Şimdi Ara

Benq-Siemens EF51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw hemen hemen her modelle ilgili topic açılmış benim telefonum için açılmamış. Lütfen EF51 in oyun, firmware update gibi şeylerini burda paylaşabilirmiyiz...

Çoğu kimsenin haberi bile yoktur böle bi model olduğundan ama çok güzel bi telefondur EF51, küçük ve çok güzel ses kalitesine sahiptir.

• madem böyle bir konu açıldı resimlerle şenlendirelim biraz

Benq-Siemens EF51
     Benq-Siemens EF51

Benq-Siemens EF51
     Benq-Siemens EF51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 2 Kasım 2007; 17:07:44 >

• Kardeş saol resimler için de başka icraatlar lazımm. Bu telefonla ilgili bişeler bulabilirseniz ii olur walla.

Bu arada koyduğun resimlerin 2si siyah Türkiye ye hiç siyahı gelmediki namussuzun. Mecbur beyazını almıştım.
  • bende ef51 kullanıcısıyım.bu telefondanda çok memnunum.bu telefon video oynatmıyor.onun bi programı var mı varsa bana yollarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • Yok maalesef kardeş zaten video özelliği öle programla fln olacak iş diil olsa da zaten ekran küçük verim alamazsınn. Ben bunu bilerek almıştımm sadece müzik özellikleri için
  • cevap için teşekkür ederim.ama gerçekten müzik için değer yani.yolculukta falan çok kullanışlı oluyor.bende o özelliğini çok beğeniyorum zaten.ses kalitesi de çok iii.
  • Yalnız tek eksisi kulaklığının dandik oluşu hoparlörden gelen ses kadar kaliteli diil kulaklıktan gelen ses ve çok düşük geliyor ayrıca yüksek seste cızırtıda yapıyor. Sx1 kullanmış biri olarak kulaklığını beğenmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siemens c60
    21 yıl önce açıldı
    Siemens G120C Sürücü
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hooooortttt!!!! Kendi konumu hortlattım ama kimse bişe yazmıyo azcık bişeler yazalım arkadaşlar telefonla ilgili program oyun vs. paylaşalım ben aradım taradım bişe bulamadım hadi gözünüzü seviim
  • Bir ara almayı düşünmüştüm ama çok pahalıydı şu an alınabilecek seviyelere gerilemiş gibi görünüyor.
  • en sorunlu telefondur, uzak durun
  • Sana sadece zuahhaa diorum. Kullandın da mı konuşuyosun ben 1 buçuk senedir kullanıorum ele avuca gelir bi sorun çıkarmadı sadece yes tuşu tam basmıyo o da kapağı insan gibi kapatmayanlar yüzünden benq-siemens in en sağlam modellerindendir EF-51
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.