında ben bunu bir PDA olarak aldım bi de telefonu ayrı taşımamak için bunu tercih ettim. telefon yönlü olarak bu cihaza bakmak biraz haksızlık olur. Hem de sadece telefon olarak pek de pratik bir cihaz değil bence. Ancak illa kablosuz ağ ve windows gibi bir isteğin varsa bu cihaza geçebilirsin. p910i kullandığına göre zaten boyut senin için sorun deil, işletim sistemi de symbian dolayısıyla telefon özelliği ağır bastığında bu ve türevi telefonları tercih etmelisin bence. Kablosuz ağ istiyorsan Nokia N91'i bekleyebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: esik1

arkadaşlar.telefonda arasıra kilitlenme oluyor. ancak pili çıkartarak normale dönüyor. Fakat bütün bilgiler artı yüklemiş olduğum programlar silinmiş olarak açılıyor. bilgilerin silinmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. acaba telefonda bir sorunmu var.iki dir böyle oluyor.

bu benimde basima geldi.
  • Hep aynı sorunlar sanırım. ama galiba butun programlari hafıza kartına kurup bellegi bos tutmak gerek. Ben explorerda dolaşırken kilitlendi mecburen pili çıkardım. Gitti herşey tabi. Yalnız benim hatam pili çıkarmadan önce soft start yapmamak oldu belki oyle de kurtarabilirdim.

Yalnız bisey sorcam. Explorer da gezerken bazı linklere basınca sayfayı kapatıyo. Boyle bir sorun yasayan varmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nity -- 4 Mayıs 2006; 13:20:35 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.