Şimdi Ara

benzin 5 kuruş düştü ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inişler çıkışlar baydı beni o yüzden mesaj atmıyorum
    kusura bakmayın arkadaşlar
    gına geldi çünkü
    zaten 2 lira vergi
    yükselse nolur düşse nolur

• sende haklısın artık sen yazmaktan yoruldun biz de 5kuruşa sevinmekten
  • bir ağız tadıyla benzin döküp kendimizi yakamıycaz
  • Boşver,biz böyle de yaşayıp gidiyoruz. 3-5 kuruşla zaten uzayıp kısalacak halimiz yok. Ama verdiğin haberler bir muhabbettir sonuçta,ona da şükür.

Sağolasın.
  • Olsun bababunno, tüm indirimleri bize büyük mutlulukla duyurdun. Hiç önemli değil, zam olsun, ülkemiz insanının makus talihidir bu, doğmayan güneşi, batmayan çilesi, asla hizaya gelmeyecek bütçesi ve gözünde doğup, yanağında yaşayan ve dudağında ölen bir mutluluk gözyaşıdır. Sevinmek haram, sevmek günah, ucuz benzin tarih, ucuz otomobil geçmiş, felaketler daha gelecekte saklıdır.

Teşekkürler bababunno, her kuruşunda emeğin var indirimlerin. En son benzini en ucuz seviyesi 2,71 TL'den aldım 2 ay önce, depo daha yarım. Bakalım ne zamana kadar yetecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Olsun bababunno, tüm indirimleri bize büyük mutlulukla duyurdun. Hiç önemli değil, zam olsun, ülkemiz insanının makus talihidir bu, doğmayan güneşi, batmayan çilesi, asla hizaya gelmeyecek bütçesi ve gözünde doğup, yanağında yaşayan ve dudağında ölen bir mutluluk gözyaşıdır. Sevinmek haram, sevmek günah, ucuz benzin tarih, ucuz otomobil geçmiş, felaketler daha gelecekte saklıdır.

Teşekkürler bababunno, her kuruşunda emeğin var indirimlerin. En son benzini en ucuz seviyesi 2,71 TL'den aldım 2 ay önce, depo daha yarım. Bakalım ne zamana kadar yetecek.

Ağlamak istiyorum.

Bu ne dokunaklı bir yazıdır,ciğerimi yedin be dostum.

• Hoşgeldin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olsun bababunno, tüm indirimleri bize büyük mutlulukla duyurdun. Hiç önemli değil, zam olsun, ülkemiz insanının makus talihidir bu, doğmayan güneşi, batmayan çilesi, asla hizaya gelmeyecek bütçesi ve gözünde doğup, yanağında yaşayan ve dudağında ölen bir mutluluk gözyaşıdır. Sevinmek haram, sevmek günah, ucuz benzin tarih, ucuz otomobil geçmiş, felaketler daha gelecekte saklıdır.

Ben her hafta depo fulluyorum 66lt Sen arabayı kullanmıyosun sanırım

• özlettin kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

bir ağız tadıyla benzin döküp kendimizi yakamıycaz

su katarız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
    quote:

En son benzini en ucuz seviyesi 2,71 TL'den aldım 2 ay önce, depo daha yarım. Bakalım ne zamana kadar yetecek.

Ben her hafta depo fulluyorum 66lt Sen arabayı kullanmıyosun sanırım

Evden işe, işten eve. Günde 10 km ancak. Maksat dostlar alışverişte görsün bizimkisi... Esas kilometreyi havalar ısınınca yapıyorum, o zaman ayda 2 full depoyu silindirlerden geçiriyorum.

• 3 ıleri
    1 geri
  • İndirim haberlerinden ziyade indirim konularında yapılan muhabbet iyiydi. Depoyu 2 lira ucuza doldurmak için 3 liralık benzin yaktık.
    Benzincinin haberi olmayan indirimleri ona zam gelecek diyerek bir sonraki gidişte "abi nereden biliyorsun" şaşkın bakışını görmek güzel oluyordu.
    1 kuruşta olsa bekleriz. İndirim olmasada bekleriz.
  • Ben arabamla konuştum, bundan sonra daha az yakmazsan seni sanayiye götürür

açılmamış yerlerini açtırırım, ortalık malı olursun dedim.

Kiraya veririm seni üzerinden para kazanırım dedim

Tırstı, şimdi az yakıyo allahtan

Bi gün baktım parkettikten sonra arkadan tampon falan büzülmüş, tekerlekler skoda gibi olmuş.

Anladım ki sermayeyi büzüp ekonomi yapmış...

Bakalım ne kadar idare edeceğiz...

Artık dalga geçmekten başka birşey yapamıyorum.

Dolar da 1.7 yi gördü, hadi gözümüz aydın, zam gelir yine.
  • Bunlar gene bi zirve yapacaklar anlaşılan.

Biliyorsunuz dağcılar zirveye çıkarken ara sıra belirli aralıklarla kurdukları kamplara geri dönerler.
    İyice şok olmayalım diye 5 kr. arttırıp azaltıyorlar, verecekler demek ki ayarı.
  • diyanete amma çok para aktarıyorlar, o kadar milyon dolara gerek var mı, vatandaş imama bi cuma namazında bi cenaze namazında ihtiyaç duyuyor, diyanet kafasındaki beyaz takkeyle , Papayla gezip, ahkam kesiyor başka da bişi yaptığı yok, yarı yarıya kes parasını, vatandaştan bu kadar vergi alma...

Vatandaşın gırtlağına yapıştınmı ne din kalır ne iman, musalla taşında ibadet olmaz, vatandaş açlıktan ölüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: banabunno

bu 3 kuruşlar 5 kuruşlar
    inişler çıkışlar baydı beni o yüzden mesaj atmıyorum
    kusura bakmayın arkadaşlar
    gına geldi çünkü
    zaten 2 lira vergi
    yükselse nolur düşse nolur

şimdiye kadar vermiş olduğun bilgi için teşekkürler epey işimize yaradı.
  • Yine de emeğinize sağlık,sizin sayenizde yeri geldi 3 kuruşa sevindik,yeri geldi 5 kuruşa üzüldük
  • yani gerçekten bende anlamıyorum 2 kuruş ne demekse
  • 0,20 kuruşluk fark hiç de yabana atılacak
    bir zam değil. Totalde yine de etkiliyor....

125 TL'ye 2.71 TL/L benzin = 46.125 litre
    125 TL'ye 2,91 TL/L benzin = 42.955 litre

Fark 3,17 litre

Uzun yolda 50 km ve şehiriçinde 35 km eder.

Mardin-Münich Hattı adlı dizide sarışın kadının despot Alman babası kızın sevgilisine ağır bir darbe indirdikten sonra W115 Mercedes'ine binerken sağ ayağı arabada, sol ayağı yerde, sağ eli direksiyonda ve sol eli yumruk yapıp havada, gövdesi 30 ve kafası 80 derece sola doğru dönük, yüzünde de temerküz kampında bin masumu gazladıktan sonraki surat ifadesine benzer bir sırıtmayla "DOMUZLARI YENDİK !!!" diye bağırmıştı...

İnsan içindeki kötülüğün sınırsız olduğuna o zaman bir defa daha kanaat getirmiştim. Benim idrak etmekte zorlandığım ise benzin zammı kötülüğünün bize kendi yöneticilerimiz tarafından yapılması. Biz MAZOŞİST bir toplum muyuz ki bizi özellikle cezalandırması için bir hükümeti iktidar koltuğuna fırlatıyoruz? Değiliz tabi ki. Peki ama neden, peki ama neden, peki ama neden BU ZAMLAR, BU VERGİLER, BU GADDARLIK, BU EZİYET VE BU TARİFİ ZOR İNFİAL?

BİR GÜN GELECEK VE ZULÜM EDENLER AFFETMEYEN TARİH VE ULVİ HAKİKAT ÖNÜNDE HESAP VERECEKLERDİR...

THE DAY SHALL COME...! KINGDOM COME...!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.