Arkadaşlar benq-siemens el71 telefonlarında bir çok oyunda ekran tuşları işe yaramıyor. Örneğin oyun başlarken ses açılsın mı? yazıyor. Solda EVET sağda HAYIR (yada YES-NO) yazıyor. Basıyorum ama hiç bir işe yaramıyor. Çalışmayıncada oyuna giremiyorum. Aynı oyunu başka marka bir telefonda deniyorum tıkır tıkır çalışıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu varsa lütfen yardım etsin. Deli olucam yoksa. Şimdiden çok teşekkürler.
bazı oyunlarda yes veya no tuşlarına basmak için numaraları kullanman gerekebilir. telefonda normalde menuye girerken veya menünün içinden mesajlara girerken jostick in ortasina basıyorsun. oyunlarda ise bu durumda 5 e basman gerekebiliyor. veya karşına yatay bir menu geldiyse sağa sola gitmek için 4 ve 6 tuşlarına basman gerekebiliyor.
bunu bir denemeni isteyeceğim. sol üstteki ve sağ üstteki tuşun çalışmadığı oyunlarda tuştakımındaki rakamlar da iş yapmıyorsa buraya tekrar haber vermeni isteyeceğim. bazı oyunlar da bu telefon için uygun olmayabilir. yani java tabanlı oyunları destekler. ama her oyunu desteklemeyedebilir.
İlgin için saol birader
Fakat bir çok oyunu çalıştıramıyorum. Arkadaşımda nokia 5300 var ona atıyorum tıkır tıkır çalışıyor. Bu şekilde çalışmayan 10 larca oyun var. Çalışanlar bile doğru düzgün çalışmıyor. 2 tane oyun gönderdim oyunlara girebilene helal olsun.
Oyunların ikiside çalışıyor fakat oyuna giremiyorsunuz. Girebildiğim oyunlarda ise mutlaka problem çıkıyor. Oyunları denersen çok sevinirim.
benim el71 im yok. sxg75 var. orada bu oyun çalışıyor. aşağıdaki adrese girip EL71 forumunda bu oyunu oynayan insanlar varsa düzgün şekilde oynayabiliyorlar mı diye sormanı rica edeceğim. http://forum.donanimhaber.com/m_7953306/mpage_38/key_/tm.htm