Bildirim
benq siemens ef71 ACİL BATARYA LAZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir zamanalar BenQ-Siemens EF81 ve EF71 model telefonuma teknik serviste kutulu değişim yapıldığı için kulaklıkları,şarj aletleri ve usb kabloları bende kalmıştı. Orjinal,kutusunda çıktığı gibi ve sorunsuz.
Şu an ben kullanmıyorum. Lazım olan,ihtiyacı olan biri ulaşırsa uygun fiyata verebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_hy
Bir zamanalar BenQ-Siemens EF81 ve EF71 model telefonuma teknik serviste kutulu değişim yapıldığı için kulaklıkları,şarj aletleri ve usb kabloları bende kalmıştı. Orjinal,kutusunda çıktığı gibi ve sorunsuz.
Şu an ben kullanmıyorum. Lazım olan,ihtiyacı olan biri ulaşırsa uygun fiyata verebilirim.
bana cıhaz varsa satarmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: 6.6.6
quote:
Şu an ben kullanmıyorum. Lazım olan,ihtiyacı olan biri ulaşırsa uygun fiyata verebilirim.
bana cıhaz varsa satarmısın
cihaz ef71 var hocam bir tek. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 6.6.6
quote:
bana cıhaz varsa satarmısın
cihaz ef71 var hocam bir tek.
ef71 i kaça satarsın -
Yazıcıoğlu var ya oraya git orada vardır batarya. -
HOCAM BANA EF71 ŞARZ ARA KABLOSU LAZIM DA EGERKİ HALA DURUYORA SATIN ALABİLİRİM..
HER ZAMAN BURAYA GİRİŞ YAPMIYORUM MAİL OLARAK tevfik.yilmaz@sistas.com.tr atabilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- stereo ses nedir
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- zırrr zil sesi indir
- cep telefonu kim icat etti
- samsung a15
- exynos 2400
- samsung galaxy s serisi
- kablosuz şarj nasıl çalışır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X