Şimdi Ara

Benzema'nın altında yatan gerçek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benzema avrupada en az 11 takımda ilk 11 başlayamaz

juve (ronaldo,dybala)
    atletico (griezzman)
    barça (suarez)
    psg (cavani)
    bayern (lewandowski)
    man city (aguero)
    liverpool (salah/firmino
    inter (icardi)
    napoli (mertens)
    chelsea (higuain)
    arsenal (Aubameyang)
    tottenham (kane)

benzema fransa ilk 18'ine bile giremedi ama arka arkaya 3 kere cl alan takımda hala yıllarca 11 oynuyor ronaldo varken benzemanın önü boştu hadi benzema diye kimse tutmuyodu adamı nolcak benzemadan misali şimdi ronaldo olmayınca o özelliğide kalmadı hala 11 nedeni ne sizce? neden bu adam hala real madridde? perezin kaseti mi var elinde ? ilerde skandallar açıklanır mı bu konuyla ilgili? teoriniz ney?

• fransa ilk 18 ine girememesinin sebebi valbuenaya santaj yapmasiydi. fransa da giroud forvet oynuyor benzema cebinden cikariri giroud yu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzema premierde man Utd gibi bi takımda kral gibi forvet olur net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzema ve cavani arasındaki benim gördüğüm fark;

bu iki oyuncunun maçlarını izliyorum. benzema tüm maçlarda kıro gibi oynuyo. yani benim gözüme öyle görünüyo. keko gibi. ne topu sürüşünde hayır var, ne de başka bişeyinde. cavani'yi izliyorum, tek kelimeyle mest oluyorum. herif yırtıcı resmen, fena korkutuyo. pozisyonlara giriyo, defansı deliyo, uzaktan vuruyo vs.. gaza getiriyo izleyiciyi. manyak bişey.

sonra maç bitiyo, dazlak benzema ne yaptığı belli olmayan maçta 2 gol atmış, defansı 10 kere yırtıp geçen cavani kaçıra kaçıra 1 gol ya atmış ya atamamış.

yani biraz abartılı şekilde anlatmaya çalıştım ama, sözün özü, benzema göze hitab etmese de özellikle CL'de baya iş yapmıştı, özellikle gol atması gerken maçlarda öyle ya da böyle golleri atıyodu yani (bu sene takip etmedim) cavani ise son dönemde skorerliğini arttırsa da takımın gol ihtiyacı olan birçok maçta müthiş etkili olup çok etkileyici hareketler yapmış ama gol atamamış biridir. yani benzemanın bi artısı varsa, o da, öyle ya da böyle, skora katkı yapabilmiş olmasıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.